Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Navdušite stranke in zaposlene z našim naborom personaliziranih poslovnih daril, ki so vsa personalizirana tako, da pustijo trajen vtis. Od elegantnih dodatkov do prilagodljivih pripomočkov - naša ponudba ponuja nekaj posebnega za vsak poslovni odnos. Izboljšajte svojo blagovno znamko in okrepite poslovne stike s premišljenimi darili po meri, ki odražajo edinstveno identiteto vašega podjetja.

165 Darila

Videli ste 48 od 165 darila

Čudovita darila za obletnico dela

Imate zaposlenega, ki je v podjetju zaposlen že pet let? Ali ima sodelavec 10 let delovne dobe? Imate resnično predanega zaposlenega, ki za podjetje dela že 20, 30 ali celo 50 let? Vse te priložnosti so posebne in jih je treba proslaviti, da bodo vedeli, kako zelo jih cenimo!

Ponujamo široko paleto klasičnih daril za obletnico dela, kot so gravirano pisalo ali okusno vino, šampanjec ali čokolada. Toda resnično odlična darila za delovno obletnico so tista, ki so narejena posebej za prejemnika. Pri YourSurprise najpogostejša darila za obletnico spremenimo v nekaj, česar prejemnik ne bo nikoli pozabil.

Tako lahko na primer podarite steklenico vina s personalizirano etiketo z lastnim besedilom in celo logotipom podjetja. Ali pa steklenico šampanjca v čudovitem graviranem lesenem kovčku? Končni pečat dodajte s kompletom ujemajočih se kozarcev z graviranim besedilom ali imenom po vaši izbiri.

Če ima slavljenec rad sladke pregrehe in je njegov predal pisalne mize vedno poln najrazličnejših slastnih dobrot, bodo naša čokoladna darila XXL velik hit. Ponujamo darila vseh znanih blagovnih znamk, kot so Toblerone, Milka, Twix, Chokotoff in Cote d'Or. Embalaža je v celoti personalizirana z imenom, sliko/logom in osebnim pozdravom.

Darila za obletnico dela, ki jih bodo nasmejala

Če vaš sodelavec praznuje delovno obletnico, je to odlična priložnost, da ga presenetite z zabavnim in premišljenim darilom.

Lahko jih presenetite z majico, na kateri je natisnjen smešen citat in/ali fotografija. Še eno odlično darilo za obletnico dela so lahko smešne nogavice z lastnim dizajnom, če pa želite nekaj, kar bo oseba lahko uporabljala pri delu, lahko izberete kul vrč s sliko in lastnim dizajnom ali priročno podlogo za miško z logotipom podjetja in personaliziranim besedilom.

Darila za delovno obletnico niso nujno dolgočasna, zato pustite domišljiji prosto pot in ustvarite drugačno darilo za delovno obletnico!

Darilo ob 25-letnici dela: edinstven mejnik

Dandanes ni več običajno, da bi bili ljudje tako dolgo zaposleni pri enem delodajalcu. 25-letna delovna obletnica je velik dosežek. Pomeni tudi, da je oseba predana svojemu delu in da z veseljem dela za podjetje. To je še dodaten razlog, da ji pokažete, da je cenjena in spoštovana.

Toda kakšno je popolno darilo za nekoga, ki praznuje 25. obletnico dela? No, prišli ste na pravo mesto! Na voljo imamo veliko idej za darila, ki jim bodo zagotovo narisala velik nasmeh na obraz.

  • Darilo za pivo s personalizirano embalažo in ustreznimi graviranimi kozarci je odlično darilo za obletnico za ljubitelja piva.
  • Za zabavo ob obletnici dela naročite okusne čokoladne praline z izbrano fotografijo.
  • Razkošna usnjena denarnica z vgraviranim monogramom v kombinaciji s čudovitim usnjenim pasom
  • Čudovita zapestnica z vgraviranim osebnim besedilom

To je le majhen izbor naših čudovitih daril za delovno obletnico. Če želite presenetiti sodelavca, si oglejte naša darila za slovo za sodelavce. Tudi tam boste našli veliko navdiha za popolno darilo za delovno obletnico.

Nepozabna darila za 40. obletnico dela

Če vaš zaposleni ali sodelavec praznuje 40. obletnico dela, praznujete nekoga, ki je v podjetje vložil vse svoje življenje. To si zasluži več kot le trepljanje po hrbtu. Slavljenec 40. obletnice dela bo seveda precej starejši, zato si oglejte naša darila za 50. rojstni dan zanj in/ali naša darila za 50. rojstni dan zanjo, saj boste našli veliko čudovitih daril, ki so popolnoma primerna za to priložnost!

