Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

3 Darila

Zabavne ideje, ki razkrivajo spol

Vedno bolj vidimo ljudi, ki iščejo edinstven način za razkritje spola svojega otroka. Bo to fant ali punčka? Instagram je poln vplivnih ljudi, ki razkazujejo svoje ekstravagantne načine, kako deliti spol svojega malčka s prijatelji, družinami in spremljevalci. Če iščete kul in izviren način za razkritje spola vašega otroka, pojdite na našo sladkarijo za razkrivanje spola.

Sladkor, ki spreminja barvo: modra ali roza

Te sladkarije, ki spreminjajo barvo, jim ne bodo pokazale, ali imate fanta ali deklico, dokler jim jih ne vstavijo v usta. Njihov jezik bo obarvan rožnato ali modro in razkril spol, medtem ko uživajo v okusni poslastici. Ustvarja popolno priložnost za fotografiranje, naj vsi iztegnejo jezik in posnamejo vaš posnetek! Sladkor je na zunanji strani bel, z notranjo ali rožnato ali modro užitno tekočino.

Steklenico prilagodite

Steklenico, v kateri so sladkarije, lahko prilagodite fotografiji in/ali besedilu po vaši izbiri, s čimer ustvarite izviren spomin in uslugo, ki jo bodo vaši gostje odnesli domov.

Naj ljudje vnaprej ugibajo spol

Zabavi dodajte dodatno razsežnost in prosite goste, naj navedejo, ali mislijo, da bo otrok fant ali deklica. Razdelite jih v skupine, naj vsi uživajo v svojem spolu in hkrati razkrijejo sladkarije in poglejte, kdo je imel prav!

Razkritje spola v živo na Instagramu

Če želite na svojo zabavo pripeljati svoje sledilce na Instagramu ali družino in prijatelje, ki ne morejo priti na vašo zabavo, pojdite na Instagram v živo za trenutek razkritja spola. Če ne morete organizirati zabave, pojdite v živo in pokažite sladkarije na podlagi spola, hkrati pa gledalcem dovolite, da ugibajo, katere barve bo. Nato preprosto izplazite jezik in delite svoje vesele novice.## Spol razkriva dekoracijo

Če prirejate zabavo o razkrivanju spola, boste iskali roza in modre okraske. Zakaj ne bi ustvarili osebnega namiznega prta z rožnatimi ali modrimi poudarki? Dodajte popoln zaključek z našimi slastnimi rožnatimi in modrimi sladkornimi srčki in začnite zabavo!