Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ljubka igrača je splošno priljubljeno darilo pri otrocih in odraslih. Prilagodite svoje s fotografijo, imenom ali dizajnom ali svojo izbiro, da ustvarite popolno prilagojeno ljubko darilo. Odkrijte našo široko paleto mehkih igrač za vsako priložnost in prejemnika, od ljubkih igrač za dojenčke do XXL plišastih medvedkov.

35 Darila

Prilagojena ljubkasta igrača

Mehke igrače pogosto vidimo kot darilo za najmlajše, lahko pa naredijo čudovita darila za vsako priložnost, ne glede na starost prejemnika. Ne glede na to, ali želite narediti romantično potezo ali sporočiti prijatelju, da ste mu v težkih trenutkih tam, je lahko prilagojen medvedek popoln način, da svoje sporočilo posredujete svoji ljubljeni osebi. V podjetju YourSurprise imamo široko paleto mehkih igrač, ki jih lahko prilagodite z imenom ali fotografijo. Ime ali fotografijo natisnemo ali vezimo na majico ali stopala medvedka. Na obeskih za ključe imamo majhne mehke igrače, nekoliko večje igrače in celo velikanskega medvedka!

Zakaj je osebno ljubkovalna igrača odlično darilo

Mehka igrača je nepričakovano darilo, ki bo vsakemu prejemniku ogrelo srce in mu zagotovo prineslo velik nasmeh na obraz. To je odlično darilo za vsako priložnost:

 • Valentinovo: Idealen čas za osebni pliš ! Preprosto dodajte svojo najljubšo fotografijo svojega partnerja in sebe v majico igrače ali pa ime vnesite v noge.
 • Kmalu ozdravi: če ljubljena oseba preživlja malo težav ali si opomore, jo presenetite s prilagojeno ljubkovalno igračo, ki bo prinesla takojšnje veselje in udobje.
 • Novi dojenček: prilagojena mehka igrača je popoln način za dobrodošlico novemu življenju v svetu in takšno, ki jo lahko mali in njegovi starši večno hranijo kot spomin.

Seveda je veliko, veliko več priložnosti, zato preprosto prilagodite svojo ljubkovalno igračo s primerno fotografijo ali besedilom po vaši izbiri.

Vrste igrač z imenom in fotografijo

V naši zbirki imamo različne ljubke živali:

 • žirafa
 • mačka
 • mali medved
 • velik medved
 • zelo velik medved
 • velikanski medved
 • lev
 • pes
 • krava
 • opica
 • ovca
 • zajček V naši zbirki ljubkih igrač lahko dejansko najdete skoraj celotno živalsko kraljestvo!

Prilagojen medvedek za vaše dekle!

Ženske še posebej radi prejemajo mehko igračo kot darilo. Iščete sladko darilo za svojo punco za 6 -letnico, leto ali več let skupaj? Nato ji podari čudovito igračo s skupno fotografijo. Ali želite podariti nekaj malega? Nato imamo na obeskih za ključe ljubke ljubke igrače, ki jih lahko prilagodimo njenemu imenu.

Medvedek z imenom kot materinsko darilo

Medved z imenom na nogah je res sladko materinsko darilo. Na noge medveda vezimo otrokovo ime. Na vsaki nogi imate lahko vezeno nekaj drugega, na primer ime, datum rojstva ali v primeru dvojčkov: obe imeni!

Velikanski medved in mega medved

Ali res želite nekoga obdariti z darilom? Nato jim podarite mega ali velikanskega medvedka. Mega medved sedi najmanj 60 cm in stoji 96 cm. Če res želite iti ven, podarite velikanskega medvedka, ki ne presega 135 cm. Oba medveda sta oblečena v majico, ki jo lahko prilagodite z imenom ali fotografijo.

Pravne zahteve

Vse ljubke igrače izpolnjujejo zakonske zahteve za otroške igrače in so zato popolnoma varne.