Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Salentein Primus Malbec

82 glasov
Darilo
Personalizacija
64,99 €

V nakupovalni košarici izberite možnost dostave

Pokaži več
Vaš dizajn v barvnem tisku v kakovosti HD fotografij
Najboljša vina, izbrana posebej za vas
Darilo dopolnite z luksuzno leseno darilno škatlo

Specifikacije daril


Več informacij o tem vinu:
Ime: Salentein Primus Malbec
Država izvora: Argentina
Vrsta vina: Rdeče vino
Grozdje: 100% malbec
Značilnosti: Za to elegantno argentinsko vino je značilen rdeč in močan okus.

Okusite
Skoraj črno rdeče barve ima to intenzivno vino široko paleto okusov, vključno s črnim ribezom, slivami, brambersom, tobakom, začimbami in vanilijo. To posebno vino kot dolgotrajen in močan zaključek. Grozdje skrbno stisnemo ročno! Med fermentacijo je temperatura čim nižja. Vino zori 14 mesecev v novih sodih iz lesa francoskega hrasta in 1 leto po stekleničenju. Rezultat tega je okusno vino z značajem.

Aromatičen predlog
Eleganten partner za rdeče meso in jedi z divjadjo. Toda na primer tudi indijska kuhinja je zelo primerna za to vino. Vino je že popolnoma dozorelo, a bo v naslednjih desetih letih zagotovo dobilo okus.

O tem vinu
Bodegas Salentein ima posebno zgodovino. Leta 1992 ga je ustanovil nizozemski podjetnik Mijndert Pon (ki je obogatil in zaslovel pri prodaji avtomobilov Volkswagen). Odločil se je postaviti vinograd visoko na enem od zunanjih gorskih verig Andov.
Vinogradi se nahajajo v osrčju Alto Valle de Uco, na višini več kot 1200 metrov. De tla so kamnita, zaradi česar je zemlja dobro izsušena. Noči so hladne zaradi gorskega zraka, ki se spušča iz Andov, dnevi so sončni in topli. Grozdje pobiramo ročno in predelamo z uporabo sodobnih spoznanj in najnovejše tehnologije. Višina, hladne noči in topli sončni dnevi dajejo temu vinu močan značaj. Preostalo naredi podjetništvo družine Pon. Edinstven vinski bodega s svetovnim uspehom.

Podarite okusno steklenico salentein primus malbec z nalepko s fotografijami in besedilom!

Presenetite svoje najboljše prijatelje, partnerja, starše, sosede ali sorodnike z ljubko steklenico vina v čudoviti darilni embalaži. Ali pa izberite našo luksuzno leseno ohišje z dodatki ali brez njih.

Ustvarite svoje posebno darilo z ustvarjanjem unikatne nalepke s fotografijami ali darilne kartice z lastnim osebnim besedilom. Oblikovanje etikete je hitro in enostavno. Naša dostava je hitra in zanesljiva.

Druga pomembna prednost naše izbire je, da lahko naročite posamezno steklenico vina z osebno etiketo ali brez nje. Na ta način lahko odkrijete užitke in kakovost različnih vin, ne da bi morali kupiti polno škatlo.
Resnično koga presenetite tako, da mu podarite steklenico okusnega vina!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Ocene

Trenutno ni napisanih recenzij v tem jeziku

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj