Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vse Obhajilo darila

Obhajilo darila

Prvo sveto obhajilo je za otroka prav posebna priložnost. Prvo sveto obhajilo se zgodi le enkrat v življenju, zaradi česar je zelo razburljivo. Po svetem dogodku v cerkvi je dan napolnjen z družino in prijatelji. Fant ali deklica bosta na ta poseben dan prejela darila. Želite jih presenetiti z nečim edinstvenim in trajnim spominom na ta poseben dan.

Naredite lastno potrdilo

Ker je prvo sveto obhajilo poseben dan, želite nekomu podariti trajen spomin. Naredite lastno potrdilo za to posebno priložnost! Na ta poseben dan naredite čudovito sliko dečka/deklice in jo natisnite na certifikatu. Lahko napišete svoje besedilo in ime otroka, da bo resnično edinstveno in osebno. Podarite temu posebnemu certifikatu lepo mesto v otroški spalnici ali v dnevni sobi.

Vgravirane zapestnice

Dekleta običajno nosijo belo obleko na prvo sveto obhajilo. Zaradi edinstvenega kosa srebrnega nakita bo videti še lepše! Na srebrni zapestnici naj bo vklesano ime deklice. Vgravirane zapestnice so narejene iz visoko kakovostnega srebra in jih lahko nosite vsak dan. Zapestnica bo postala trajen spomin na poseben dan.

Foto ploščice

Fotografijo otroka na dan prvega svetega obhajila vedno neguje vsa družina. Takšna fotografija si zasluži posebno mesto v vašem domu. Fotografijo in datum obhajila naj natisneta na keramični ploščici. To tradicionalno darilo je namenjeno otroku kot spomin na poseben dan. Foto ploščica je tudi lepo darilo za botre otroka.

Fotografska sveča

Fotografija na sveči je odlično darilo za spomin. Dajte otroku fotografijo in datum, natisnjen na svečki, da bo osebno darilo. Izberete lahko tudi dišečo svečo različnih barv. Izbirate lahko med tremi različnimi dišavami, tako da je vedno ena, ki vam je všeč! Foto svečam lahko dodate brezplačno majhno voščilnico. V primeru, da se zabave ne morete udeležiti, lahko darilo pošljete na naslov, ki ga izberete.