Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Boter in botra sta pomembni osebi v otrokovem življenju. Ne glede na to, ali načrtujete krst ali se jima želite samo zahvaliti za podporo, ste zagotovo prišli na pravo mesto. Zahvalite se jima s personaliziranim darilom, tako da ga prilagodite s fotografijo in/ali besedilom.

129 Darila

Videli ste 48 od 129 darila

Uradni pomen botra

Boter je uradno znan kot sponzor, ki izhaja iz latinskega izpeljanke, "obljubiti". Boter in botra imata vlogo, povezano s krstom v (katoliški) cerkvi. Cerkev ima za botre številna pravila. Na primer, boter mora biti katolik, imeti birmo in prejeti prvo obhajilo. Prav tako morajo živeti v skladu z vero. V angleščini se tem ljudem lahko dodeli tudi ime 'drugi stars'. Tradicionalno so vloge botra in botre pogosto dodeljene sorodnikom, kot so strici in tete krščenega otroka.

Vloga botra

Boter in botra sta - poleg vseh drugih prvič uradni priči, da je bil otrok krščen. Boter in botra ob krstu obljubita, da bosta svojemu krščencu pomagala živeti krščansko življenje, še posebej, če otrok izgubi enega ali oba starša. Kljub temu vlogi botra in botre nista zakoniti vlogi. Botri torej po zakonu ne dobijo nobenih dodatnih pravic ali obveznosti, da po potrebi skrbijo za svojega krščenca. Kot boter ali botra ne boste samodejno postali zakoniti varuh krščenca. Če starši želijo, da se to zgodi, morajo starši to vključiti v oporoko.

Botri danes in v preteklosti

Z leti se je veliko spremenilo. Mnogi starši prosijo družinske člane, pogosto pa tudi prijatelje za botre, tudi če otrok ni krščen. Toda tudi če se otrok krsti, sta pogosto dve botri ali botra. Torej ni vedno samo en boter in ena botra. Vsekakor je vloga botra častna: starši vam zaupajo in bi radi, da se vi in krščenec povežete.

Boter, botra ali bogata teta?

Seveda, če vas prosijo, da postanete boter, to še ne pomeni, da se bo od vas zdaj pričakovalo, da boste kot druga mama (ali oče) skrbeli za krščenca. Toda kot boter ali botra boste morda želeli narediti nekaj več za svojega krščenca. Mnogi botri redno delajo kaj zanimivega s svojim krščencem, na primer kupujejo lepa oblačila ali darila, v nekaterih primerih pa lahko celo prihranijo nekaj prihranka za njihovo prihodnost. To zagotovo ni obveznost, mnogi botri so samo zelo ponosni, da so boter ali botra!

Prositi nekoga za botra

Če želite nekoga prositi za botra, razmislite da to storite na izviren način, tako da podarite personalizirano darilo. Imamo različna lepa darila, ki vključujejo vprašanje "Ali mi boš botra?" ali 'Boš moj boter?'. Vsem našim darilom lahko dodate tudi ime, da bo resnično osebno.

Najbolj priljubljena darila, ko nekoga prosiš za botra, so: lutka otroški kombinezon majhen krožnik

Zahvalite se botrom z darilom

Bi se radi komu zahvalili, da je prevzel vlogo botra? To lahko storite z zabavnim, personaliziranem darilom sčestitko in imenom botra.

Najbolj priljubljena darila za zahvalo botru so: skodelica z imenom "Boter" ali "Botra" škatla čokolade z osebnim sporočilom in imenom kozarec z vgraviranim napisom hvala ploščica s podobo botra in njegovega krščenca