Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Matura je zelo pomemben trenutek, ki ga je treba praznovati! Oglejte si maturantska darila in prilagodite najljubše darilo za dijaka, ki bo kmalu prejel maturitetno spričevalo.

198 Darila

Videli ste 48 od 198 darila

Osebna darila za maturo

Lesena voščilnica

Če želite čestitati na majhen, a učinkovit način, jim pošljite osebno leseno voščilnico! Leseno kartico lahko hitro in enostavno prilagodite v našem spletnem urejevalniku. Izberite svoj dizajn, nato dodajte fotografijo in/ali besedilo po vaši izbiri. Poskrbeli bomo, da bo vaša lesena voščilnica ustvarjena z veliko pozornostjo in pozornostjo ter pravočasno poslana.

Zabavna osebna darila za uspešno opravljene zaključne izpite

Vsaka zabava potrebuje steklenico mehurčkov ! Tukaj v podjetju YourSurprise lahko najdete različne steklenice slastnega šampanjca z osebno etiketo ali v osebnem lesenem kovčku. Če se odločite za šampanjec v lesenem ohišju, lahko fotografijo in/ali besedilo po želji dodate na pokrov za tiskanje ali graviranje. Preprosto ustvarite svoj dizajn v našem uporabniku prijaznem spletnem urejevalniku tako, da naložite svojo najljubšo fotografijo ali enega od naših kul modelov. Za zaključek dodajte osebno sporočilo, mi pa naredimo ostalo!

Če bi radi šli z darilom, ki vam lahko služi kot spomin, se odločite za naš darilni komplet za šampanjec, ki vključuje 2 vgravirani šampanjski piščali. Kozarce lahko prilagodite tako, da na površino vstavite besedilo po lastni izbiri, tako da so kozarci primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in čudovit spomin na čudovit trenutek.

Če iščete darilo za maturo za nekoga s sladkim zobom, ne morete zgrešiti z našim stolpom za lizike Chupa Chups, ki vključuje najmanj 200 (!) Lizik in ga lahko prilagodite s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. Čestitajte ljubljeni osebi, da je diplomirala, opravila izpite ali celo opravila vozniški izpit.

Če bi se raje odločili za neužitno darilo, so naše prilagojene skodelice odlična možnost. Preprosto izberite želeni dizajn in dodajte svojo fotografijo in/ali besedilo. Naše skodelice je primerno za pranje v pomivalnem stroju, zato jih lahko uporabljate dolgo časa!

Več razlogov za praznovanje

Naša darila so primerna ne le za diplomiranje, saj jih lahko podarimo, ko ljubljena oseba opravi vozniški izpit, opravi posebno zahtevno leto v šoli, na fakulteti ali univerzi ali pa zaključi tečaj poleg sedanje službe.

Najboljša darila za diplomo

Po letu neprespanih noči in intenzivnega učenja je končno napočil čas, da vse to pustimo za seboj in proslavimo konec šolskega obdobja.

Čestitke vsem diplomantom! Trdo ste delali, uspešno opravili izpite in zdaj je čas, da proslavite svoje dosežke. A kaj bi bilo praznovanje brez popolnega maturitetnega darila?

Pri YourSurprise lahko najdete najboljša personalizirana darila za diplomo.

Kaj podarite nekomu, ki je pravkar diplomiral?

Diplomiranje je pomemben mejnik v življenju posameznika in zahteva premišljeno in nepozabno darilo za diplomo. Na voljo so različne zamisli, če je to nekaj, s čimer boste proslavili njihovo trdo delo in dosežke, ali nekaj, kar jim bo omogočilo, da se bodo veselili naslednjega poglavja.

Za diplomanta, ki vstopa na trg dela, lahko izberete personaliziran ovitek za prenosni računalnik ali podlogo za miško. Za diplomanta, ki si želi vzeti nekaj prostega časa in uživati na potovanju, izberite potovalno tematsko darilo, na primer obesek za prtljago ali dnevnik potovanja. Za diplomanta, ki se želi samo zabavati in pustiti študijske dni za seboj, kaj pravite na koktajl šejker ali okusen priboljšek?

Edinstvena maturitetna darila zanj in zanjo

Čestitamo! Vaš najljubši diplomant je prišel do ciljne črte in zdaj je čas, da njegove dosežke proslavite z nepozabnim diplomskim darilom. Ne glede na to, ali končuje srednjo šolo, univerzo ali podiplomski študij, smo za vas pripravili seznam najboljših diplomskih daril zanj in zanjo. Potopimo se in poiščimo popolno darilo ob tej pomembni priložnosti:

 • Trofej za "najboljšega učenca".
 • gravirano pisalo, ker nikoli ne gre iz mode
 • darilni komplet za wellness za zasluženo sprostitev
 • Graviran stresalnik za koktajle ali gravirani kozarci za kozarce
 • šopek lizik Chupa Chups s čestitko
 • darilna škatla Milka s čokoladicami in sporočilom o diplomi

Zamisli za darila ob zaključku študija: Prilagojena darila za diplomo

Diplomska sezona je tu in čas je, da pri izbiri enkratnih daril razmišljate drugače. Včasih želite najti darilo, ki ne bo le edinstveno za prejemnika, ampak tudi nenavadno.

Pri YourSurprise lahko najdete najbolj edinstvena darila za diplomo in jih prilagodite s pomočjo lastne ustvarjalnosti in naše pomoči.

Tukaj je nekaj idej za personalizirana darila za diplomo, ki jih ne smete zamuditi:

 • Če želite, da se vam v darilni škatli
 • komplet graviranih kozarcev za pivo ali vino
 • čokoladni telegram z vašim lastnim besedilom. Na primer: "Čestitamo, uspelo ti je!"
 • Šopek suhega cvetja s kartico
 • velikanska čokoladna tablica njihove najljubše blagovne znamke
 • usnjeno denarnico z vgraviranim imenom