Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Naj si praznujete posebno priložnost ali pa preprosto želite zadostiti svoji sladkosnednosti, naše velike čokoladne tablice bodo zagotovo vašo čokoladno izkušnjo privzdignile na višjo raven z vsakim ugrizom. Personalizirajte svojo XXL čokoladno tablico zdaj!

7 Darila

Ogromna čokoladna tablica: XXL čokoladno darilo za čokoholike

Ste se kdaj vprašali, katero darilo je idealno za čokoholika? Predstavljajte si presenečenje in navdušenje, ki ga bo ljubitelj čokolade doživel, ko bo zagledal ogromno čokoladno tablico. To je najboljše darilo, ki ne bo zadovoljilo le njihove želje po sladkem, temveč jim bo ponudilo tudi edinstveno izkušnjo.

Zakaj izbrati XXL čokoladno tablico?

Zakaj pa ne? To je darilo, ki bo zagotovo naredilo vtis! Ogromna čokoladna tablica ne bo prejemniku narisala le nasmeška na obraz, pač pa bo tudi odlično in osebno darilo za poseben trenutek. Poleg tega bo darilo pokazalo, da razmišljate o njih in da veste, kako zelo radi imajo čokolado!

Kaj XXL čokoladne tablice dela posebne?

Pomislite, XXL čokoladna tablica ni le običajna poslastica, ampak je mojstrovina! Kar pa je posebno pri velikih čokoladnih tablicah YourSurprise, je, da jih lahko personalizirate in tako ustvarite edinstveno darilo. Lahko dodate prejemnikovo, fotografijo ali kolaž ali posebno sporočilo na čokoladno škatlo.

Nepozabni trenutki

XXL čokoladna tablica ni namenjena le razvajanju čokoholika, temveč je tudi zabaven in interaktiven način, na katerega se ljudje lahko povežejo. Običajno srečanje spremeni v nepozaben dogodek. Vsak se bo spomnil, kje so bili, ko so poskusili košček te masivne čokoladne poslastice. Prav tako je edinstveno darilo za posebno priložnost, kot je rojstni dan, velik mejnik, ali celo v zahvalo eni od vaših strank.

Odlična izbira ogromnih čokoladnih tablic

YourSurprise vam ponuja možnost, da ustvarite svojo ogromno čokoladno tablico in izbirate med široko izbiro velikosti, blagovnih znamk in okusov. Oglejte si našo ponudbo:

  • XXL čokoladne tablice v velikosti 60 cm: Izbirajte med Côte d'Or, Mega Milka, Mega Twix, Chocolonely; dodajte svojo fotografijo, ime in/ali posebno sporočilo ter podarite nekomu to izjemno ogromno čokoladno tablico!
  • Čokoladne tablice v darilni škatli: Odlična izbira čokoladnih priboljškov; Twix, Mars ali Snickers. Izberite svoj najljubši okus, dodajte fotografijo, ime in/ali sporočilo.
  • Ogromne čokoladne škatle: Za tiste, ki se preprosto ne morejo zadovoljiti s samo enim okusom, vedno obstaja možnost, da uživate v zbirki okusnih čokolad v ogromni škatli. Izbirajte med Celebrations (v škatli ali tubi) ali Mega Chokotoff za izbor čokoladnih bonbonov Chokotoffs.
  • XL Oreo darilni zavoj: To je izjemno povečana različica najljubšega piškota s kremo vseh nas. Predstavljajte si veselje na obrazu ljubljene osebe, ko bo odvila to masivno poslastico, polno slastnih Oreo piškotov.
  • Toblerone XXL: Predstavljajte si čisti užitek, ko boste videli gigantsko čokoladno tablico, ki tehta ogromnih 4,5 kg!