Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Iščete edinstveno in izvirno darilo za dedka? Najboljša darila in darila za dedka samo na YourSurprise, ki jih lahko personalizirate in ga presenetite, da bo ostal brez besed!

113 Darila

Videli ste 48 od 113 darila

Največja darila za dedka za vsako priložnost

Iskanje popolnih daril za dedka je lahko pogosto precejšen izziv. Kaj podariti nekomu, ki je v življenju doživel veliko daril? Človeku, ki je videl vse, naredil vse, a kljub temu nikoli ničesar ne zahteva. Dedki so posebni, saj imajo modrost starosti, zgodbe iz preteklosti in neomajno ljubezen do svojih otrok in vnukov. Zato jim želite podariti nekaj, kar ni le pomenljivo, temveč tudi praktično. Raziščimo različne ideje za darila, ki bi jih vaš dedek resnično cenil; ne glede na to, ali gre za njegov rojstni dan, očetovski dan, božič ali samo zato. Da bi vam pomagali najti popolno darilo za dedka, vam ponujamo nekaj izvirnih idej, prilagojenih vsakemu dedku posebej.

Darila za dedka: presenetite ga z edinstvenim darilom

Ne glede na priložnost si dedek zasluži posebno darilo! Kaj pa fotoalbum?Fotoalbum je edinstvena zamisel za dedkovo darilo, s katerim se boste spominjali najlepših trenutkov, ki ste jih preživeli s svojim dedkom. Na spletu lahko ustvarite svoj osebni fotoalbum. Preprosto naložite svoje najljubše fotografije, dodajte besedilo ali sporočila po lastni izbiri in ekipa bo vaš izbor umestila v album. Če želite darilom za dedka dodati kanček humorja, brez oklevanja vstavite smešne citate in filtre.

In če vaš dedek živi daleč stran, ga spomnite, da vedno mislite nanj, in mu podarite edinstveno leseno razglednico. Vaš dedek jo lahko preprosto postavi na nočno omarico ali polico in jo zaradi priloženega stojala spremeni v čudovit dekorativni predmet. Izberete lahko obliko, fotografijo in besedilo, ki ga želite dodati.

Kakšno je najboljše personalizirano darilo za dedka?

Če darilo za dedka personalizirate, je ob posebni priložnosti še bolj pristno. Dodate lahko fotografijo skupnega spomina, pesem, stavek ali nekaj, kar vas spominja nanj. Dodate lahko tudi njegovo ime za dodatno osebno noto!

Še 5 idej za darila za dedka

Raziščite edinstvene in premišljene ideje za darila, ki bodo vašemu dedku zagotovo pričarale nasmeh na obraz:

 • Kozarci z graviranim imenom ali personalizirana steklenica vina bodo všeč dedkom, ki uživajo v aperitivu.
 • Darilni kompleti in kompleti bodo prav tako razveselili dedke vseh starosti.
 • Graviran pas, manšetni gumbi ali ogrlica so idealna, elegantna darila za dedka.
 • Izbor čokoladnih bonbonov, personaliziranih s fotografijo in imenom, je odlična izbira za dedke s sladkim okusom.
 • Personalizirane torbe so idealne za dedke, ki potujejo po svetu

Izvirna darila za rojstni dan za dedka

Iščete izvirno darilo za dedkov rojstni dan?

 • Razkošna personalizirana lesena ura

Ta čudovita, izvirna lesena ura lahko postane njegov najljubši pripomoček. Spodnjo stran lahko personalizirate, na primer z njegovim imenom ali datumom rojstva.

 • Obesek za ključe ali stenska ura

Obesek za ključe ali stenska ura iz nerjavečega jekla je praktično in zabavno darilo za dedka. Če jo personalizirate s fotografijo, bo zagotovo izvirna.

Kakšno darilo podariti za dan starih staršev?

Dan starih staršev je odlična priložnost, da jim pokažete, kako zelo jih imate radi. Zato je pomembno, da izberete najbolj krasno darilo za stare starše.

Kot darilo za dan starih staršev vam predlagamo, da izberete:

 • darilo: set za žar v personalizirani usnjeni torbici.

Če vaš dedek rad organizira žare z družino in prijatelji, je ta praktični komplet prava izbira. Orodje je izdelano iz nerjavnega jekla in hrastovega lesa, prevleka pa iz kakovostnega bivoljega usnja. V pokrovu so trije predali, v katere lahko shranite orodja: sokovnik, lopatko in vilice. Na pokrov lahko vgravirate besedilo ali ime.

 • Personaliziran okrasni ulični znak

Edinstven dedek si zagotovo zasluži pristno darilo za dedka. Okrasni ulični znak po meri bo njegovi delovni sobi, moški votlini, garaži ali lopi dodal kul osebno noto.

Kdaj je dan starih staršev?

Datum dneva starih staršev se razlikuje od države do države. Tukaj je nekaj primerov:

 • V Franciji praznujejo dan babic prvo nedeljo v marcu, dan dedkov pa prvo nedeljo v oktobru.
 • V ZDA in Kanadi praznujejo dan starih staršev prvo nedeljo v septembru.
 • V Španiji, Argentini in Paragvaju ga praznujejo 26. julija.
 • Italija praznuje dan starih staršev 2. oktobra.

Personalizirano božično darilo za dedka

Božič je odličen čas, da izrazite hvaležnost svojemu dedku. Zato je pomembno, da najdete najboljše božično darilo za dedka. Tukaj je nekaj idej:

 • Usnjeni nosilec kartic

Ta praktičen pripomoček, ki prihrani prostor, je idealno božično darilo za moške. Vanj lahko shranite do ducat kartic. Denar lahko shranite v žep z zadrgo na hrbtni strani. Lahko ga personalizirate z dedkovim imenom ali začetnicami.

 • Personaliziran kopalni plašč

Kakovosten kopalni plašč je odlično darilo za dedka za božič, da se ne bi prehladil, ko stopi iz prhe. Za osebno in izvirno noto ga personalizirajte tako, da vanj izšijete njegovo ime. To darilo je na voljo v različnih velikostih in barvah.

 • Personalizirana sestavljanka

Božič simbolizira trenutke veselja in druženja z družino in prijatelji. Personalizirana sestavljanka je popolno darilo za dedka. Celotna družina se lahko igra in razkrije sporočilo, ki ga skriva. Izberete lahko besedilo, fotografijo in obliko ter tako ustvarite edinstveno darilo.

Vaša darila za dedka, dostavljena naravnost do njega

Predstavljajte si presenečenje na obrazu vašega dedka, ko prejme skrbno izbrano darilo, dostavljeno naravnost na dom. Vsi poznamo veselje ob prejemanju nepričakovanih paketov, za vašega dedka pa bo to dvojna zmaga: ne le presenečenje, ampak tudi darilo od vas!

Preprosto izberite izbrani naslov in poskrbeli bomo, da bo vaše darilo dostavljeno na njegov prag.

In zakaj ne bi izkoristili priložnosti, da izrazite svoja iskrena čustva? Dodajte mu brezplačno voščilnico s posebnim sporočilom.

Tako da nadaljujte, dodajte dodatno iskrico dnevu vašega dedka z darilom, dostavljenim naravnost na vrata, kjer koli na svetu, in z osebnim sporočilom, ki ga bo spomnilo, kako zelo je ljubljen.