Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ustvarite svoje lastno, izvirno darilo iz lesa z našo posebno zbirko personaliziranih daril iz lesa. Ime, fotografija in/ali besedilo po vaši izbiri, natisnjeno ali vgravirano na les, bo zagotovo izstopalo ob vsaki posebni priložnosti.

95 Darila

Videli ste 48 od 95 darila

Personalizirana darila iz lesa za vsako priložnost

Najti popolno darilo je lahko zahtevna naloga, a le malo stvari se lahko primerja s čarom in trajnostjo personaliziranih daril iz lesa. Darila iz lesa na čudovit način izražajo vaše sočutje in premišljenost, naj si gre za rojstni dan, poroko ali celo obletnico. Pri YourSurprise smo ustvarili edinstvena in visokokakovostna darila iz lesa, ki jih lahko personalizirate z imenom, besedilom, s fotografijo in/ali z logotipom.

Ustvarjanje spominov: Personalizirana darila iz lesa za posebne priložnosti v življenju

Mnoge posebne trenutke v življenju je vredno ceniti in hraniti v spominu. Personalizirano darilo iz lesa omogoča, da na čustven način spoštujete te priložnosti.

Predstavljajte si, da ob poroki podarite personalizirano desko za sir, izrezljano z imeni para in njunim posebnim datumom. Kaj pa pravite na klasičen okvir za fotografije, natisnjen z imenom novorojenčka, s težo in z datumom rojstva? Obletnico lahko ovekovečite s čudovito gravirano leseno vinsko škatlo z začetnicami para in leti srečnega zakona.

Kaj pa leseno stojalo s posušenimi cvetovi za rojstni dan? Ta je lahko tudi odlično darilo za valentinovo.

Gravirana lesena ura je edinstveno darilo ob diplomi ali upokojitvi.

Iščete spominek, prek katerega bi nekomu zaželeli lepe želje ob posebnem dnevu? Potem se odločite za leseno gravirano ali natisnjeno voščilnico!

Katera edinstvena darila iz lesa so na voljo za božična darila?

Za božič je odlično personalizirano leseno darilo komplet lesenih božičnih okraskov. Dodate lahko posebno božično sporočilo, besedilo ali imena družinskih članov. Ali pa morda leseno steklenico z graviranim božičnim sporočilom? Izberite med svojim najljubšim rdečim, belim ali roza vinom.

Naša izbira lesenih daril za različne priložnosti in potrebe je na voljo v različnih metodah personalizacije, vsaka izbrana glede na vrsto darila, ki jo izberete.

Kako lahko personalizirate svoja darila iz lesa

Naša personalizirana darila iz lesa lahko personalizirate:

  • s fotografijo,
  • z imenom,
  • besedilom in/ali
  • logotipom.

Vašo personalizacijo lahko natisnemo ali graviramo, glede na izbrano darilo. Ustvarite svoj dizajn ali personalizacijo v našem spletnem urejevalniku in preverite predogled svojega darila pred odobritvijo!

Najboljša gravirana darila iz lesa

Naša gravirana darila iz lesa vključujejo:

Najboljša tiskana personalizirana darila iz lesa

Naša tiskana darila iz lesa vključujejo:

  • natisnjene fotografije z lesenim okvirjem,
  • fotografije v obliki ploščice s stojalom,
  • fotografije, natisnjene na les,
  • lesene servirne pladnje s fotografijo,
  • certifikate z lesenim okvirjem in še veliko več!

Kako lahko prilagodim darilo iz lesa za poroko?

Poročna darila iz lesa so brezčasna in elegantna izbira za poroke. Personalizirano darilo iz lesa lahko prilagodite z imeni para, začetnicami imen ali celo s fotografijo! Če ste dobri z besedami, lahko razmislite tudi o personalizaciji z besedilom, na primer s prisrčnim sporočilom. Nekatera odlična poročna darila iz lesa so na primer steklenica penine z leseno škatlo; personaliziran komplet vin z desko za rezanje; lesena spominska škatla s spominki, ki vas spominja na mladoporočenca ali leseno srce z imeni para.

Ali so lahko personalizirana darila iz lesa okolju prijazna?

Večina naših daril iz lesa ima certifikat FSC, ki označuje izdelke, ki vsebujejo les iz gozdov, ki so pravilno in odgovorno upravljani, skladno s strogimi okoljskimi, družbenimi in gospodarskimi standardi. Za več informacij o uporabljenem lesu si oglejte specifikacije daril.