Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ustvarite svoje darilo v obliki steklenice konjaka v prilagojenem paketu z oblikovanjem in/ali fotografijo ali graviranjem.

Osebna darila za žganje

Konjak je francoski žganje iz grozdja in je še posebej priljubljen pri ljubiteljih likerjev. Če eden izmed vaših najdražjih uživa ob odličnem kozarcu konjaka ali žganja in bi ga radi presenetili s posebnim darilom, vam YourSurprise ponuja priložnost, da s fotografijo, imenom in/ali besedilom po lastni izbiri prilagodite unikatno darilo za žganje .

Konjak ali žganje?

Konjak in žganje sta dve različni pijači, ki ju pogosto zamenjamo. V resnici sta dva zelo podobna, vendar različna duha. Konjak je posebna vrsta žganja, ki se proizvaja na določenem območju Francije. V 1600 -ih letih so Nizozemci, ki so izumili žganje, poučevali domačine, kako narediti liker, ki je danes postal eden vodilnih žganih pijač v Franciji. Grozdje, ki se spremeni v belo vino, je ključna sestavina konjaka. Dobljeni mošt destiliramo v dišeči konjak.

Prilagodite darilo konjaka

YourSurprise vam omogoča, da hitro in preprosto prilagodite svoje darilo z žganjem. Preprosto izberite želeno steklenico žganja med naslednjimi možnostmi: - Cognac Joseph Guy: Ta žgana pijača ima poln, bogat okus, s sadnim šopkom in pridihom hrasta in vanilije. - Cognac Remy Martin VSOP: Z uravnoteženim okusom in vsebnostjo alkohola 40%ima ta konjak odtenke breskve, vanilije in vijolice.

Ko ste izbrali steklenico konjaka, je naslednji korak prilagajanje lesene škatle, v katero je steklenica postavljena. Na voljo imamo pestro izbiro modelov za vsako priložnost, na primer zahvalo, maturo, obletnico ali katero drugo posebno priložnost. Tovrstno darilo je fantastično za izražanje vaše naklonjenosti in občudovanja do ljudi, do katerih vam je mar, saj ne samo da kaže, da ste pozorni na malenkosti, ampak jim tudi nasmehne obraz z darilom, ki je namenjeno posebej njim .## Osebni kozarci za konjak in žganje

Da bo vaše darilo še bolj edinstveno, lahko svojo steklenico kombinirate s kozarcem za konjak ali žganje. Izberite svoj najljubši dizajn, dodajte ime ali besedilo po vaši izbiri, mi pa naredimo ostalo!