Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Predstavljajte si tisti nepopisen trenutek sreče, ko nekdo odpre darilo. Širjenje sreče je naša strast. Zato naredimo vse, kar je v naši moči, da vam pomagamo osrečiti še koga.

To se sprašujemo vsak dan. V vsem, kar počnemo, je čutiti željo, da bi osrečili nekoga drugega. Želimo pomembno prispevati k spremembam, tako da ljudem pomagamo, da svoje spomine uporabijo za ustvarjanje novih.

Spread A Little Happiness

Kako to storimo?

Rojstni dan vaše matere, Valentinovo darilo za vašega dragega ali le zahvala za vašega sodelavca; vsak trenutek in vsak prejemnik sta edinstvena. Da bi vsakemu obdarovancu pomagali najti primerno darilo, se zavzemamo za to raznolikost. To se ne odraža le v našem velikem izboru daril, temveč tudi v množici modelov, ki jih ponujamo. Tako zagotavljamo, da lahko vsakdo najde darilo, ki se bo dotaknilo srca njegovih bližnjih.

Vedno prisluhnemo željam in potrebam naših strank, ki nas vodijo pri sprejemanju odločitev. Vsak dan ustvarjamo nova darila in modele ter skrbimo, da je izkušnja naših strank vredna doživetja.

Product Image
Photo book
Quote icon

Zagotavljamo, da lahko vsakdo najde darilo, ki se bo dotaknilo srca njegovih najdražjih.

Kje se je vse začelo

Podjetje YourSurprise sta ustanovila Gerbrand in Wouter, prijatelja iz otroštva, ki sta želela zgraditi podjetje iz skupine, pozneje pa se jima je pridružil še Arne. Že od začetka sta se obdala z ljudmi, ki so drug drugemu nenehno postavljali izzive, da bi bili vsak dan boljši. Vedno sta imela v mislih, da je bistvo vsega to, da ljudem pomagata ustvarjati pomembne trenutke. V tem smo dobri, to je tisto, kar radi počnemo.

Tako smo prišli do trenutka, ko smo se znašli na tem mestu. YourSurprise in njegova darila vsak dan "razširijo malo sreče" v 28 državah. Naša ponudba zdaj obsega več kot 2500 daril, ki jih je mogoče personalizirati s fotografijo, besedilom in/ali logotipom. V našem kampusu v Zierikzeeju pod isto streho dela približno 300 sodelavcev.

Arne, Gerbrand and Wouter

Arne, Gebrand and Wouter

Delo v podjetju YourSurprise?

Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise