Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Matura je zelo pomemben trenutek, ki ga je treba praznovati! Oglejte si maturantska darila in prilagodite najljubše darilo za dijaka, ki bo kmalu prejel maturitetno spričevalo.

195 Darila

Videli ste 48 od 195 darila

Osebna darila za maturo

Lesena voščilnica

Če želite čestitati na majhen, a učinkovit način, jim pošljite osebno leseno voščilnico! Leseno kartico lahko hitro in enostavno prilagodite v našem spletnem urejevalniku. Izberite svoj dizajn, nato dodajte fotografijo in/ali besedilo po vaši izbiri. Poskrbeli bomo, da bo vaša lesena voščilnica ustvarjena z veliko pozornostjo in pozornostjo ter pravočasno poslana.

Zabavna osebna darila za uspešno opravljene zaključne izpite

Vsaka zabava potrebuje steklenico mehurčkov ! Tukaj v podjetju YourSurprise lahko najdete različne steklenice slastnega šampanjca z osebno etiketo ali v osebnem lesenem kovčku. Če se odločite za šampanjec v lesenem ohišju, lahko fotografijo in/ali besedilo po želji dodate na pokrov za tiskanje ali graviranje. Preprosto ustvarite svoj dizajn v našem uporabniku prijaznem spletnem urejevalniku tako, da naložite svojo najljubšo fotografijo ali enega od naših kul modelov. Za zaključek dodajte osebno sporočilo, mi pa naredimo ostalo!

Če bi radi šli z darilom, ki vam lahko služi kot spomin, se odločite za naš darilni komplet za šampanjec, ki vključuje 2 vgravirani šampanjski piščali. Kozarce lahko prilagodite tako, da na površino vstavite besedilo po lastni izbiri, tako da so kozarci primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in čudovit spomin na čudovit trenutek.

Če iščete darilo za maturo za nekoga s sladkim zobom, ne morete zgrešiti z našim stolpom za lizike Chupa Chups, ki vključuje najmanj 200 (!) Lizik in ga lahko prilagodite s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. Čestitajte ljubljeni osebi, da je diplomirala, opravila izpite ali celo opravila vozniški izpit.

Če bi se raje odločili za neužitno darilo, so naše prilagojene skodelice odlična možnost. Preprosto izberite želeni dizajn in dodajte svojo fotografijo in/ali besedilo. Naše skodelice je primerno za pranje v pomivalnem stroju, zato jih lahko uporabljate dolgo časa!

Več razlogov za praznovanje

Naša darila so primerna ne le za diplomiranje, saj jih lahko podarimo, ko ljubljena oseba opravi vozniški izpit, opravi posebno zahtevno leto v šoli, na fakulteti ali univerzi ali pa zaključi tečaj poleg sedanje službe.