Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Valentinovo je skoraj pred vrati in ne glede na to, ali ste oboževalec ali ne: vedno se najde razlog za praznovanje ljubezni. Valentinovo je odlična priložnost, da se ustavite in pomislite na svoje najdražje. To so lahko vaši starši, dobri prijatelji, stari starši ali ljubezen vašega življenja. Pokažite jim, da mislite nanje, z (majhnim) darilom ali pa organizirajte lep dan. Če potrebujete navdih za darila in posebne kaj početi na valentinovo, ste na pravem mestu. V nadaljevanju si oglejte naše zabavne ideje.

Dejavnosti za valentinovo

Pripravili smo seznam zabavnih idej za valentinovo, vključno z nekaj odličnimi idejami za darila. Valentinovo bo s katero koli od teh idej zagotovo zelo uspešno!

  • Ni nujno, da je dejavnost draga. Če želite presenetiti svojo posebno osebo, jo lahko srečate na kraju, kjer ste se prvič srečali ali imeli prvi zmenek. To je popoln kraj za obujanje spominov in zelo romantičen.
  • Nekoga lahko presenetite tako, da mu pripravite prijetno druženje v zaprtih prostorih s svečami, okusno hrano in čudovitim foto albumom z najljubšimi fotografijami. Ta zamisel je primerna za vašega partnerja, pa tudi, če želite presenetiti dobrega prijatelja.
  • Napišite ročno pismo ali pesem in jim sporočite, kaj čutite do njih.
  • Napolnite kozarec ali pločevinko z lističi, na katere lahko zapišete vse zabavne dejavnosti, ki jih želite početi skupaj. To je lahko vse od obiska muzeja do ogleda filma ali skupnega kuhanja obroka s tremi hodi. Občasno lahko sežeta v kozarec, izbereta listek in uživata v družbi drug drugega.
  • Skupaj opazujte sončni zahod. Prinesite lepo steklenico mehurčkov in dva personalizirana kozarca. Popolno romantično okolje.
  • Če ste kreativni in se radi podate na veliko pot, organizirajte lov na smetišče po vseh krajih, ki so vam pomembni. Obujate spomine in hkrati ustvarjate nove spomine.
  • Če ste si vedno želeli odličnih fotografij partnerja in sebe, se dogovorite s fotografom, da vas bo pričakal v gozdu ali na plaži. Ni boljšega dneva za romantično fotografiranje.
  • Če sije sonce, se skupaj odpravite na dolg sprehod po gozdu ali plaži. Med pogovorom začutite veter v laseh, sprehod pa zaključite s pijačo v bližnjem lokalu.

Valentinovo darila

Zdaj ni treba, da je darilo veliko ali drago, da bi bilo spektakularno. Pomembna je gesta, kar pomeni, da je kartica, čokolade ali obesek za ključe se dobro obnese! Ko darilo odvijete in na njem najdete sladko fotografijo ali sporočilo, se bo vsakomur narisal nasmeh na obraz. Pripravili smo seznam popolnih romantičnih daril, ki vam bodo v navdih.

  • Obesek za ključe s fotografijo vašega partnerja in vas. Uporabite ga, kamorkoli gresta.
  • Personalizirane nogavice so zabavno in izvirno darilo. Na nogavice dodajte smešno fotografijo ali besedilo in ustvarite popolno darilo za valentinovo.
  • Če jih ne poznate dolgo, a jih želite presenetiti z darilom, jim pošljite čokolado in osebno voščilnico. Ta zamisel se dobro obnese tudi, če ste na skrivaj zaljubljeni.
  • Snežna krogla s srčki namesto snega, personalizirana s simpatično fotografijo, je odlično romantično darilo za valentinovo. To darilo se obnese tudi, če želite presenetiti svoje starše ali dobrega prijatelja. V njihovem domu bo videti tako ljubko in jih bo vedno spominjala na vas. In kaj pravite na blazino z ljubezensko tematiko s fotografijo?

Najboljša darila za valentinovo

Če ste se že odločili, kaj boste počeli za valentinovo, si oglejte spodnje nasvete za darila, s katerimi lahko presenetite svojo ljubljeno osebo. Če želite pregledati več daril, si oglejte vsa naša darila za valentinovo.

Prilagojen darilni set šampanjca - Moët et Chandon

Prilagojen darilni set šampanjca - Moët et Chandon

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

Darilo iz posušenega cvetja s prilagojenim stojalom

Darilo iz posušenega cvetja s prilagojenim stojalom

Prilagojena lesena voščilnica

Prilagojena lesena voščilnica

Personalizirana snežna krogla

Personalizirana snežna krogla

Personalizirane šampanjske flavte - Valentinovo

Personalizirane šampanjske flavte - Valentinovo

Obesek za ključe v obliki srca - 2 dela

Obesek za ključe v obliki srca - 2 dela

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila