Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Idealno darilo za vse sladokusce: slastni prilagojeni bonboni! Odkrijte bogato izbiro personaliziranih in nepersonaliziranih gumijastih bonbonov. Za darilo za rojstni dan ali posebno priložnost za praznovanje

31 Darila

Prilagojene sladkarije in dobrote za deljenje

Če iščete darilo za nekoga s pravim sladkosnedom, ne iščite več! Ta darila so kot nalašč tudi kot zahvala ali usluge. Ne glede na to, ali gre za darilo zanjo ali darilo zanj, imamo prav to, kar iščete.

Sladice za deljenje

Če iščete izvirno poslastico, ki jo lahko za svoj rojstni dan ali drugo posebno priložnost delite s svojim razredom, športnim klubom ali sodelavci, se lahko odpravite z našim stolpom Chupa Chups. Stolp vključuje 200 lizik v različnih okusih, na vrh stolpa pa lahko dodate obliko po vaši izbiri.

Priljubljene ali darilne torbe: personalizirani Mentos

Če na poroki, krstu ali prireditvi potrebujete storitve, so naši osebni paketi gumija Mentos odlična izbira. Pakete lahko prilagodite s fotografijo, logotipom in/ali besedilom po lastni izbiri, da v hipu ustvarite popolne storitve. Paketi Mentos so na voljo v velikih in majhnih kompletih.

Priljubljene ali darilne torbe: personaliziran stolp Chupa Chups

Naš stolp za lizike Chupa Chups resnično pritegne pozornost za vsak dogodek. Na vrh stolpa lahko dodate logotip ali fotografijo po vaši izbiri. Z vključenimi 200 lizalicami se lahko veliko sprehajate.

Priljubljene ali darilne vrečke: prilagojene kozarce sladkarij

Še eno zabavno darilo v obliki torbice za korporativni dogodek so naše sladkarije v steklenem kozarcu. Na voljo so v kompletih po 10 in jih lahko prilagodite svojemu logotipu. Sladice v kozarcu so tudi čudovite usluge za svate!

Priljubljene ali darilne vrečke: prilagojene pločevinke iz poprove mete

To je popolna storitev ali dodatek vrečki za dobroto: pločevinka poprove mete s fotografijo po vaši izbiri. Na voljo so v kompletih po 10 in jih lahko prilagodite svojemu logotipu.

Pločevinka sladkarij

Če iščete zabavna darila ali se želite udeležiti korporacijskega dogodka, pojdite z našimi sladkimi pločevinkami. Vsak kositer je napolnjen z okusnimi sladkarijami in ga lahko prilagodite. Naložite fotografijo in besedilo po vaši izbiri, mi pa vam prilagodimo pločevinko. Izbirate lahko med različnimi sladkarijami, kot so sladki sladki korenčki, sladki sladki koren, velikonočna jajca, sladka srca, poprove mete in vinske gumi.

Mentos XXL

Če želite nekoga presenetiti z ljubeznijo do poprove mete, je naše darilo XXL Mentos popolno! Vsebuje najmanj 21 zvitkov Mento z okusom poprove mete, velik zunanji zvitek pa lahko prilagodite z imenom in fotografijo prejemnika.

Če imate vi ali prejemnik raje čokolado , imamo tudi to!