Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

1 darila

Prilagojen darilni set Dove

Vsak si zasluži trenutek, da se sprosti in si vzame čas zase, naši prilagojeni darilni kompleti Dove, ki so na voljo v dveh različnih vonjih, pa so kot nalašč za to. Dove je blagovna znamka, ki spodbuja ženske k zaupanju vase, zaradi česar so njihovi izdelki še bolj zabavni ob darovanju.

Če iščete darilo, ki je odlično za vsako priložnost, si oglejte naše darilne komplete Dove. Vsi si radi vzamemo čas zasedenih urnikov, da se sprostimo, gel za prhanje, ki je vključen v te darilne komplete, pa je odličen dodatek k meni. Presenetite sebe ali svoje ljubljene z enim od teh čudovitih darilnih kompletov.

Prilagojen darilni komplet Dove za moške

Darilni kompleti Dove niso na voljo samo ženskam, saj si moški vzamejo čas za sprostitev prav tako kot ženske. Presenetite svojega očeta, partnerja, prijatelja ali brata z darilnim kompletom Dove Men+ Care. Darilni set vsebuje steklenico gela za prhanje Dove in steklenico pene za prhanje Dove 3-v-1 v vonju 'Čisto in udobno'. Za še bolj zabavo prhe je vključen zvočnik za tuširanje, da lahko uživa v svoji najljubši glasbi in se počuti še bolj sproščeno.

Prilagojen darilni komplet Dove z dnevnikom

Če iščete popolno darilo za mamo, sestro, najboljšega partnerja ali partnerja, je ta darilni komplet Dove z dnevnikom za krogle odlična možnost. Časopis je pripravljen zapisati vse njene ustvarjalne zamisli in načrte Darilni komplet vključuje dve ljubki peni za prhanje Dove v vonjih "Rose Oil" in "Coconut Oil" skupaj z glasilom. Isto ime in/ali fotografija sta nameščena tako na embalaži darilnega kompleta kot na naslovnici dnevnika, zaradi česar je to resnično osebno darilo in veliko presenečenje.

Prilagojen darilni set Dove z brisačo za hamam

Ali vaš prejemnik rad preživlja čas na plaži ali v toplicah? Če je tako, je darilni set Dove z brisačo za hamam kot nalašč zanjo. Brisača Hammam je čudovita za sprostitev na plaži, in ko se vrne domov, se lahko lepo oprha s penami za prhanje Dove, ki so vključene v darilni set. Vse sestavine za čudovit, sproščujoč dan z veliko mojega časa.

Svoje spletno darilo lahko enostavno prilagodite v kratkem času. Ti darilni kompleti so kot nalašč za vsako priložnost, na primer za Valentinovo, materinski dan, očetov dan, božič ali samo zato, ker želite pogostiti ljubljeno osebo.