Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ali poznate koga, ki ima strast do kulinarike? Presenetite svojo posebno osebo s personaliziranim kuhinjskim pripomočkom. Prilagodite ga z imenom in/ali besedilom!

122 Darila

Videli ste 48 od 122 darila

Najboljša kuhinjska darila po meri

Če želite ljubljeno osebo, ki rada preživlja čas v kuhinji, presenetiti s kul, osebnim darilom, ste na pravem mestu. Imamo najboljše dodatke za vsakega nadobudnega kuharja!

Prilagodite svoja darila

Najboljša stvar pri naših darilih je, da lahko prilagodite vsakega posebej. To pomeni, da lahko dodate ime, fotografijo, besedilo in/ali logotip po svoji izbiri, da ustvarite resnično edinstveno darilo zanj ali zanjo . Če niste prepričani, za katero darilo bi se odločili, naj vas navdihnemo.

Rezalne deske in noži

Vsi kuharji potrebujejo dobro rezalno desko in komplet nožev. Ustvarite svojo lastno stekleno desko za rezanje, tako da dodate fotografijo po vaši izbiri, ali pa na osebku za nože vgravirajte osebno sporočilo. Nožni blok vsebuje 9-delni komplet nožev. Lesene deske za rezanje lahko uporabite za rezanje kruha, kot strežne deske ali kot deske za pico. Izbrano zasnovo lasersko prestrežemo v les, da postane resnično edinstven. Lepo darilo, lahko pa ga uporabite tudi kot desko za sir ali omako.

Skodelice in kozarci

Ljubitelji čaja in kave, pozor! Presenetite ljubljeno osebo s svojim čajem ali skodelico . Očala so lahko vgravirana z besedilom po vaši izbiri in z enim od naših čudovitih modelov. Ker je personalizacija vgravirana, ni nevarnosti, da bi zbledela. Ponujamo velik izbor skodelic različnih vrst in barv. Na primer, imamo naš čarobni vrček, ki ima črni plašč, ki izgine, ko vlijemo vročo pijačo. Če vam je všeč kmečki, klasičen videz, so naše emajlirane skodelice popolne. Te luštne skodelice imajo emajlirano površino in jih lahko natisnete z besedilom in/ali fotografijami po vaši izbiri.

Kuharski klobuk, predpasnik in rokavice za pečico

Pravi kuhar potrebuje popoln videz! Prilagodite kuharski klobuk ali predpasnik, ki ga bodo nosili, medtem ko bodo pripravljali svoje okusne dobrote. Predpasnik je eno najbolj praktičnih kuhinjskih daril za mlade in stare. Če imate malega, ki rad pomaga v kuhinji, zakaj se ne bi odločili za ustrezne predpasnike? Če iščete resnično poseben predpasnik, so naši usnjeni predpasniki popolni. Na te predpasnike je vgravirano ime ali besedilo po vaši izbiri. Če želite predpasnik prilagoditi fotografiji, lahko izbirate med našimi predpasniki iz blaga. V kuhinji morate imeti dobre rokavice za pečico. Lahko imate par usnjenih rokavic za pečico z vgraviranim imenom ali besedilom po vaši izbiri ali pa se odločite za par rokavic za pečico iz tkanine in dodate fotografijo in/ali besedilo po vaši izbiri. Naše usnjene rokavice za pečico so tudi popolne rokavice za žar.

Posteljice, krožniki in jedilni pribor

Mizo postavite s prilagojenimi dodatki. Fotografijo in/ali besedilo po izbiri dodajte pogrinjalom za popoln zaključek vaše mize.

Če želite presenetiti svojega malčka, mu podarite svoj osebni krožnik s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. Obroki bodo bolj zabavni kot kdaj koli prej!

Ponujamo tudi čudovit komplet jedilnega pribora Miffy za najmlajše, na katerega je lahko vgravirano njihovo ime. Praktično darilo, v katerem bodo dolgo uživali.

Namizni prti in prtički

Če radi na miren in ustvarjalen način postavite mizo, dodajte osebno prt in komplet prtičkov. Namizni prt je izdelan iz visoko kakovostnega poliestra in bombaža, kar olajša čiščenje in večkratno uporabo. Preprosto dodajte fotografijo po svoji izbiri ali ustvarite kolaž, če želite uporabiti več fotografij.

Naše bombažne prtičke lahko prilagodite tudi fotografijam po vaši izbiri. Narejene so iz visokokakovostnega bombaža in jih je mogoče prati v pralnem stroju. Lep dodatek k božični mizi ali kateri drugi praznični priložnosti.

Več odličnih kuhinjskih dodatkov

Obstaja veliko drugih zabavnih dodatkov, ki jih lahko prilagodite in podarite. Kaj pa personaliziran razpršilnik mila za zabaven zaokrožek za ročno pranje, čudovite vgravirane usnjene podstavke z imenom ali besedilom po vaši izbiri ali potisnjen podstavek z vašimi najljubšimi fotografijami?

Če iščete čudovito darilo za babico ali dedka, je naš pekač za piškote odlična ideja. Dodate lahko zabavno fotografijo vnukov, da ustvarite resnično osebno darilo.