Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

11 darila

Ustvarite svojo osebno torbico za iPhone

Če iščete izvirno torbico za iPhone, bi se lahko držali standardnih etuijev, zakaj pa ne bi bili ustvarjalni in oblikovali svojo lastno osebno torbico za iPhone? Izstopajte iz množice z resnično edinstvenim ohišjem. Ustvarite svojega zdaj!

Ovitek za iPhone z vašo fotografijo

Če imate fotografijo, ki jo radi pogledate znova in znova, jo uporabite za prilagajanje ovitka za iPhone, tako da ga lahko vidite vsakič, ko vzamete pametni telefon. Ne glede na to, ali gre za fotografijo vašega partnerja, družine, otrok, staršev, hišnih ljubljenčkov ali poroke, bo vaš ovitek za iPhone resnično izviren.

Fotografijo, ki jo izberete, lahko naložite v naš uporabniku prijazen spletni urejevalnik in jo postavite tako, kot želite, da ustvari ohišje za iPhone, ki je videti točno tako, kot ste si zamislili.

Etui za iPhone z enim od naših zabavnih modelov

Če vas zanima izdelava etuija za iPhone z manjšo fotografijo, ga združite z enim od naših kul modelov. Imamo modele, ki vsebujejo mavrice, banane, rože, leve, leopardov tisk, srca in še veliko več. Vsaka oblika ponuja možnost dodajanja majhne fotografije in besedila po vaši izbiri.

Ovitek za iPhone z lastno zasnovo

Če imate radi ustvarjalnost in bi radi ohišje iPhone prilagodili lastnemu dizajnu, lahko uredimo tudi to. Preprosto naložite svoj dizajn v naš spletni urejevalnik in v kratkem času ustvarite svojo lastno torbico za iPhone.

Ovitki za iPhone za najnovejše in starejše modele

Tukaj na naslovu YourSurprise lahko najdete etui za iPhone za skoraj vse modele iPhone. Ustvarite lahko prilagojeno ohišje za iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone XR, pa tudi za iPhone 4, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus in iPhone 8 Plus.

Ni najmanjše količine naročila

Za naše prilagojene etuije za iPhone ni najmanjše količine naročila, kar pomeni, da jih lahko prilagodite samo iz enega etuija za iPhone. Ohišja za telefone prilagajamo interno, da zagotovimo hitro rešitev.