Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Salentein Pinot Noir & Chardonnay

88 glasov
Personalizacija
64,99 €

V nakupovalni košarici izberite možnost dostave

Pokaži več
Sijajna nalepka s fotografijo in dizajnom
Najboljša vina, izbrana samo za vas
Popolno darilo za vsakega ljubitelja vina
Darilo dopolnite z luksuzno leseno vinsko škatlo

Specifikacije daril

Več informacij o vinih:
Bodegas Salentein ima posebno zgodovino. Leta 1992 ga je ustanovil nizozemski podjetnik Mijndert Pon (ki je obogatil in zaslovel pri prodaji avtomobilov Volkswagen). Odločil se je postaviti vinograd visoko na enem od zunanjih gorskih verig Andov.
Vinogradi se nahajajo v osrčju Alto Valle de Uco, na višini več kot 1200 metrov. De tla so kamnita, zaradi česar je zemlja dobro izsušena. Noči so hladne zaradi gorskega zraka, ki se spušča iz Andov, dnevi so sončni in topli. Grozdje pobiramo ročno in predelamo z uporabo sodobnih spoznanj in najnovejše tehnologije. Višina, hladne noči in topli sončni dnevi dajejo temu vinu močan značaj. Preostalo naredi podjetništvo družine Pon. Edinstven vinski bodega s svetovnim uspehom.

O modrem modrem pinotu:
To je čudovito rdeče vino. Pravi Salentein in pravi modri pinot v enem, značilno živo rdeče barve in tistega, čemur bi lahko rekli "bogato vino". Po okusu lahko prepoznate arome rdečega sadja, zelišč, vanilije in lesne tone hrastovih sodov. Gladko in sočno vino s polnim okusom in dolgotrajnim zaključkom.

O chardonnayu:
Sončno in zlato obarvano belo vino. Še eno imenitno ime v našem asortimanu, vrhunski chardonnay in eksponent želene blagovne znamke: Salentein. V tem gladkem in penečem chardonnayu se odlikuje popolno ravnovesje med sadnimi in lesnimi toni. Okusite lahko tudi arome hruške, citrusov, medu, masla in karamele. Bogata paleta se odraža v vašem kozarcu s polnim telesom in dolgotrajnim zaključkom.

Presenetite nekoga z ljubko izbiro salenteinskih vin z osebno etiketo!

Presenetite svoje najboljše prijatelje, partnerja, starše, kolege ali (poslovne) odnose z dvema slastnima steklenicama vina v lepi leseni škatli.

Dajte svoje darilo še posebej posebno, tako da ustvarite edinstveno nalepko z lastno fotografijo, besedilom ali logotipom! Z našim posebnim urejevalnikom fotografij je oblikovanje osebne nalepke hitro in enostavno. Dodate lahko tudi brezplačno darilno kartico s svojim osebnim besedilom. Naša dostava je hitra in zanesljiva.

Vino lahko naročite z osebno etiketo ali brez nje. Odkrijte užitke in kakovost naših različnih vin, ne da bi morali kupiti polno škatlo. Resnično koga presenetite tako, da mu podarite okusen izbor vina!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Ocene

Trenutno ni napisanih recenzij v tem jeziku

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj