Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Naše prilagojene knjige spremenijo prejemnika darila v pravega protagonista! Odkrijte široko paleto knjig, ki jih je mogoče osebno prilagoditi za odrasle in otroke.

13 Darila

Knjige po meri

Če želite knjižne moljce v svojem življenju presenetiti z izvirnim darilom, ne morete zgrešiti s prilagojeno knjigo! Prejemnik bo imel glavno vlogo v zgodbi. YourSurprise ponuja veliko različnih prilagojenih knjig, zato se za vsakogar najde nekaj.

Enostavno ustvarjanje

Ustvarjanje prilagojene knjige je preprosto in ne traja veliko časa. V urejevalnik preprosto vnesite svoje ime ali imena, v nekaterih primerih pa tudi fotografijo. Osebna knjiga je resnično izvirno darilo, ki bo obdarovancu zagotovo nasmejalo obraz!

Resnično edinstveno darilo za ljubitelje knjig

Prilagojene knjige so v zadnjih nekaj letih postale priljubljeno darilo, zlasti za tiste, ki radi berejo. Odlične so kot darilo presenečenja za rojstni dan ali katero drugo posebno priložnost.

Osebne otroške knjige

Kot del našega asortimana ponujamo veliko čudovitih otroških knjig, ki jih lahko vsak prilagodimo z imeni in/ali fotografijami po vaši izbiri. So čudovit način, da otroke spodbudite k branju in uporabi domišljije.