Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Novoletno darilo

Z novimi resolucijami in kozarcem šampanjca (ali soka) v roki ste pripravljeni na novo leto. Večer je pogosto v dobri družbi, ob ogledu ognjemeta in seveda odštevanju do novega leta. Toda silvestrovanje je tudi čas razmišljanja, vzameš si čas za razmislek o vsem, kar se je zgodilo, in o ljudeh, ki so bili ob tebi v dobrih in slabih časih. Dajte tem neverjetnim ljudem vedeti, koliko jih cenite, tako da jim podarite edinstveno in osebno darilo. To je odličen način, da nekomu omogočite odličen začetek novega leta!

Šampanjec

Najbolj priljubljena pijača na silvestrovo je brez dvoma šampanjec. Če želite to darilo narediti osebno, lahko ustvarite osebno etiketo za steklenico šampanjca po vaši izbiri. Ne samo, da je etiketa prilagojena, ampak tudi vinsko škatlo. To je zelo elegantno in osebno darilo, ki ga lahko uživate skupaj na silvestrovo ali kateri koli drug dan v letu. Poleg steklenice šampanjca lahko prilagodite tudi piščali za šampanjec. Na njih naj bodo vgravirana vaša imena, poseben datum ali sladko sporočilo. To darilo bo odslej zagotovo del vsakega novoletnega praznovanja!

Darilni kompleti

Ali želite nekoga presenetiti z darilno škatlo, ki bo novo leto začela na pravi način? YourSurprise ponuja različne vrste darilnih kompletov, s katerimi boste zagotovo vsi začeli novo leto z velikim nasmehom na obrazu! Razvajajte nekoga z lepotnim darilnim kompletom s sproščujočimi, negovalnimi in poživljajočimi izdelki.

Želite presenetiti poslovnega partnerja ali sodelavca? Dobra steklenica vina in vgravirani kozarci so odlično darilo, ki ga bo prejemnik zelo cenil. Darilni kompleti piva so kot nalašč za praznovanja, kot je silvestrovo. Izbira novega najljubšega piva bo vaša prva (zabavna) dilema v novem letu!

Darilni bon

Ko želite nekoga presenetiti z osebnim darilom, pa niste prepričani, kaj mu bo najbolj ustrezalo, mu podarite darilni bon ! Darilne kartice so poslane kot pravo darilo v majhni škatlici. Darilno škatlo lahko prilagodite, prejemnik pa lahko darilo izbere in prilagodi. Darilni boni veljajo za celotno paleto daril na spletnem mestu in lahko dodate največ 100 funtov! Vsakemu naročilu lahko dodate tudi brezplačno kartico s sporočilom.