Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

146 Darila

Videli ste 48 od 146 darila

Osebna promocijska darila, najboljša korporativna darila

Razlogov za promocijska darila je veliko. Morda bi se radi zvestim strankam zahvalili za njihovo poslovanje in zaupanje v vaše podjetje ali pa vsem svojim strankam zaželeli uspešno novo leto z majhnim darilom ob koncu leta. Opazujemo, da se promocijska darila podeljujejo vse leto iz različnih razlogov, tudi daril za zaposlene.

Osebna promocijska darila za vaše najboljše stranke

Eden najpogostejših razlogov za promocijska darila je vzdrževanje odnosa, ki ga je podjetje zgradilo z obstoječimi strankami. Promocijsko darilo pokaže vaši stranki, da so za vas pomembni. Zavedanje, da poslujete s posameznimi ljudmi in ne z brezličnim podjetjem, je ključnega pomena, saj se ljudje radi počutijo videti. Poslovni odnos lahko ohranite topel in v odlični formi, tako da vsake toliko pošljete malo zahvale svojim poslovnim stikom. To vam daje tudi dober razlog, da se obrnete in ugotovite, ali so uživali v njihovem daru, še posebej, če je to užitno darilo, na primer čokolada ali sladkarije. Bolj ko svoji stranki pokažete, da vam je mar, močnejši je poslovni odnos.

Zavedajte se, da v nekaterih primerih podjetja, s katerimi delate, ne smejo sprejeti vseh promocijskih daril. Na primer, smejo sprejeti darila le do določene vrednosti ali pa sploh ne smejo sprejeti nobenih promocijskih daril. V drugih primerih se promocijska darila oddajo v nagradni igri za zaposlene. Pri izbiri promocijskega darila je vedno pomembno upoštevati ta pravila, morda celo vprašate podjetje, ali je mogoče sprejeti vaše darilo. Naš nasvet bi bil, da se držimo majhne geste, na primer okusne personalizirane palice Toblerone, praktične personalizirane steklenice vode ali vgraviranega dekantera za pisarno. Vsa ta darila lahko uporabite ali uživate v pisarni ali jih delite s sodelavci.

Trendi promocijskih daril

Darilo, ki ga podarite, je deloma odvisno od trenutnih trendov. Nekoč so bili ključi USB željno darilo, ki so mu sledile palice za vklop. Da bi vam pomagali pri izbiri darila, ki bi ga morali obiskati, smo za vas našteli 9 najnovejših trendov , od majhnih daril do čudovitih osebnih kovčkov in darilnih kompletov za šampanjec.

Darila za vaše zaposlene

Tradicionalno je konec leta idealen trenutek, da se zahvalite svojim zaposlenim za njihovo trdo delo v zadnjem letu. To se pogosto zgodi na prazniku podjetja z božičnim darilom . Zdaj vidimo, da podjetja vse leto presenečajo svoje zaposlene z darili, na primer s prilagojenimi puloverji z logotipom podjetja, osebno brisačo za počitnice ali z osebnimi steklenicami vode, ki jih lahko uporabljajo pri delu in na poti.

Pomembni datumi!

Obstaja nekaj pomembnih ponavljajočih se datumov, ki jih morate upoštevati kot odlično priložnost, da svoje zaposlene presenetite z malenkostjo. To so:

  • Vrnitev v pisarno septembra
  • svetovni dan učiteljev 5. oktobra
  • božič:
  • Dan upravnih strokovnjakov 15. aprila
  • Mednarodni dan medicinskih sester, 12. maja

Darila za zaposlene, ki delajo od doma

Ker zaposleni vse bolj delajo od doma, vidimo, da se podjetja trudijo ostati v stiku, kot bi bila v pisarni. Če se z ljudmi srečujete manj pogosto, kako lahko zagotovite, da bodo še naprej aktivno vključeni? Krmarjenje kot večje podjetje je lahko še posebej težko, zato se podjetja odločajo za pošiljanje majhnih daril skozi vse leto. To je lahko uganka s fotografijo ekipe ali slastno čokolado, kot je Toblerone. Vsako darilo je mogoče prilagoditi z imenom zaposlenega in/ali fotografijo, zaradi česar je posebno in osebno.

Osebna promocijska darila

Promocijska darila, ki so edinstvena in izdelana posebej za vsakega zaposlenega ali stranko, se imenujejo personalizirana promocijska darila. Specializirani smo za personalizacijo vseh daril tukaj na spletnem mestu YourSurprise, kar pomeni, da je vsako darilo mogoče prilagoditi posebej za vsakega prejemnika. Če želite 2000 zaposlenim podariti lastno steklenico vode z njihovim imenom, ni problema. Če želite 500 daril dostaviti na 500 različnih naslovov, lahko to storimo namesto vas.

Vse kar morate storiti je, da predložite seznam imen, naslovov in/ali logotipa podjetja. Nekatera darila ponujajo možnost dodajanja kul fotografije ali dizajna podjetja ter vašega logotipa. Vsako promocijsko darilo je resnično edinstveno in osebno.