Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

192 Darila

Videli ste 48 od 192 darila

Najlepše darilo za očetov dan

To nedeljo, 21. junija, je očetovski dan! Zdaj vemo, da boste želeli najti popolno darilo za svojega čudovitega očeta. Nekaj lahko sestavite tudi sami, vendar smo tu, da vam pomagamo tudi s čudovitim darilom, še posebej, če niste prepričani, s čim ga boste presenetili. Kaj pa slastni bar Toblerone, prilagojen njegovemu imenu in fotografiji? Ali okusne čokolade Milka z osebnim sporočilom in fotografijo? Z veseljem vam bomo pomagali ustvariti nekaj posebnega za svojega očeta, da mu boste lahko pokazali , koliko vam pomeni.

5 izvirnih daril za očetovski dan

Če je izvirnost tista lastnost, h kateri želite stremeti, ker ne iščete zgolj materialističnega darila, lahko upoštevate nekaj nasvetov za ustvarjanje resnično edinstvenega darila. Tukaj je nekaj idej za darila, ki so primerne za vas:

Osebna voščilnica za očeta s pesmijo, posvečeno njemu. V notranjost lahko vstavite kupon za dan z vami. Nič ni boljšega kot preživljanje kakovostnega časa skupaj!

  • Mehka blazina za očeta s kolažem fotografij vaše družine.
  • Personalizirana knjiga z vsemi razlogi, zakaj je vaš oče najboljši na svetu!
  • Personalizirana sestavljanka za očeta z vajino najljubšo skupno fotografijo
  • Velikanska čokoladna tablica za vse očete, ki obožujejo čokolado in ne morejo brez sladke pregrehe po obroku.

Kategorije najboljših daril za očetovski dan

Če iščete popolno darilo za očetovski dan, ste prišli na pravo mesto. Želimo raziskati najboljše kategorije daril za očetovski dan, da bi vam pomagali najti idealno darilo za to posebno osebo v vašem življenju:

Za očke, ki so gastronomi

Najboljše darilo za očeta, ki ima vsake toliko rada pijačo, je seveda osebno prilagojen kozarec za pivo, kozarec za vino, kozarec za viski. Na kozarec lahko dodate ime ali besedilo po vaši izbiri. Dizajn vgraviramo v steklo, kar pomeni, da je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Poleg kozarcev imamo tudi nekaj okusnih kompletov piva, vključno z okusnimi mednarodnimi pivi ali pivi iz Belgije, Nemčije ali Nizozemske. Če želite očetu postaviti majhen izziv, mu podarite komplet za varjenje piva. Kompleti vsebujejo vse, kar potrebuje za pripravo lastne serije, zato poglejmo, ali tako dobro kuha pivo kot ga pije! Če ima raje skodelico kave ali čaja, raje pojdite s prilagojeno skodelico .

Za očete, ki radi kuhajo

Če tvoj oče vsakič, ko te vidi, pripravi eno izmed tvojih najljubših jedi in rad preživi čas v kuhinji , smo pravzaprav precej ljubosumni! Tudi mi bi si želeli takega očeta. Imamo toliko idej za darila za očete, ki so pravi kuharji. Kaj pa razkošen usnjen predpasnik z njegovim imenom? Ali lepa lesena deska za rezanje ali blok noža?

Za kul očete

Vsak oče je kul oče z eno od naših posebnih majic ob očetovskem dnevu. Povejte mu, da je vaš junak z majico z napisom "Za najbolj kul očeta", "Najboljši oče na svetu" ali z lastnim besedilom. Natisnili vam bomo, brez težav.

Za nostalgične očke

Ali vaš oče še vedno govori o tistih počitnicah, ki ste jih imeli pred leti, ali o družinskih vikendih, ki ste jih preživeli skupaj, in uživate v tem, da vedno znova vzamete ven stare albume s fotografijami? Če je temu tako, menimo, da bi bil vaš oče na luni, da bi prejel skodelico s svojimi najljubšimi fotografijami ali skrbno sestavljen foto album vseh njegovih najljubših trenutkov.

Zabavna dejstva o očetovskem dnevu

Ali ste vedeli, da se očetov dan v različnih državah praznuje ob različnih dneh? V Španiji, Italiji in na Portugalskem bodo v četrtek, 19. marca, praznovali očetovski dan. V Nemčiji je očetovski maj, na Nizozemskem šele junija. Kljub različnim datumom, kolikor nam je znano, se očetovski dan praznuje povsod po Evropi.

Šteje misel!

Darilo ni nujno veliko ali drago. Za večino očetov je veliko bolj pomembno, da vedo, da nekdo misli nanje, kot pa da prejmejo drago darilo. Bolj kot je darilo osebno, višja je raven hvaležnosti. Verjamemo, da ljudje niso veseli samo ob prejemu darila, ampak tudi ob obdarovanju. To imenujemo "umetnost dajanja". Z dajanjem lahko "širite malo sreče"!