Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Želite presenetiti nekoga, ki se odpravlja na počitnice ali zabavno potovanje? Personalizirano darilo za počitnice je odličen način! Kaj pravite na gravirano oznako za prtljago, da ne bodo nikoli izgubili svoje prtljage, personaliziran nahrbtnik ali potovalni dnevnik, ki bo dokumentiral vse njihove dogodivščine? Oglejte si našo široko ponudbo daril za počitnice!

62 Darila

Videli ste 48 od 62 darila

Najboljša darila za počitnice in potovanja

Doživljanje pustolovščin, odkrivanje novih krajev in spoznavanje različnih kultur so le nekateri od razlogov, zakaj ljudje po vsem svetu tako radi potujejo.

Vendar potovanje ni le potovanje v nove kraje, temveč tudi doživljanje različnih kultur, spoznavanje novih ljudi in učenje o svetu okoli nas. To je priložnost, da izstopimo iz cone udobja in sprejmemo neznano. Potovanje je tudi ustvarjanje spominov in pustolovščin, ki vam bodo ostale za vse življenje.

Če poznate nekoga, ki odhaja na pomembno potovanje, zakaj ga ne bi presenetili z edinstvenim potovalnim darilom?

Morda iščete darilo za nekoga, ki prvič potuje v tujino, ali pa želite najti popolno potovalno darilo za prijatelja, ki odhaja na semester v tujino. Pri YourSurprise boste našli najboljša potovalna darila in ustvarili fantastične trenutke obdarovanja.

Odlična darila za ljubitelje potovanj

Poznate nekoga, ki vedno načrtuje naslednje potovanje, ki mu bo spremenilo življenje? Obstaja nekaj daril, povezanih s potovanji, ki jih ne smete zamuditi. Tukaj je nekaj zamisli za darila s potovalnimi vsebinami za nekoga, ki je vedno na poti:

  • V ta namen si lahko omislite eleganten in udoben nahrbtnik, v katerem boste lahko shranili vse pomembne stvari.
  • Oznaka za prtljago, da nikoli več ne boste izgubili kovčkov
  • potovalni dnevnik za zapisovanje vseh spominov in misli
  • steklenička vode, da boste vedno hidrirani

Spomin na počitnice in potovanja

Žalost, ki se pojavi, ko se potovanje konča, je občutek, ki ga vsak popotnik dobro pozna. Ne glede na to, kako dolgo ali kratko je bilo potovanje, je vrnitev v realnost lahko težka tableta za požreti. A tudi če ste se vrnili v običajno življenje, ne smete pozabiti na spomine, ki ste si jih nabrali med potovanjem.

Slabosti po potovanju so naravni del potovalne izkušnje, obstajajo pa načini, kako olajšati prehod nazaj v realnost. Obstaja veliko potovalnih daril, ki lahko olajšajo obdobje po potovanju in vam omogočijo, da z nasmehom na obrazu podoživite najlepše trenutke. Potovalno darilo je tudi način, kako potolažiti nekoga, ki se je pravkar vrnil z neverjetnega potovanja.

Nekaj idej? Seveda fotoalbum, v katerem boste zbrali vse počitniške spomine, ali komplet fotografskih odtisov z najlepšimi posnetki, ki jih imate shranjene v fotoaparatu. Z nekaterimi počitniškimi posnetki lahko okrasite svojo dnevno sobo. Natisnite jih na plakat in mu dodajte okvir. Tako boste lahko svoje spomine ohranili žive v vsakdanjem življenju s fotografskim odtisom z okvirjem!

Za več navdiha si oglejte vsa fotografska darila.