Darila za 10-letnico za sodelavce ali zaposlene

Podjetje včasih načrtuje pijačo ali sprejem za praznovanje obletnice dela, na katerem je treba obdariti delavca z darilom za obletnico dela. Pomagamo vam najti fantastično darilo za obletnico dela, ki bo zagotovo zelo cenjeno.

Prijetna odeja iz flisa za osebo, ki se vedno pritožuje, da je v pisarni hladno. Za sodelavca, ki vedno prvi pride na petkovo popoldansko pijačo, pa darilni set Pornstar Martini ali graviran odpirač za vino. Ali pa sestavite svoj darilni koš z različnimi manjšimi darili za delovno obletnico, kot je obesek za ključe po meri ali par personaliziranih copat s sliko in besedilom.

Košarico lahko napolnite s personalizirano bombonjero! Sliši se kot popolno darilo za obletnico dela, se vam ne zdi?

Edinstvena darila za obletnico dela

Nepozabno darilo ob obletnici dela je popolnoma prilagojeno darilo ob obletnici dela. Vsa naša darila za delovno obletnico lahko personalizirate z imenom, fotografijo in osebnim sporočilom po vaši izbiri. Oblikovanje popolnega darila za delovno obletnico je hitro in enostavno! Preprosto izberite darilo, ki vam je najbolj všeč. Nato ga lahko personalizirate v našem spletnem urejevalniku, kjer naložite izbrano sliko ali logotip, dodate ime in osebno besedilo. Voila, vaše darilo je pripravljeno! Rezultat si lahko ogledate takoj, in če ste zadovoljni s svojo kreacijo, bomo nadaljevali z njo. Vaše darilo bomo izdelali z veliko skrbnostjo in natančnostjo ter ga poslali naravnost na izbrani naslov.

Izdelava odličnih daril za obletnico dela resnično ni lažja!

Presenetite zaposlenega s popolnim darilom za obletnico dela

Skoraj vsa naša darila lahko personalizirate z logotipom vašega podjetja. Poleg tega lahko dodate osebno besedilo in morda celo fotografijo prejemnika.

V našem izboru personaliziranih logo daril poiščite navdih za odlično darilo za obletnico dela. Z osebnim darilom za obletnico dela pokažite zaposlenemu, kako zelo ga cenite.

darila podjetja ob obletnici dela

Če vas je delodajalec zadolžil za darila ob delovni obletnici, ste dobili pomembno nalogo. Praznovanje 5, 10, 20 ali 25 let dela v podjetju je za mnoge zelo poseben trenutek. Resnično bodo cenili, če bo to prepoznal tudi njihov delodajalec.

Vsako podjetje ima svoj proračun, zato se lahko znesek, ki ga nameni za praznovanje obletnice dela, razlikuje. Zato imamo velik izbor daril, ki ustrezajo vsakemu proračunu. Darila, ki bodo zagotovo cenjena, ne da bi bilo treba pri tem pokvariti banko. Steklenica šampanjca z vašim logotipom, imenom prejemnika in fotografijo bo na primer zelo cenjena pri številnih zaposlenih.

Zapomnite si, da je pomembna misel!

Ni nujno, da je majhno darilo drago - za mnoge ljudi je pomembna gesta in dejstvo, da se praznuje.

Najboljše ideje za darila ob obletnici dela

Z našimi neverjetnimi darili za obletnico dela v hiši ne bo suhega očesa! Raziščite našo široko ponudbo personaliziranih daril za delovno obletnico, ki jim bodo zagotovo narisala nasmeh na obraz.

Brezčasno darilo lahko na primer podarite v obliki gravirane lesene ure. To je hkrati elegantno in trajnostno. Druga odlična ideja za darilo je lahko darilo v obliki suhega cvetja, ki bo trajno spominjalo na dosežek.

Darilo lahko naredite zares edinstveno, če ga zavijete v osebni ovojni papir s svojo fotografijo ali logotipom podjetja. Dodajte personalizirano voščilnico, kot je naša lesena voščilnica, natisnjeno z vašo fotografijo in besedilom. Izgledala bo odlično na njihovi mizi ali domači polici.