Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Hip hip hura! Če je pred vami rojstni dan ljubljene osebe, ustvarite resnično izvirno personalizirano rojstnodnevno darilo in ga presenetite. Ne glede na to, ali iščete darilo za rojstni dan zanj, za nje, za 50. rojstni dan ali rojstni dan malčka, YourSurprise ponuja darila za rojstni dan za mlade in stare. 

96 darila

Videli ste 48 od 96 darila

Originalna osebna darila za rojstni dan za vse starosti

Hip hip hoora! Čas za zabavo in seveda darilo. Kaj pa jim boste letos dali? Mnogi ljudje si iz leta v leto prizadevajo najti odlično darilo za vsakogar. Razumemo! Dobra novica je, da vam ni treba znova zanašati na darilno kartico. Ste kdaj razmišljali o osebnih darilih?

Kaj pravzaprav so osebna darila?

V podjetju YourSurprise prilagajamo skoraj vsako darilo, na katerega se spomnite. To pomeni, da lahko vsako darilo natisnete ali vklesate po lastnem dizajnu. Ime prejemnika lahko postavite na darilo (na primer okusno palico Toblerone) ali celo celo sporočilo. Vsako darilo ustvarimo točno tako, kot je prikazano v predogledu, ki ga vidite v našem urejevalniku, potem ko dokončate prilagajanje.

Naša najboljša darila

Ponujamo ogromno različnih daril zanj in zanjo , vsak s svojim naborom modelov. To so le nekatera od številnih daril, ki jih ponujamo, vsa pa lahko prilagodite z imenom, fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri:

 • skodelice
 • kozarci za čaj
 • predpasniki iz usnja in tkanine
 • gravirane lesene deske za sekanje
 • darilni kompleti za vino in šampanjec
 • pivo in pivski darilni kompleti
 • kozarci za pivo, kozarci za vino, kozarci za viski, kozarci za gin & tonic in kozarci za vodo
 • slastna čokolada v prilagojeni embalaži, na primer Toblerone tablice in Milka
 • čokolade z užitnim potiskom
 • otroški krožniki
 • nogomet z imenom
 • knjige, v katerih lahko prejemnik igra glavno vlogo
 • obeski za ključe in ljubke igrače z imenom

Poleg vseh teh zabavnih daril ponujamo tudi vgraviran nakit, vezene kopalne plašče in osebne brisače, otroške kombinezone, majice, nogavice, prevleke za blazine in odeje.

Rojstnodnevna darila za vse starosti

Ne glede na to, ali je nekdo star 25, 30, 40, 60, 70 ali več let; zagotovo boste v našem asortimanu našli popolno rojstnodnevno darilo za vsako starost.

Za najmlajše

Ponujamo čudovite prilagojene knjige, v katerih lahko otrok igra glavno vlogo v zgodbi. To doda čaroben, zabaven pridih vsakemu trenutku zgodbe pred spanjem ter spodbudi ljubezen do branja in zabave za spomin. Zelo priljubljene so tudi naše lesene igrače. Spodbujajo igro in gibanje ter izgledajo neverjetno kul za zagon!

Darila za odrasle

Kaj dobite za nekoga, ki ima vse? Z okusnim darilom v teh primerih ne morete zgrešiti. Morda okusen darilni komplet za pivo, ki vključuje osebno prilagojen kozarec, ali čudovit darilni komplet za vino z dvema osebnima kozarcema za vino, tako da lahko skupaj uživate v darilu. Če radi preživljajo čas v kuhinji, poiščite prilagojeno knjigo receptov, v katero lahko dodate vse svoje kuhinjske mojstrovine. Predpasnik, kuharski klobuk in rokavice za pečico lahko dopolnijo darilo, če to dopušča vaš proračun.

Darila za starejše

Ali ste vedeli, da mnogi starejši ljudje radi prejemajo osebno prevleko za blazine s svojimi najdražjimi? Popolna je tudi osebna skodelica za vsakodnevno skodelico, pa tudi osebna uganka, ki jo morate narediti, medtem ko jo pijete!

Okraski

Če iščete načine za okrasitev hiše za rojstni dan, vam lahko pomagamo tudi pri tem. Ponujamo prilagojene prtičke, sveče, krožnike, balone in prte. Vse sestavine za praznično postavitev mize za rojstni dan.

Če ne morete biti tam: pošljite leseno voščilnico

Če se fizično ne morete udeležiti rojstnega dne nekoga, pa mu vseeno želite čestitati za rojstni dan, lahko prilagodite kul leseno voščilnico in jo pošljete neposredno na njihov naslov. Nekaj drugačnega od običajne voščilnice in tudi zabaven kos dekoracije doma.