Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

3 darila

Kaj pravijo naše stranke

Super ste... Hitra dostava

Timoteja na 14-5-2022

10 / 10

Vedno smo odprti za še večji sortiment daril.

Katja na 8-5-2022

10 / 10

Nimam pripomb, vse je super

Liljana na 30-4-2022

10 / 10
10.0

13 ocene

Poglej vse

Ohišje tabličnega računalnika

Najlepši etuiji za tablične računalnike, natisnjeni z lastno fotografijo, besedilom ali prilagojenim dizajnom! Visoka ločljivost s premazom, odpornim na praske! Presenetite z najlepšim darilom !

Osebna torbica za tablični računalnik je odličen način, da svojo ustvarjalnost delite z drugimi ljudmi. Izberite svojo najljubšo fotografijo ali poiščite lepo sliko na internetu. Znan citat ali izrek izgleda zelo dobro tudi na ohišju tabličnega računalnika! Enostavno lahko naredite lastno ohišje za tablični računalnik in dodate profesionalni okvir za oblikovanje v naš uporabniku prijazen urejevalnik fotografij!

Naj bo vaš tablični računalnik še bolj oseben! Odlično darilo za vsakega uporabnika tabličnega računalnika, ki želi izvirno izstopati!