Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Odkrijte najbolj nežna darila iz Milke

Najboljše izbire za vas

Milka srce 

Milka srce 

Milka XXL

Milka XXL

Milka Brownie

Milka Brownie

Darilna škatla Milka - Happy Birthday

Darilna škatla Milka - Happy Birthday

Milka XXL

Milka XXL

Odkrijte vsa darila Milka

Milka XXL

Milka XXL

Milka srce 

Milka srce 

Milka XXL

Milka XXL

Milka Brownie

Milka Brownie

Darilna škatla Milka - Ljubezen 

Darilna škatla Milka - Ljubezen 

Milka Brownie

Milka Brownie

Darilna škatla Milka - Birthday

Darilna škatla Milka - Birthday

Darilna škatla Milka - Hvala

Darilna škatla Milka - Hvala

Svet Milka

Spread a Little Happiness

Poiščite navdih

Milka, izdelana v Alpah

Philippe Suchard, "oče" Milke, je začel proizvajati čokolado leta 1826 v kraju Serrieres v bližini Neuchâtla.

Navdihnjen z mirno lepoto travnikov švicarskih Alp in bogato tradicijo švicarske čokoladne obrti je ustvaril recept, ki temelji na edinstveni kombinaciji svežega alpskega mleka in kakava, ki Milki še vedno daje pristen kremast okus in uravnoteženo sladkost.

Leta 1901 je začel prodajati te čokoladne tablice v lila papirnati embalaži pod blagovno znamko "Milka", ki je nastala iz združitve dveh glavnih sestavin: "Milch" (mleko) in "Kakao" (kakav).

Kakovost sestavin je bila vedno ključna prednostna naloga, zato še danes uporabljamo 100-odstotno alpsko mleko in izbiramo kakav iz trajnostnih virov, da bi ustvarili čokolado, ki je nežna za naše brbončice in naš planet.

Obdarovanje je v Milkinem DNA

Milka nas s svojo čokolado, ki se topi v ustih, spodbuja, da razkrijemo svojo nežno naravo, in navdihuje majhne geste nežnosti, saj je deljenje nežne čokolade Milka preprost način, da svojim bližnjim pokažemo, da nam ni vseeno.

Da bi bil ta trenutek še bolj poseben, je Milka v sodelovanju s podjetjem Your Surprise predstavila čudovito oblikovane darilne škatle, ki jih lahko personalizirate, da bi presenetili in razveselili svoje družinske člane ali prijatelje.

Odkrijte izdelke, ki smo jih ustvarili za vas in so kot nalašč za deljenje ljubezni, praznovanje prijateljstva ali preprosto polepšanje dneva, ter se nam pridružite pri ustvarjanju nežnejšega sveta.

Popolno darilo: Čokoladne ploščice in darila Milka

Naša čokoladna darila Milka so popolno presenečenje, ki bo vsako praznovanje naredilo posebno. Ne le, da bo prejemnik obkrožen z nezamenljivim okusom čokolade Milka, ampak bo vaše darilo

tudi po meri, z edinstveno personalizacijo.

Ne glede na to, ali iščete veliko mega Milka ploščico, čudovito Milka darilno škatlo, Milka srce ali celo Milka adventni koledar za odštevanje do božiča, smo vam na voljo. In najboljši del? Te priboljške lahko prilagodite s fotografijo in prisrčnim sporočilom ter tako ustvarite enkratno darilo.

Kako lahko prilagodim čokoladna darila Milka?

Ustvarjanje osebne čokolade Milka je zelo preprosto!

  • Izberite svojo čokolado Milka iz naše ponudbe. Izbira je vaša, naj bo to darilna škatla, velika tablica ali poslastica v obliki srca.
  • Dodajte osebno noto: z našimi uporabniku prijaznimi možnostmi prilagajanja lahko izbranemu darilu dodate fotografijo, ime ali sporočilo. Izbirate lahko tudi med izbranimi vzorci Milka in vzorci po meri za vsako priložnost.
  • Dokončajte naročilo in počakajte; za vse drugo bomo poskrbeli mi! Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela, da bo vaše prilagojeno čokoladno darilo Milka lepo zapakirano in pripravljeno, da razveseli srečnega prejemnika.

Zakaj bi se zadovoljili z običajnim darilom, če lahko ustvarite izjemno? Prilagodite svoje čokoladno darilo Milka na YourSurprise in opazujte, kako se bo prejemnikov obraz zasvetil od presenečenja in veselja!