Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Iščete edinstveno darilo za ljubitelja igrač, športa ali iger? Presenetite svojo ljubljeno osebo z ustvarjalnim osebnim darilom! Vsa naša darila lahko personalizirate s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri.

40 Darila

Igre

Uporabite svojo najbolj smešno ali najljubšo fotografijo, da ustvarite prav posebno igro! Kdo si ne bi želel igre s svojo fotografijo? Igra s fotografijo je tudi najlepše in najbolj osebno darilo! Zabavno za uporabo in zabavno za darilo ! Prilagodite paket kart in nekomu omogočite, da uživa v tem edinstvenem darilu. Igrajte šahovsko partijo s svojo osebno šahovsko tablo ali pa natisnite svojo fotografijo na koncu igre gosi!

Igranje iger še nikoli ni bilo tako zabavno! Ure zabave pri igranju z vašo osebno igro zagotovljene. Pošljite sporočilo s tem edinstvenim darilom na naši brezplačni darilni kartici.