Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Kuhar in njegov predpasnik sta kot grah in korenje! Ne samo, da ščiti pred neželenimi madeži na oblačilih, ampak je tudi detajl, ki kuharja loči od pravega kuharskega mojstra! Nekomu, ki rad pripravlja okusne jedi, dajte personaliziran predpasnik s fotografijo in/ali besedilom.

21 Darila

Personaliziran predpasnik

Iščete darilo za nekoga, ki uživa v kuhinji in rad kuha? Nato jim podarite zabaven predpasnik z lastnim imenom ali fotografijo! V podjetju YourSurprise boste našli različne predpasnike: od otroških predpasnikov do tkanin in usnjenih predpasnikov. Zanj, zanjo , za vse! Preprosto oblikujte predpasnik v spletnem orodju za urejanje. Tukaj lahko naložite fotografijo in dodate besedilo.

Predpasnik za mamo

Bi radi izdelali predpasnik za svojo mamo? Tone zabave! ~ Imamo predpasnike v različnih odtisih in različnih barvah. Naložite lahko tudi svojo fotografijo ali celo naredite kolaž iz več fotografij, da jih položite na predpasnik. Predpasniki so kakovostno natisnjeni, kar pomeni, da tudi izgledajo dobro. Predpasnik za materinski dan je na voljo v sivi in beli barvi.

Predpasnik za babico

Bi radi presenetili najboljšo babico na svetu s čudovitim darilom za vso lepo hrano, ki jo naredi? Ali pa zato, ker vedno pečete piškote skupaj? Nato ji podarite osebni predpasnik s fotografijo, njenim imenom ali besedilom po vaši izbiri. Predpasnik s slikami babice in njenih vnukov je vedno hit! Še posebej, če piše tudi "za najboljšo nan"!

Otroški predpasnik z imenom## Kdo ne mara peke piškotov, peciva ali samo pomoči v kuhinji? Poznamo veliko otrok, ki radi pečejo torte z mamo, očetom ali babico. V naši ponudbi imamo veliko odličnih otroških predpasnikov, izdelanih posebej za male kuhinjske prinče in princese. Naložite fotografijo, ime in izberite zabavno besedilo za predpasnik. Otroški predpasniki so na voljo v rdeči, modri, črni in beli barvi.

Otroški predpasnik Miffy

Predpasnik Miffy je na voljo v različnih barvah in v različnih odtisih. Izbirate lahko med Miffy s oprsnico, Miffy jedo ali Miffy z vsemi prijatelji. Da bo predpasnik še bolj zabaven za malega prejemnika, lahko njegovo ali njeno ime dodate s kratkim besedilom!

Predpasnik za močne fantje: usnjeni predpasnik za žar

Za velike, trdne kuharske mojstre imamo v svoji zbirki lepe usnjene predpasnike, v katere lahko vklesate njihovo ime. Poleg imena lahko izbirate med različnimi modeli. Vaš dizajn bomo vklesali v ta čudovit usnjeni predpasnik! Usnjeni predpasnik lahko preprosto prilagodite v našem spletnem orodju za urejanje. Usnjeni predpasnik ima nastavljiv vratni trak in je narejen iz rastlinsko strojenega polnozrnatega bivoljega usnja. Ta predpasnik je pravi zmagovalec, če je vašemu močnemu fantu všeč žar s prijatelji!

Otroški usnjeni predpasnik z imenom

Še bolj zabavno je usnjeni predpasnik kombinirati z otroškim usnjenim predpasnikom. Na ta način lahko oče in otrok (ali mama in otrok) tvorita edinstveno ekipo. Za otroke lahko naredite enak predpasnik kot za mamo ali očeta. Izbirate lahko med besedili. Prepričani smo, da bodo otroci radi pomagali, še posebej, če bodo nosili isti predpasnik kot mama ali oče.