Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

8 Darila

Personalizirani obeski

Želite nekoga presenetiti z darilom, ki bo trajno? Potem je personaliziran obesek tisto, kar iščete. Pravijo, da so diamanti večni, kaj pa osebni nakit? Obesek je izvirno darilo, s katerim lahko osebi, ki ga prejme, sporočite, koliko vam pomeni. Vanjo lahko vgravirate posebno sporočilo, ime prejemnika ali celo fotografijo!

Takšnega darila zagotovo ne prejmete vsak dan!

Darilo za vsako priložnost

Personaliziran obesek je darilo, ki je primerno za vsako priložnost. Lahko ga na primer podarite svoji posebni osebi za romantični praznik, kot je valentinovo ali obletnica poroke. Morda lahko na obesek vgravirate poseben stavek, ki vaju povezuje, citat ali odlomek iz pesmi. Če pa je čustvo med vami in vašo ljubeznijo novorojeno, a je hitro postalo romantično, lahko svojo ljubezen izrazite na poseben način, tako da na obesek vgravirate "Ljubim te".

Personaliziran obesek je tudi edinstveno darilo za druge priložnosti, kot so rojstni dan, diploma ali obhajilo.

Vsi gravirani obeski

Če želite nekoga presenetiti z osebnim nakitom, lahko izbirate med več obeski, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Odkrijte nekaj naših najljubših!

- Obesek srce: Ta nakit je še posebej primeren za romantičnega partnerja, lahko pa ga podarite tudi mami ali prijateljici. Izbirate lahko med zlato ali srebrno barvo in vanj vgravirate ime prejemnika.

- Obesek s fotografijo: če nakit poosebite s fotografijo, je to vsestransko in izvirno darilo. Lahko ga podarite babici s fotografijo vnukov, prijatelju s fotografijami z zadnjih počitnic ali pa ga ustvarite zase s fotografijo svojega ljubljenega hišnega ljubljenčka!

- Personalizirana vojaška pasja značka: če vam ena beseda ne zadostuje in želite več prostora za izražanje ljubezni ali naklonjenosti, potem je vojaška pasja značka to, kar potrebujete. Tako bo imel prejemnik vaše posebno sporočilo vedno pri sebi!