Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Koliko lepši je svet, ko lahko stari starši svojo ljubezen širijo na vnuke. Kako posebno in nepozabno lahko naredijo vaše otroštvo. Te trenutke je treba proslaviti! Navdušite stare starše s personaliziranim darilom za praznik starih staršev, ali katero koli drugo edinstveno priložnost.

189 Darila

Videli ste 48 od 189 darila

Pesonalizirana darila za stare starše

Ali želite svoje stare starše presenetiti z odličnim darilom? Morda praznujejo rojstni dan ali obletnico. Ali pa jim preprosto želite povedati, da sta najboljša babica in dedek na celem svetu, ali da uživate takrat, ko ste pri njih. Morda bi se radi zahvalili, ker so vedno pazili na vas. Obstajajo neskončni razlogi za presenečenje babice in dedka.

Darilo za babico

Je vaša babica tisai, po kateri se zgledujete? Eden od ljudi, pri katerih iščete tolažbo in nasvet? Če je tako, ji želite povedati, koliko vam pomeni. Lahko ji pokažete s sporočilom na okrasnem lesenem srcu, skodelici,skodelici za čaj ali kozarcu za vino. Če vaša babica uživa v okusni poslastici, ji bo zagotovo všeč njena personalizirana lesena deska za serviranje z čestitko in njenim imenom.

Darilo za dedka

Je vaš dedek vaš junak? Ali vedno pripoveduje smešne šale, se pridružuje zabavnim igram in vam pomaga pri ustvarjanju stvari? Sporočite mu , kako zelo ga cenite, s kul fotografijo na kateri sta vidva, ovitek za telefon ali sestavljanko.Če ima dedek rad priboljške , mu lahko podarite darilni komplet za pivo, viski ali vino. Ni pomembno kako ga kličete, pomembno je koliko vam pomeni.

Poslikana skodelica

Ste naredili kul risbo za babico ali dedka? Če želite z njo narediti nekaj posebnega, jo natisnite na skodelico! Tako bodo vašo ljubko risbo videli vsakič, ko si privoščijo skodelico čaja ali kave. Naše skodelice so primerne za pomivanje v pomivalnem stroju, zato jim niti ni treba skrbeti za dodatno pranje. Risbo lahko natisnete tudi na drugih darilih, kot so etuiji za telefone, etikete steklenic za vino, pivo ali viski ali na steklenici vode. Možnosti so neomejene.

Sporočite jim, da bodo stari starši

Če ste noseči in iščete izviren način, kako staršem povedati, da bodo stari starši, ustvarite posebno obvestilo o nosečnosti! Fotografijo ultrazvokaa natisnite na leseno kartico, dodajte pulover z napisom 'bodoči dedek!'. Če želite sestaviti odličen komplet, lahko dodate personalizirano lutko. Kakorkoli jim sporočite, bodo presrečni.

Praznujte babičin ali dedkov rojstni dan

Bi radi babico ali dedka presenetili z odličnim darilom za njihov rojstni dan? Če niste prepričani, kaj bi jim kupili, imamo za vas nekaj nasvetov. Kaj pa stenska ura ali sestavljanka s fotografijo vseh njihovih vnukov? Če vsak dan uživajo v prijetni skodelici, bi bila kot nalašč gravirana lesena škatla za čaj s sladkim besedilom. Druga priljubljena darila so Personalizirana skodelica, čokolada ali platno.

Presenetite svoje stare starše na materinski dan in očetovski dan

Ne pozabite na babico in dedka na materinski in očetovski dan! Tudi oni so ponosni starši. Darilo ni nujno,da je veliko, gre le za lepo gesto. Če jih ne morete obiskati, lahko darilo pošljete neposredno na njihov naslov.

Za stare starše, ki se ne morejo videti z vnuki

Če sta malo starejša, je mogoče, da babica in dedek ne moreta več živeti skupaj. Morda je eden od njih celo ostal sam. Drugi stari starši preprosto ne morejo videti svojih vnukov zelo pogosto in jih zelo pogrešajo. Kako lahko potolažite nekoga, ki nima bližnjih pogosto okoli sebe. Zdi se skoraj nemogoče. Kljub temu smo prejeli čudovit odziv babice, ki je naredila blazino s fotografijo svojih vnukov. Čutila je, da jih bo to povezalo. Čeprav nikoli ne more nadomestiti prave stvari, je bila tako zelo srečna, kar se nas je močno dotaknilo. Ne gre za velikost darila, ampak za namen.