Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Pripravite se za šolo v stilu! Prilagodite šolski ali pisarniški dodatek z lepo fotografijo in besedilom. Popolna ideja za darilo za nekoga, ki je pravkar začel z novo službo ali se vrača v šolo.

242 Darila

Videli ste 48 od 242 darila

Šolska oprema po meri

Nazaj v šolo! Čas je, da se vrnete v šolo, zato boste zagotovo želeli pokazati nekaj zabavnih novih šolskih potrebščin, s katerimi bo čas v razredu nekoliko prijetnejši. Kako super bi bilo, če bi imeli svoje najljubše fotografije na svojem planeru? Ali pa najboljše poletne slike v vašem zvezku?

V našem spletnem orodju za urejanje lahko preprosto oblikujete najboljše šolske potrebščine. Naložite svoje najljubše fotografije in dodajte ime ali besedilo, da oblikujete najboljše stvari za šolo.

Oblikujte svoj šolski načrtovalec

Iščete edinstven načrtovalec? Oblikujte ga sami in spredaj in zadaj postavite svoje fotografije. Izbirate lahko med različnimi vzorci in potiski, kot so rože, srca, tigri, ananas ali pomaranče. Dodajte svojo fotografijo in ime in imeli boste načrtovalec, zaradi katerega bodo vsi ljubosumni! Izbirate lahko med načrtovalcem v trdi ali mehki vezavi. Dnevi v tednu, ki se začnejo v ponedeljek in končajo v nedeljo, so razporejeni na dveh straneh.

Mapa, zvezek in svinčnik

Prav tako lahko oblikujete svojo mapo, zvezek in svinčnik po svojem okusu. Izbirate lahko med prenosnikom z vsestransko zasnovo in fotografijami, natisnjenimi na obeh straneh, ali prenosnikom, ki ima le nekaj na sprednji strani. Prenosni računalniki so na voljo v trdi ali mehki vezavi in so na voljo v formatu A5. Izbirajte med različnimi oblikami, kot so rože, mačke ali flamingo. Fotografijo lahko naložite tudi sami, da jo natisnete v svojem zvezku.

Ali med poukom ali predavanji veliko zapisujete in želite to narediti v stilu? Nato oblikujte svojo mapo. Naložite lahko svojo fotografijo in besedilo, izbirate pa lahko tudi med nekaterimi našimi zabavnimi oblikami in natisi. Imamo modele posebej za učitelje, mame in očete ali za partnerje, pa tudi igrive oblike s kaktusi ali besedili z DONUTS. Če želite imeti svoje najljubše fotografije s seboj, lahko ustvarite tudi mapo z lastnim foto kolažem. Mapa s fotografijami je opremljena z beležnico A4, ki jo je mogoče enostavno zamenjati, ko je zmanjka. Ste velik oboževalec svinčnikov? Oblikujte svinčnik po svojem okusu. Na svinčnik lahko natisnemo tudi fotografijo ali sporočilo po vaši izbiri. Če se ne počutite ustvarjalno, lahko izbirate med našo ponudbo zabavnih vzorcev in odtisov. Na ta način lahko prilagodite svojo trdno kovinsko svinčniko. Če resnično želite narediti vtis, lahko dobite pisalo, vklesano z besedilom ali imenom po vaši izbiri!

Kosila, bučke in steklenice za vodo

Odmor je čas za kosilo, kar je še posebej zabavno, če ga imate s svojo škatlo za kosilo, prigrizkom ali steklenico za pitje. V našem asortimanu boste našli roza, modre in zelene škatle za kosilo, ki jim dodate ime. Zelo priročno, če imate dve dekleti, ki si želita doma rožnato škatlo za kosilo (ali obe modri ali zeleni!). Takoj boste vedeli, kateremu pripada škatla za kosilo. Skodelice za pitje so različnih barv, oblik in velikosti. Ponujamo našo standardno šolsko bučko v modri, zeleni ali roza barvi, ki jo lahko prilagodite svoji fotografiji. Za najmlajše je na voljo ljubka otroška čaša z izolacijsko steno iz aluminija, ki ohranja pijačo lepo in hladno. Njihov lastni termos! Izbirate lahko med dizajnom z rožnatimi ali modrimi ušesi. Na stran lahko natisnete celo fotografijo po svoji izbiri. Če imate raje edinstveno steklenico vode iz bambusa ali celo kovinsko steklenico vode, ste prišli na pravo mesto!

Nahrbtniki

Na koncu seveda ne morete brez odličnega nahrbtnika, ko se vračate v šolo! Ne glede na to, ali se odpravljate na študij ali iščete nahrbtnik za svoje otroke, imamo pri YourSurprise za vas popoln prilagojen nahrbtnik. Vsak nahrbtnik ustvarimo z ljubeznijo za vas, v skladu z vašimi potrebami in željami po prilagoditvi. Na našem spletnem mestu lahko najdete izbor različnih modelov:

  • Otroški nahrbtnik z imenom: na voljo v štirih barvah, oblazinjen in z več predali. Izjemno udoben nahrbtnik, ki ga lahko prilagodite z dizajnom in imenom!

  • Prilagojen usnjen nahrbtnik: ta eleganten nahrbtnik, ki je na voljo v dveh velikostih, lahko prilagodite z imenom, lasersko graviranim na umetno usnje.

  • Torbe za telovadbo: izberite svojo najljubšo torbo za telovadbo v obliki živali, ki je kot nalašč za vrtec, ali personalizirano s fotografijo.

Pisarniški dodatki po meri

Po počitnicah se je treba vrniti v pisarno. Zmehčajte bolečino ob ponovnem vstopu s prilagojenimi pisarniškimi potrebščinami in poskrbite, da bo delo zabavno! Začnete lahko na svoji računalniški delovni postaji z podloga za miško s fotografijo. Izberite svojo najljubšo počitniško fotografijo, da se boste naslednje lahko veselili bolj mirno. Za bolj eleganten rezultat se lahko odločite za usnjeno podlogo za miško z graviranim imenom. Zaščitite svoj prenosni računalnik z novim ovitkom za prenosni računalnik, usnjenim z vašim imenom ali iz blaga, prilagojenim vašemu imenu. Za beleženje ne zamudite pisala po meri z vašim imenom, da vam jih nihče več ne bo ukradel! Na koncu ne pozabite na svoj osebni dnevnik 2022/2023, da ne boste nikoli pozabili na pomembne sestanke.