Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Edinstvena obvestila o nosečnosti

8 edinstvenih načinov za oznanitev nosečnosti

Majhen je na poti! To je tako posebna izkušnja za vas in vašega partnerja in novico želite deliti čim prej. Kaj je najboljši način za to, se sprašujete? Pripravili smo seznam zabavnih načinov, kako svojo dobro novico oznaniti družini, prijateljem in sodelavcem.

Ideja št. 1: darilu za otroka dodajte sporočilo

Če ste na obisku pri ljudeh, s katerimi bi bili radi presenečeni s svojimi novicami, si privoščite otroški kombinezon, prilagojen z namigom, na primer »Ljubim babico in dedka« ali »Se vidimo novembra!«. Dajte darilo prejemniku(-em) in se samo usedite in opazujte, kako ga sprejemajo! Imamo tudi lutke, ljubke igrače in otroške klobučke, ki so kot nalašč za ta namen.

Ideja št. 2: Sestavite darilno škatlo za dojenčke

Če želite biti veliki, sestavite darilno škatlo z otroškimi predmeti, kot so kombinezon z naznanilom, lutko, ljubko igračo in ultrazvočno sliko. Vse skupaj pospravite v enega od naših okrasnih otroških kovčkov (zabaven predmet otroške sobe!) ali vrečke za shranjevanje sladkih igrač za popolno piko na i.

ustvari kolaž

Ideja št. 3: Ustvarite kolaž

Če želite presenetiti nekatere obiskovalce, ko pridejo, prej posnemite nekaj zabavnih fotografij s partnerjem in ustvarite kul kolaž. Fotografirajte obe roki na izboklini ali držite fotografijo z ultrazvoka. Odložite svoj kolaž in počakajte, da ga vaši obiskovalci opazijo!

Oglejte si kolaž
personalizirano obvestilo o nosečnosti majica

Ideja št. 4: Namig na majico

Morda imate družino ali prijatelje, ki živijo v tujini, zaradi česar je osebno objavo novic nekoliko težje. Izvirni način, da jim to sporočite, bi bil, da naredite majico z besedilom ali sliko, ki namiguje na vaše novice, in jo nosite v videoposnetku, ki jim ga lahko pošljete. Koliko časa bodo potrebovali, da to opazijo?

Ustvari majico >
Vino za obvestilo o nosečnosti steklenica personalizirana

Ideja št. 5: Namig o steklenici vina

Seveda vam trenutno ni vina! Če pa ste na obisku pri družini ali prijateljih, prinesite s seboj steklenico vina s personalizirano etiketo, ki vsebuje ultrazvočno fotografijo in besedilo z napisom »Nič zame, hvala!«.

Če želite, lahko uporabite drugo besedilo, saj lahko v našem urejevalniku dodate poljubno besedilo. Druge zabavne ideje so:

  • Na zdravje, stric Thomas!
  • Nalij mi kozarec čez 9 mesecev!

Personalizirajte steklenico vina >
personalizirana čarobna skodelica

Ideja št. 6: Sporočilo na čarobni skodelici

Čarobna skodelica je popolno orodje za razkritje presenečenja! Čarobna skodelica ima črno prevleko, ki izgine, ko vanjo vlijete vročo tekočino, kar razkrije dizajn spodaj. To je tako zabaven način, da bodočim starim staršem poveš, da imaš malčka na poti, medtem ko z njimi uživaš v prijetni skodelici. Naložite fotografijo ultrazvoka in dodajte besedilo po vaši izbiri. Presrečni bodo!


Ustvari čarobno skodelico >


Uganite kaj? !personalizirana knjiga z obvestili o nosečnosti

Ideja št. 7: Ugani kaj?!

Če imate malčka na poti in iščete resnično edinstven način, kako povedati starim staršem, tetam in/ali stricu, da bodo, je ta knjiga popolna! Knjigo lahko prilagodite z imeni prejemnika, tako da ni le razburljiv način za objavo novic, ampak tudi čudovit spominek. Ko se otrok rodi, lahko dodate njegovo ime, datum rojstva, čas rojstva in težo. Popolno darilo za stare starše, tete in/ali strice!

Oglejte si knjigo Ugani kaj?! knjiga >