Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prilagojeno vino - Oude Kaap
Prilagojeno vino - Oude Kaap
Prilagojeno vino - Oude Kaap
Prilagojeno vino - Oude Kaap
Prilagojeno vino - Oude Kaap
Prilagojeno vino - Oude Kaap
Prilagojeno vino - Oude Kaap
Prilagojeno vino - Oude Kaap
Prilagojeno vino - Oude Kaap
Prilagojeno vino - Oude KaapPrilagojeno vino - Oude KaapPrilagojeno vino - Oude KaapPrilagojeno vino - Oude KaapPrilagojeno vino - Oude KaapPrilagojeno vino - Oude KaapPrilagojeno vino - Oude KaapPrilagojeno vino - Oude KaapPrilagojeno vino - Oude Kaap

Prilagojeno vino - Oude Kaap

Izjavljam, da sem star vsaj 18 let in dovoljujem zakonit nakup alkohola, moj datum rojstva je: dd-mm-llll (obvezno)

Personalizacija
13,99 €
Poslovni red
Vaš dizajn v barvnem tisku v kakovosti HD fotografij
Najboljša vina, izbrana posebej za vas
Darilo dopolnite z luksuzno leseno darilno škatlo

Specifikacije daril

Pri ustvarjanju vin Oude Kaap vinarji uporabljajo le najboljše sadje iz regije, saj je bistvo dobrega vina sadje. Da bi ugotovili, katere kuhe je treba izbrati za vina Oude Kaap, vinarji s tega posestva vzdržujejo intenziven stik z pridelovalci in uporabljajo zelo strog postopek izbire.

To mlado in sadno vino je že vrsto let priljubljeno zaradi sadnega in preprostega okusa. To je vino, ki ga lahko ceni vsak. Rdeča češnja po grozdju Cinsaut, Ruby Cabernet in Merlot resnično izstopi. Majhen odstotek cabernet sauvignona dopolnjuje to mešanico, da daje vinu večjo hrbtenico.

Popolno vsakodnevno vino za kosilo ali lahek obrok.

Presenetite nekoga s steklenico oude kaap red z etiketo po meri!


Ta steklenica južnoafriškega rdečega vina je zagotovljen uspeh! To mlado in sadno vino je že vrsto let priljubljeno zaradi sadnega in preprostega okusa. To je vino, ki ga lahko ceni vsak. Rdeča češnja po grozdju Cinsaut, Ruby Cabernet in Merlot resnično izstopi. Prilagodite to stekleničko Oude Kaap s fotografijo in besedilom, da presenetite svojo družino in prijatelje.

O tem vinu:
Vina Oude Kaap izvirajo iz čudovite doline Franschhoek, kjer imajo strme gore Drakestein od leta 1693 pomembno vlogo pri pridelavi kakovostnih vin. Odločnost, vztrajnost, strast in inovativnost so tudi oblikovali vinarstvo na posestvu, to dediščino pa še naprej časti nova generacija proizvajalcev vina.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje
Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.
Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave
Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo
Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto
Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!
Pokaži več
Pokaži manj

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj