Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vse svoje spomine zbirajte v fantastičnih personaliziranih fotoalbumih, da ne boste nikoli pozabili počitnic ali življenjskih trenutkov. Ustvarite spletno fotoknjigo v nekaj preprostih korakih!

Fotoknjiga

Ne glede na to, ali ste mladi ali stari, je listanje fotografskega albuma in skupno spominjanje nekaj brezčasnega. Fotografije vašega življenja in veselih spominov, ki jih ne želite nikoli pozabiti. Fotoalbum je edinstvena ideja za darilo, ki je vedno cenjeno in primerno za vsako osebo in priložnost. Komu bi radi podarili personaliziran fotoalbum?

Fotoalbum je zbirka spominov na vaše življenje, ki jih hranite v svojem srcu in vas vračajo v najlepše trenutke. S fotografskim albumom lahko fizično ovekovečite svoje najlepše spomine in najljubše ljudi. Iščete darilo, ki se bo nekoga zares dotaknilo? Slike včasih povedo več kot tisoč besed. Kupite ga lahko za nekoga, ki vam je pomemben, ali celo zase.

Ustvarjanje osebnega fotoalbuma še nikoli ni bilo tako enostavno, saj so v fotoalbumu že dodani zabavni formati. Vse, kar morate storiti, je, da prenesete fotografije iz računalnika, telefona ali družabnih omrežij. Za vsako fotografijo lahko napišete ustrezno besedilo, tako da bo vaš fotoalbum popolnoma oblikovan po vaših željah. Nasvet: dodajte brezplačno voščilnico in pripravite darilo, ki ga lahko podarite!

Izberite format albuma s fotografijami

Pri YourSurprise lahko izbirate med dvema različnima formatoma albumov: srednjim ali XL. Oba imata 40 strani, na katerih lahko pregledujete čudovite fotografije, natisnjene z visokokakovostnim fotografskim črnilom. Srednji format ima velikost 17 x 19 cm, format XL pa 26,5 x 29 cm.

Personaliziran fotoalbum za vsako priložnost

Fotoalbum je darilo, ki ga lahko podarite vsakomur za vsako priložnost. Na voljo so različni tematski fotoalbumi. Tukaj je nekaj primerov:

  • Očetovski in materinski dan: Kako bolje počastiti svoje starše kot s čudovitim albumom njihovih najlepših fotografij? Zagotovo ste imeli priložnost v preteklih letih zbrati več posnetkov. Na mamo ali očeta naredite vtis s čudovitim foto albumom za njuno zabavo.
  • Dedek in babica: Stari starši so posebni ljudje v našem življenju, ki so nas videli odraščati in postati odrasli. Album s fotografijami je najslajši način, da se starim staršem zahvalite za vse srečne spomine, ki jih imate z njimi. Katera je najboljša priložnost? Na primer za dan starih staršev v oktobru, za rojstni dan ali preprosto zato, ker jih želite razveseliti.
  • Poletne počitnice: Poletne počitnice so običajno čas, ko posnamemo največ fotografij in želimo ujeti vsak trenutek naših počitnic. Imate v telefonu veliko fotografij z zadnjega potovanja in se bojite, da jih boste izgubili? Izberite najlepše in zdaj ustvarite svoj album!
  • Valentinov dan: Valentinovo je najboljši čas v letu, ko se lahko še dodatno posladkate. Ste s svojo boljšo polovico že več let? Prepričana sem, da ste ujeli veliko trenutkov vašega razmerja. V čudovitem personaliziranem albumu s sladkim sporočilom za ljubljeno osebo lahko zberete vse svoje spomine.

Najdete lahko tudi album, posvečen prvemu obhajilu, ali album "Leto spominov", v katerem se spominjate leta, ki je pravkar minilo.