Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

16 Darila

Personalizirana darila za ljubitelje nogometa

Po dolgem čakanju je končno čas, da spet razveselite svojega najljubšega naroda. Nosite barve Italije in na glas zapojte himno svoje ljubljene nogometne reprezentance, čas je za evropsko nogometno prvenstvo EURO 2024! Letos bodo evropske nogometne reprezentance nekoliko drugačne, vendar to ne pomeni, da dogodka ne morete proslaviti na edinstven način niti iz svojega doma. Vemo, da je petje v zboru na stadionu z vsemi navijači in ogled igralcev v živo edinstveno čustvo, vendar to ni vedno mogoče. Še vedno lahko vnesete duh stadiona v svoj dom. Od zajtrka do časa tekme želi YourSurprise z vami v krogu praznovati evropsko nogometno prvenstvo!

Praznujte UEFA 2024 doma

Če tekme ne morete gledati na stadionu, jo lahko vedno gledate doma! Okrasite z nekaj zastavami, oblecite najboljšo uniformo in se sprostite pred televizijo. Vse to mora očitno spremljati dobra pijača in okusen prigrizek. Pivo je zato kot nalašč za to priložnost. Prilagodite paket piva z obliko, fotografijo in besedilom. Izbirate lahko med različnimi vrstami piva najboljših blagovnih znamk, kot je na primer izbor belgijskega, nemškega ali nizozemskega piva. Komplet za degustacijo piva je tudi odlično darilo, če želite deliti serijo z nekom.

Darila ljubiteljev nogometa za vsakogar

Ni lepšega kot obleči se v barve svoje najljubše ekipe. Osebna majica z vašim imenom in barvami vaše države, bejzbolska kapa z zastavo vaše države, nogavice z zastavo vaše države in fotografijo ter za najbolj navdušene oboževalce transparent s sloganom, posvečenim ekipi! S temi dodatki boste pripravljeni podpreti svojo ekipo od glave do pete!

Personalizirana darila za ljubitelje nogometa

Na naši spletni strani najdete različna darila za ljubitelje nogometa, tako mlade kot starejše. Za vse oboževalce imamo prilagojene dodatke in darila. Izbirate lahko med različnimi idejami za darila za ljubitelje nogometa, kot je naš nogomet, ki ga lahko prilagodite z obliko in imenom ali nogometno skodelico z nogometno žogo v ročaju, ki jo lahko prilagodite s fotografijo in/ali besedilom. Naši nogometni dodatki niso le primerni za praznovanje evropskega nogometnega prvenstva 2024 na najboljši možen način, ampak so tudi kot darilo za vsakega navijača.

Na spletnem mestu YourSurprise lahko najdete tudi nogometne pripomočke za otroke. Otroci imajo radi trenutke praznovanja. Tudi če vaša ekipa ni priljubljena, lahko s svojimi otroki vedno proslavite s prilagojeno trofejo ali medaljo s fotografijo otroka.