Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirana čokoladna ploščica Toblerone

Znaki

Ali vaši otroci obožujejo zgodbe svojih najljubših likov za spanje? Ali imajo tisti element, ki jim bo všeč le, če je na njem ta lik? Razumemo njihovo ljubezen do pisanih in drznih likov. Dolgočasne vsakodnevne stvari spremenijo v nekaj zabavnega. Miffy oboževalca lahko presenetite s čudovito miffy nakupovalno torbo in naenkrat se zaljubijo v nakupovanje z živili. Oboževalcu Doodlesa podarite svojo osebno skodelico in od nje se nikoli več ne bodo želeli ločiti. Ta zabavna in sladka darila lahko prilagodite s fotografijo ali imenom, da bodo super osebna in odlična darila za vsako priložnost!

Doodles

Doodles in njegovi prijatelji so posebej zasnovani za vaše presenečenje. Kolekcije Doodles ni mogoče najti nikjer drugje, zato ste 100% prepričani, da imate edinstveno in osebno darilo. Darila Doodles so kot nalašč za otroške rojstne dneve ali kot darilo za kmalu ozdravitev, da nekoga razveselite. Vse predmete zbirke Doodles lahko prilagodite s svojimi fotografijami ali besedilom. Od ugank do krožnikov vedno obstaja način, da vam Doodles polepšajo dan!

miffy

Vsi poznajo malega belega zajčka Miffyja. Pustolovski miffy ima svojo zbirko čudovitih daril. Zdaj ste lahko eden glavnih junakov neumne knjige ! Organizira zabavo in vabljeni! To je popolno darilo za otroško prho.

Naj bo pomoč v kuhinji super zabavna z miffy otroškimi predpasniki. Poznate miffy oboževalca, ki je nekoliko starejši? Prepričani smo, da jim bodo všeč ohišja za telefon . Z različnimi oblikami, od klasično črno -bele do podpisnih barv, boste vedno našli čudovito torbico za telefon, ki vam je všeč!

Ljubezen je...

Zbirka Ljubezen je… nam pokaže, kako enostavno je pokazati, da nekoga ljubiš. Svetovno znane risanke zaljubljenega para prikazujejo znane in smešne situacije s sladkim in ljubečim pridihom. Celotno zbirko lahko prilagodite z lastnim imenom in vaš najljubši Love is… design v uporabniku prijaznem urejevalniku. Ni vam treba čakati na rojstni dan nekoga, da bi ljubljeno osebo presenetili s sladkim in osebnim darilom. Ta sladka darila so odlična tudi kot darilo za šolo ali darilo za Valentinovo!

Smrkci

Smrkci se vedno podajo v najbolj nore dogodivščine. Naučijo vas, da je majhnost lahko prednost v številnih različnih situacijah. Pustolovski mali modri prijatelji so tukaj, da vam polepšajo dan! Ustvarite smešna in barvita štrukljasta darila za svoje prijatelje in družino z edinstvenimi Smrkci. Vse, kar morate storiti, je, da uredniku dodate svojo fotografijo ali ime, da naredite lepo (modro) darilo. Vaša darila Smrkci bomo v praznični pošiljki poslali na naslov, ki ga izberete, tako boste lahko nekoga zelo razveselili, čeprav ga sami ne morete obiskati!

Poleg teh likov imamo tudi zbirko daril Ollimania in Fiep Westendorp . Koga boste presenetili s temi super zabavnimi darili?