Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ustvarite osebno leseno otroško igračo neposredno na spletu. Prilagodite jo z imenom dečka ali deklice in motivom.

6 Darila

Lesene igrače po meri

Tukaj na vašem spletnem mestu YourSurprise ponujamo najboljše prilagojene lesene igrače. Tako dekleta kot fantje se lahko ob teh čudovitih igračah zabavajo ure in ure. Imamo čudovit leseni voziček v beli barvi, kul leseno tovorno kolo s prostorom za igrače ter hladno leseno tehtnico in tricikel za malce starejše otroke. Za tiste, ki naredite prve korake, imamo čudovit voziček in potisni avto.

Vse lesene igrače lahko prilagodite z imenom po vaši izbiri. V spletnem urejevalniku izberite med različnimi zabavnimi oblikami in dodajte ime. Na leseno igračo vam bomo nato pritrdili dizajn, z veliko pozornosti in pozornosti, da ustvarite lepo igračo, ki bo prejemniku še dolgo všeč.

Leseni voziček

Če vaš malček rad prinese s seboj svoje punčke, kamor koli gre, je naš čudovit leseni voziček kot nalašč za njih. Ko bodo hodili in potiskali svoje lutke, bodo lahko igrali vlogo ponosnega starša. Naredite otroški voziček resnično edinstven, tako da otrokovemu imenu dodate enega od naših zabavnih modelov. Leseni voziček je izdelan iz trdne vezane plošče iz breze s podrobnostmi iz bukovega lesa in ima sijajno belo barvo. Leseni voziček je primeren za starost 1 in več.

Leseni tricikel

Naš osebni leseni tricikel je lepo darilo, na katerem je ime prejemnika. Sedež je nastavljiv, kar pomeni, da ga lahko otrok uživa dlje. Trikolesnik je primeren za starost 1,5 leta in več.

Leseno ravnotežno kolo

Naše hladno leseno tehtnico ima dve kolesi in je primerno za otroke, ki vadijo svoje ravnotežne sposobnosti. Leseno tehtnico je primerno za starost 1-4.

Leseno tovorno kolo

Naše leseno tovorno kolo resnično pritegne pozornost in ima dovolj prostora, da prinese s seboj nekaj igrač. Tako bo pospravljanje veliko bolj zabavno! Leseno tovorno kolo je primerno za starost 1 in več.

Leseni potisni avto

Naš leseni potisni avto ni samo kateri koli star avto! Ima štiri kolesa, volan in je primeren tudi za shranjevanje igrač. Ta leseni potisni avtomobil bo vašemu otroku pomagal, da se nauči potiskati, voziti in pospravljati svoje igrače; 3 v 1. Leseni potisni avtomobil je primeren za otroke, stare 10 mesecev in več.

Leseni voziček

Če iščete kul retro vzdušje, je naše leseno voziček darilo za vas. Dimenzije predelka so približno 35 x 27 x 9,5 cm, kar pomeni, da lahko sprejme veliko igrač. Na sprednjo stran lahko dodate ime po vaši izbiri. Leseni voziček je primeren za starost 1 in več.

Več o naših prilagojenih lesenih igračah

Vse naše lesene igrače so izdelane iz trdne bukove vezane plošče brez drobcev, s podrobnostmi iz bukovega lesa. Vsem igračam lahko dodate osebno noto, tako da v naš spletni urejevalnik preprosto dodate ime po lastni izbiri in izbirate med različnimi zabavnimi oblikami za popoln zaključek. YourSurprise bo nato vaš dizajn z veliko pozornostjo in natančnostjo pritrdil na leseno igračo ter ustvaril čudovito igračo, ki ni le zabavna, ampak tudi trpežna.