Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prilagojena darilna škatla za luksuzne čokolade - Očetovski dan

86 glasov
Znesek
30,99 €
Naslov za dostavo po vaši izbiri
V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o luksuzni darilni škatli za božični dan:
Čokolada: ročno izdelana
Količina bonbonov: +/- 25
Mere: 18,8 x 18,8 x 4,3 cm
Tisk: popolnoma natisnjena škatla, ostra in barvna
Personalizacija: s fotografijo in / ali besedilom
Okusi: od eksotične hibiskusno-oranžne do tradicionalne praline in karamele.
Zavedajte se: nekatere bonbone vsebujejo alkohol

Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, kakavova masa, mleko v prahu, stepena smetana, glukozni sirup, maslo, lešniki, mandlji, arašidi, kava, čaj, različne arome, alkohol, začimbe, kandirano sadje, kokos, vdihan riž, med, ingver, emulgator (sojin lecitin), vanilija (v različnih količinah).

Informacije o alergijah : vsebuje mleko / laktozo, oreščke, sojo, arašide.

Več informacij o čokoladi Geruba:
Geruba deluje izključno z visokokakovostno čokolado znamke Callebaut, Belcolade in Valrhona s certifikatom UTZ. Čokolada najvišje kakovosti, s katero skrbno in pozorno ravnamo v vseh fazah proizvodnje. Čokolada s certifikatom UTZ prihaja od kmetov, ki se zavedajo okolja in so strokovnjaki na področju čokolade, od fižola do končnega izdelka. Čokolado nato obdelamo z veliko skrbnostjo, pozornostjo in izdelavo.

Poskrbite, da se bo vaš oče na ta dan očetov počutil še posebej posebno z luksuzno darilno škatlo z bonbonom!

Iščete posebno darilo za očetovski dan? Ta luksuzna darilna škatla bobon bo zagotovo nasmehnila vaš oče! Darilna škatla je napolnjena z najbolj okusnimi ročno izdelanimi čokoladnimi bonboni, lahko pa dodate svoj dizajn, da bodo resnično unikatni. V darilno škatlo dodajte kul fotografijo in ime svojega očeta in dobili boste popolno darilo za Očetov dan! Odlično tudi za rojstni dan ali samo zato!

Ta luksuzna darilna škatla je natisnjena z vašim dizajnom in napolnjena z okusnimi bonboni. Te bonbone so ročno izdelane s čokolado s certifikatom UTZ. Ustvarjanje osebne darilne škatle je enostavno, preprosto dodajte ime, fotografijo in osebno sporočilo enemu od zabavnih modelov očetovskih dni! Na celotno škatlo bomo natisnili vašo kreacijo. Ustvari svoje presenečenje zdaj!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!
Pokaži več
Pokaži manj

Ocene

Trenutno ni napisanih recenzij v tem jeziku

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj