Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Praznujte njen 50. rojstni dan v stilu! Personalizirajte darilo za njen 50. rojstni dan s fotografijo, imenom in/ali sporočilom. Izbirajte med ponudbo edinstvenih presenečenj, ki jih vsa lahko prilagodite vaši personalizaciji.

210 Darila

Videli ste 48 od 210 darila

Darila za 50. rojstni dan zanjo: Edinstvene ideje, ki jih bo naravnost oboževala

Dopolnitev jubilejnih petdeset let je pogosto velika stvar tako za ženske kot za moške. Konec koncev gre za polovico stoletja, kar se spodobi proslaviti s pozornostjo in obdarovanjem! Veliko vprašanje za večino ljudi, ki obeležujejo to prelomnico, je: Kaj naj podarim ženski za 50. rojstni dan? Pri YourSurprise vam želimo pomagati najti popolno darilo za 50. rojstni dan zanjo. Pripravili smo seznam idej za darila, med katerimi boste lahko našli najbolj primerno darilo za žensko v svojem življenju! Vsa naša darila za 50. rojstni dan zanjo se lahko personalizirajo s fotografijo, imenom in/ali besedilom.

Nenavadna darila za 50. rojstni dan zanjo

Darilo za 50. rojstni dan za žensko je lahko marsikaj. Pomembno je, da ji je pisano na kožo, pa naj si ji pride prav pri delu, doma ali pa pri njenih zanimanjih. Seveda je to odvisno od vašega odnosa z žensko, ki praznuje. Lahko gre za družinsko članico, tesno prijateljico, partnerko ali pa sodelavko. Želimo vam pomagati pri brskanju v naši izbiri in poiskati personalizirano darilo za 50. rojstni dan zanjo. Spodaj je nekaj idej, s katerimi lahko začnete:

 • Udobna odeja za vašo najboljšo prijateljico z vajino najljubšo fotografijo
 • Darilni komplet vina z graviranimi kozarci za sodelavko
 • Termo lonček za kavo za žensko, ki je vedno v gibanju
 • Personaliziran nahrbtnik za strastno popotnico
 • Gravirana škatla za čaj za žensko, ki ne more brez svoje skodelice čaja
 • Prilagojen planer za aktivno mamo

Katera zabavna darila za 50. rojstni dan zanjo so na voljo?

Pogosto radi podarimo nekaj, kar izzove smeh, še posebej ob praznovanju prelomnice, kot je 50. rojstni dan. Ta se po navadi vrtijo okoli deljenja spominov, naj si bo skozi fotografijo ali kaj podobnega, kar vas spomni na skupni trenutek. Fotografije so ena izmed najboljših stvari, ki jih lahko vključite v darilo, in pri YourSurprise lahko izdelate personalizirana darila za 50. rojstni dan z lastnimi fotografijami.

Personalizacija darila za 50. rojstni dan z nečim, kar ste skupaj doživeli, je pika na i že tako odličnemu darilu. Izberite fotografijo zabavnega dogodka, ki ste ga doživeli skupaj, in jo dodajte darilu, ki ga boste podarili.

Ponujamo široko izbiro zabavnih daril, ki vam lahko pomagajo ustvariti zabavno presenečenje, kot so na primer nogavice s fotografijo; tangice s fotografijo ali imenom; srčkan zajček z njenim obrazom in še veliko več!

Katera razkošna darila za 50. rojstni dan za ženske so na voljo?

Razkošno darilo za 50. rojstni dan, ki ga bo ženska vzljubila, je seveda odvisno od ženske. Za eno žensko je to lahko komplet za wellness razvajanje, za drugo pa čokolada, prilagojena s fotografijo ali razkošna steklenica šampanjca. Vse je odvisno od tega, kaj posameznici predstavlja razkošje. Je to darilo, ki stane več, ali darilo, s katerim se lahko razvaja?

Personalizacija darila za njen 50. rojstni dan ga v vsakem primeru naredi še bolj razkošnega. Nekaj idej? Zlat kimono, okrašen z njenim imenom, je popolno darilo za žensko, ki si želi sprostitve doma ali v spa centru. Kaj pa komplet, ki vključuje desko za sir za žensko, ki uživa v vinu in dobri hrani? Nakit je vedno dobra razkošna možnost. Gravirajte njeno ime na verižico ali zapestnico.

Katera darila za 50. rojstni dan za mamo so na voljo?

Mamin rojstni dan se bliža in želite ji podariti nekaj res posebnega z osebno vrednostjo, kar si bo zapomnila? Za darilo za 50. rojstni dan bo vaša mama zagotovo cenila udobno odejo iz flisa z vajino fotografijo, ali vašo otroško fotografijo, ali fotografijo drugega trenutka, ki vama je pri srcu.

Vi veste, kaj je vaši mami najbolj všeč. Če uživa v ohranjanju kondicije, izberite stekleničko za vodo s fotografijo ali njenim imenom. Je bolj gurmanska mama, ki uživa v kuhanju, peki in rada gosti večerje? Potem bodo popolno darilo zanjo personalizirane deske za rezanje, mlinčki za sol in poper z njenim imenom ali pa personaliziran predpasnik.

Ali rada deli z drugimi luksuzno steklenico vina ali si zvečer privošči kozarec viskija? Potem si oglejte našo izbiro prilagojenih pijač!

Darilo za 50. rojstni dan zanjo: Nakit, ki ji bo polepšal dan

Na voljo je veliko čudovitih, modernih in elegantnih kosov nakita, ki jih lahko podarite svoji mami. Graviran obesek s fotografijo je lahko trajen spomin. Če so vaši mami všeč zapestnice, gravirajte njeno ime na moderno zapestnico in jo presenetite.

Kovina, srebro ali usnje; vse je odvisno od maminega okusa. Verižica, zapestnica ali ura? Pri YourSurprise lahko personalizirate stilsko oblikovane srčne ali kvadratne obeske z imenom ali fotografijo. Kaj boste izbrali, je seveda odvisno od prejemnice, ki jo imate v mislih. Je vaša mati, vaša partnerka, vaša sestra ali sodelavka? To vam bo pomagalo pri odločitvi o tem, kateri kos nakita boste izbrali.

Kaj podariti petdesetletni ženski za katero se zdi, da ima že vse?

Za nekatere ljudi se zdi, da imajo že vse, zaradi česar lahko obdarovanje postane pravi izziv! Pri petdesetih letih je večina žensk že precej ustaljenih v življenju in morda se ne boste domislili ničesar, kar bi ji lahko podarili. Nič hudega, imamo rešitev, ki je ne bo le presenetila, temveč ji bo tudi pokazala, kako cenjena je: personalizirano darilo za 50. rojstni dan zanjo!

Tukaj je nekaj idej za njeno praznovanje:

 • Kozarec za vino, graviran po meri, za posebne priložnosti, ki si zaslužijo nazdravljanje
 • S čokolado nikoli ne morete zgrešiti! Še toliko bolj, če dodate fotografijo ali posebno rojstnodnevno željo
 • Mehak, udoben kopalni plašč z njenim izvezenim imenom
 • Pladenj za serviranje s fotografijo posebnega trenutka, ki ste ga doživeli skupaj
 • Bombažna torba za nakupovanje z izbranim tiskom
 • Personalizirana natisnjena fotografija na platnu