Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Gravirana luksuzna usnjena zapestnica

Luksuzna dvojna zapestnica z graviranim rjavim usnjem - M

198 glasov
Na zalogi
Izberite barvo
Tip
Velikost
59,99 €
Možnosti dostave
Naslov za dostavo po vaši izbiri
V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o luksuzni usnjeni zapestnici:
Blagovna znamka: Steel & Barnett
Usnjeni material: Top Grain bivolje usnje
Rjava barva
Zaponka: Visokokakovostna magnetna zaponka iz nerjavečega jekla
Personalizacija: s kratkim imenom ali začetnicami
Obdelava: ostro lasersko graviranje
Dodatno: usnje je naraven izdelek, zato se lahko vaše darilo nekoliko razlikuje od primera fotografije. Želite vedeti, katera velikost vam najbolj ustreza? Spodaj so navodila, kako izmeriti zapestje:
Za merjenje zapestja uporabite merilni trak. Držite roko naokoli, dokler se ne počutite udobno. Preberite številko na robu traku. Spodaj najdete povzetek velikosti zapestnic: S: 18 -19 cm
M: 20-21 cm
D: 22-23 cm

Oblikujte razkošno in elegantno usnjeno zapestnico za enega od moških v svojem življenju!

Kdaj boste podarili to robustno moško usnjeno zapestnico? Rojstni dan vašega nečaka, kot božično darilo za vašega moža ali kot popolno darilo za očetovski dan? Obstaja nešteto možnosti za podajanje te zapestnice z graviranim usnjem. Oblikovanje tega odličnega dodatka za moške je zelo enostavno! Samo dodajte zelo kratko ime ali svoje začetnice v urejevalnik in bodo vgravirani na vrhu zapirala. Izberite na primer začetnice svojega prijatelja, strica ali dedka. Gre za dvojno zapestnico, ki jo lahko ovijemo okoli zapestja in ima lepo črno barvo. Na voljo so v velikostih S, M ali L.

Zapestnice Steel & Barnett so neverjetne kakovosti. Izdelane so iz bivoljega usnja z zaponko iz nerjavečega jekla. Zasnovani in izdelani so v Belgiji. Steel & Barnett sodeluje s socialnimi projekti. Resnično unikatno darilo. Izberite pravo velikost in začnite prilagajati svojo zapestnico zdaj!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj