Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao Crianza

Ramon Bilbao Crianza

Izjavljam, da sem star vsaj 18 let in dovoljujem zakonit nakup alkohola, moj datum rojstva je: dd-mm-llll (obvezno)

Darilo
Personalizacija
21,99 €
Poslovni red
Vaš dizajn v barvnem tisku v kakovosti HD fotografij
Najboljša vina, izbrana posebej za vas
Darilo dopolnite z luksuzno leseno darilno škatlo

Specifikacije daril


Več informacij o tem vinu:
Ime: Ramon Bilbao Gran Crianza
Država izvora: Španija
Vrsta vina: Rdeče vino
Grozdje: 100% tempranillo
Značilnosti: Prelepo vino za večerjo!

Okusite
Temno rdeče vino z aromami črnega sadja, sliv in sandalovine s kančkom slastnih parfumov, kokosa in sladkega korena. To je vsekakor zelo kompleksno in izredno sadno vino! Okus je slasten in poln okusov zrelega tanina. Elegantno vino s sadnim zaključkom. Vino je narejeno s sodobnimi vinifikacijskimi tehnikami in pusti 14 mesecev zoreti v sodih iz ameriškega hrasta in še 8 mesecev po stekleničenju.

Aromatičen predlog
To zares lepo vino za večerjo je zagotovljen uspeh. Je idealen spremljevalec pečenega mesa in trdih sirov. To vino bo počasi zorelo in dobivalo bo več okusa le, ko bo starejše.

O tem vinu
V osrčju najbolj znane španske vinske regije DOC Rioja leži posestvo Ramón Bilbao na območju Rioja Alta, vinoteka z dolgo zgodovino, ki sega v začetek prejšnjega stoletja. Na tem posestvu se z ljubeznijo in izdelavo nenehno dela na izboljšanju postopka pridelave vina tako za rdeče kot za bela vina. Združujejo najboljše španske tradicije glede pridelave in predelave grozdja z uporabo novih spoznanj in tehnik.

Tempranilla in grozdje Mazuelo sta osnovni sestavini tega Gran Reserva. Toplo prekrvavljeno vino z edinstvenim okusom, ki ga sestavljajo topli vetrovi iz suhe Sierre de Cantabria, ki trčijo med hladnejše vetrove iz Sredozemlja in idealno vlago zaradi reke Ebro.

Podarite okusno steklenico ramon bilbao gran crianza z nalepko s fotografijami!

Presenetite svoje najboljše prijatelje, partnerja, starše, sosede ali sorodnike z ljubko steklenico vina v čudoviti darilni embalaži. Ali pa izberite našo luksuzno leseno ohišje z dodatki ali brez njih.

Ustvarite svoje posebno darilo z ustvarjanjem unikatne nalepke s fotografijami ali darilne kartice z lastnim osebnim besedilom. Oblikovanje etikete je hitro in enostavno. Naša dostava je hitra in zanesljiva.

Druga pomembna prednost naše izbire je, da lahko naročite posamezno steklenico vina z osebno etiketo ali brez nje. Na ta način lahko odkrijete užitke in kakovost različnih vin, ne da bi morali kupiti polno škatlo.
Resnično koga presenetite tako, da mu podarite steklenico okusnega vina!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje
Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.
Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave
Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo
Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto
Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!
Pokaži več
Pokaži manj

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj