Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Obhajilo je pomemben korak v življenju posameznika. Proslavite ta trenutek z darilom, personaliziranim posebej za obhajilo . Navdihnite se s številnimi idejami za darila in organizacijo ter za sam trenutek.

158 Darila

Videli ste 48 od 158 darila

Obhajilo darila

Prvo obhajilo je zelo pomemben trenutek v katoliški veri. Ob tej priložnosti se verniki, običajno v zgodnjem otroštvu, prvič približajo trenutku evharistije. Otroci se dolgo pripravljajo na ta trenutek s katehezo, zato prvo obhajilo pomeni konec poti ter trenutek praznovanja in vedrine. Priprave niso le duhovne, ampak je za takšen dogodek potrebna tudi dobra organizacija; navsezadnje želite poseben trenutek proslaviti na najboljši možni način. Iščete darilo za otroka, ki praznuje prvo obhajilo? Ali pa želite najti način, da bo hčerkino prvo obhajilo edinstveno? Pri YourSurprise lahko najdete veliko personaliziranih daril za hčerkino prvo obhajilo, da bo ta trenutek za vas in vašo družino za vedno ostal v najlepšem spominu!

Kako organizirati prvo obhajilo?

Organizacija takšnega dogodka ni preprosta, vendar obstajajo načini, kako ga narediti edinstvenega. Gostom lahko na primer pošljete vabilo ali voščilnico s fotografijo ali besedilom, v kateri napoveste otrokovo prvo obhajilo. Ali ste vedeli, da se je dobro gostom zahvaliti z spomini ali zahvalno darilo? Majhno zahvalno darilo gostom je dovolj, da naredite veliko gesto in jim omogočite, da ga obdržijo kot spominek. Najdete lahko več idej za personalizirani spominki za obhajilo, kot so personalizirani kozarci za čokoladne sladkarije s fotografijo, personalizirane mete ali škatlice za mete. Svojo napravo lahko prilagodite darilo za obhajilo z imenom, datumom in fotografijo.

Bombonera s čokoladicami

Ste se naveličali običajnih belih ali enobarvnih mandljev s sladkorjem? S čokoladnimi mandlji v sladkorju v personaliziranem kozarcu razpršite veselje in pustite, da se izrazi domišljija rojstnodnevnega dečka ali deklice. To je odlična usluga, saj je za večkratno uporabo, gostje pa lahko kozarec doma uporabijo za različne namene in se bodo spominjali trenutka praznovanja in sreče.

Nasveti za edinstveno prvo obhajilo

Zabava za prvo obhajilo je čas praznovanja z družino in prijatelji. Z nekaj malimi triki lahko poskrbite, da bo še bolj zabaven in poseben. Nekaj nasvetov? Vsem gostom zagotovite osebne milne mehurčke, s katerimi bodo fotografije lepše in bolj edinstvene, otroci pa se bodo med čakanjem zabavali. Če ne želite pozabiti na svoje goste, postavite na ogled knjigo gostov za prvo obhajilo. Lahko napišejo lepo posvetilo ali se podpišejo s svojo prisotnostjo na dogodku.

Darila za sorodnike

Če so gostje pri obhajilu resnično in močno povezani z rojstnodnevnim fantom ali dekletom, jih lahko presenetite s posebnim darilom: obeskom za ključe s slavljenčevo fotografijo in imenom. Lahko pa jim podarite personalizirano skodelico ali krožnik, da se bo vaš otrok počutil dobrodošlega, ko bo obiskal dom bližnjih sorodnikov ali prijateljev.

Najlepša darila za prvo obhajilo

Tako pomemben trenutek na posameznikovi verski poti je mogoče proslaviti le z enako edinstvenim darilom. Na voljo je več daril za prvo obhajilo. Pogosto komunikant prejme denar, toda zakaj ne bi tega daru pospremili na izviren način? Ovojnico lahko na primer opremite z okusnim personalizirana čokoladna škatla s čokoladami, skupaj s posebnim čestitnim sporočilom ali personalizirano steklenico šampanjca za otroke s fotografijo. Na ta način bo otrok dobil tudi steklenico brezalkoholnega šampanjca za nazdravljanje. Vsi otroci obožujejo čokolado, kajne? Zakaj ne bi komunajzarja presenetili z lepim čokoladnim darilom za prvo obhajilo? Izbirate lahko med široko paleto, kot so velikanska čokoladna tablica Milka ali Personaliziran stolp Chupa Chups

Foto album za prvo obhajilo

Zabave je konec, vendar se še niste pripravljeni posloviti od spominov na otrokovo ali vnukovo prvo obhajilo? Spomnite se smeha in praznovanj z lepim personaliziran fotoalbum za prvo obhajilo. Vključite lahko vse svoje najboljše fotografije, dodate posebna sporočila ali napise, da se boste trenutka spominjali še leta!

Darilo za prvo obhajilo od daleč

Žal ni vedno mogoče praznovati, kot bi si želeli, včasih je zaradi oddaljenosti težko biti prisoten v posebnem trenutku. Vendar pa obstajajo načini, kako to priložnost narediti posebno in poskrbeti, da se bo obhajanec počutil v središču pozornosti. Ali ste vedeli, da lahko darilo za prvo obhajilo pošljete od daleč? Izberite želeno darilo med več sto različnimi izdelki, ga prilagodite v našem spletnem urejevalniku s fotografijo in besedilom ter ga pošljite neposredno na dom prejemnika. Dodate lahko celo brezplačno voščilnico. Na ta način lahko, tudi če niste prisotni, občutite svojo duhovno bližino in sporočevalca presenetite z nepričakovanim darilom.