Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Z uporabo tega izbora ni bilo mogoče najti nobenega izdelka.
no search results

Prilagojen prt z vašimi fotografijami in/ali besedilom po vaši izbiri

Če imate popolnoma novo jedilno mizo ali vrtno mizo, uživajte z uporabo prtov, da dodate dekorativni pridih vaši mizi, ali pa iščete izvirne okraske za posebno priložnost, naši prilagojeni prti so popolni! Vsakemu obroku dodajte element zabave s temi prilagojenimi prti s fotografijami, imeni, besedilom in/ali logotipom po vaši izbiri!

Osebni prt za otroke

Če vaši malčki uživajo v neredu med obroki ali ob umetnosti in obrti, zaščitite svojo mizo s prilagojenim prtom. Naši prti so narejeni iz visokokakovostne mešanice bombaža in poliestra, kar pomeni, da jih je mogoče prati pri 40 stopinjah in pripraviti za naslednjo uporabo. Prilagodite svoj prt s foto kolažem, podobami živali ali družinskih članov, da zabavate svoje otroke in zaščitite svojo mizo.

Personaliziran prt za božič

Ne glede na to, ali letos gostujete ali obiskujete ljubljene, s prilagojenim božičnim prtom ne morete zgrešiti. To je čudovito darilo za gostitelja ali gostiteljico in na izbiro je več kot 20 zabavnih božičnih modelov, ki jim lahko dodate fotografijo ali besedilo po vaši izbiri.

Prilagojen prt za otroško prho

Če vas čaka otroška tuš kabina, pomagajte sebi ali bodočim staršem, da se za to posebno priložnost organizirajo in okrasijo s prilagojenim prtom s fotografijami po vaši izbiri. Morda bi lahko dodali fotografije napovedi nosečnosti, fotografije staršev kot dojenčkov ali fotografije nosečnosti. Tako boste ustvarili resnično edinstveno darilo, fantastično dekoracijo in čudovit spomin.

Personalizirani prti za posebne priložnosti

Obstaja veliko različnih posebnih priložnosti, za katere bi lahko ustvarili prilagojen prt, na primer (otroški) rojstni dan (zabava), upokojitev, obletnica ali obhajilo. S tako veliko izbiro modelov in neskončnimi možnostmi kolaža lahko ustvarite popoln prt za vsako priložnost.

Personalizirani prti za poslovne namene

Če se vam obeta pomemben poslovni dogodek in iščete prte z logotipom vašega podjetja, smo vam na voljo tudi vi. Preprosto dodajte svoj logotip, fotografije podjetja in/ali slogan v naš spletni urejevalnik!

Personalizirani prti v različnih velikostih

Naši prilagojeni prti so na voljo v različnih velikostih:

  • 200 x 100 cm
  • 200 x 130 cm
  • 250 x 130 cm

Kako prilagoditi naše prte

Svoje prte prilagajamo s popolnim, barvnim tiskom na eni strani prta. Če se odločite za ustvarjanje kolaža z več fotografijami, bo vsaka fotografija ločena z belo črto, da bo oblikovanje prta lepo in jasno. Če ustvarite božični prt, lahko enemu od modelov dodate ime ali besedilo, pa tudi fotografijo. Ko oddate naročilo, bomo vaš prt ustvarili ročno, da zagotovimo najboljšo kakovost.