Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vsi imajo radi Milko! Ta okusna mlečna čokolada je na voljo v različnih različicah, od velikanske tablice Milka do darilne škatle za rojstni dan. Vse to je mogoče prilagoditi s fotografijo in besedilom za unikatno darilo.

21 Darila

Personalizirana čokolada Milka

Če želite svoji ljubljeni pokazati, kako vam je mar, povejte to z Milko! Popolno darilo za vašega partnerja ali katerega koli čokoholika, saj je tako dobrega okusa. Darilna škatla Say to with Milka je kot nalašč za vsakega prejemnika in vsako priložnost, saj vsi radi prejemamo okusno čokoladno poslastico .

Čokolade imajo okusno, mehko kremno polnilo iz lešnikovih nugatov, zaradi česar je vsaka čokolada resnično okusna. Darilno škatlo lahko naredite še bolj posebno, če dodate fotografijo, ime in/ali besedilo po lastni izbiri, da ustvarite edinstveno darilo, ki bo prejemniku zagotovo nasmejalo velik obraz.

Škatla s čokolado

Presenetite mamo, očeta, prijatelja ali partnerja s škatlico slastnih Milka čokolad. Čokolada ima mehko kremno polnilo iz lešnikov-nugatovih krem, zaradi česar se vam usta zalivajo. Popolno darilo zanj ali darilo zanjo !

Embalažo lahko v trenutku prilagodite tako, da dodate ime in osebno sporočilo, da ustvarite resnično edinstveno presenečenje. Prejemniku lahko daste osebno darilo ali pa se odločite, da ga dostavite neposredno na njegov naslov. Odlično za presenečenje ljubljene osebe, ki je pravkar ne morete obiskati za rojstni dan.

Milka čokolada

Kdo ne obožuje čokolade Milka? Na izbiro imajo toliko okusnih okusov. Čokolada Milka ni samo okusen priboljšek zase, ampak je tudi odlično presenečenje za vaše ljubljene.

Darilna škatla Say it with Milka je še posebej posebna, saj lahko embalažo prilagodite fotografiji, sporočilu in/ali dizajnu po vaši izbiri! Okusno darilo z resnično osebnim sporočilom.

Darilna škatla s čokolado Milka heart

Če želite nekoga posebnega presenetiti s čokolado Milka, pojdite v darilno škatlo Milka heart. Ta darilna škatla je v obliki srca in jo lahko prilagodite s svojo najljubšo fotografijo in romantičnim sporočilom, da ustvarite posebno, resnično izvirno darilo za Valentinovo ali samo zato, ker jim želite povedati, koliko vam pomenijo.

Različne darilne škatle Milka

Darilne škatle Milka imamo za vsako priložnost! Recite hvala, podarite učitelju škatlo čokolade, čestitajte za opravljen izpit ali diplomo ali jim zaželite vesel rojstni dan. Na voljo imamo tudi darilne škatle za materinski dan, očetov dan, valentinovo, božič in veliko noč!