Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo

Hitra prilagojena pozornost

Naj bo vaše darilo poslano neposredno prejemnikom

Dostava po vsem svetu

Najboljša prilagojena poslovna in promocijska darila

Če želite svoje stranke nagraditi za zvestobo ali zaposlene za njihovo trdo delo, ponuditi promocijsko darilo ali se na izviren način opravičiti za napako, je osebno darilo popolna pot. Enostaven za naročanje in brez minimalne količine naročila.

Takole:

Kupci se lahko prijavijo na spletno mesto YourSurprise s svojo edinstveno kodo in takoj začnejo naročati svoja darila. Če veste, koga želite presenetiti in s katerim darilom (darili), nam preprosto priskrbite Excel in list z imeni, mi pa bomo poskrbeli za vas.

Darila za pisarno

Zahtevajte ponudbo tukaj

Kaj pravijo naše stranke

Želite biti navdihnjeni in nikoli ne zamudite pomembnega trenutka?

Prijavite se na naše B2B novice.

Pomagamo vam pri iskanju popolnega darila!

+31 111 700 212
Naši strokovnjaki za darila

Korporativna darila z imenom ali logotipom

Personaliziran predmet je izviren način, kako nekoga presenetiti in na prejemnika pustiti pozitiven vtis. Obstaja veliko razlogov za izdelavo personaliziranega poslovnega darila. To je lahko priložnost za zahvalo zaposlenim, dobaviteljem in sodelavcem za leta, ki ste jih preživeli skupaj, in za tista, ki prihajajo, pa tudi način za oglaševanje podjetja ali preprosto za bolj edinstveno pisarno.

Personalizirana božična darila

Bližajo se božični prazniki, zato je po napornem letu čas za zaslužen počitek. Božič je odlična priložnost, da se zahvalite zaposlenim, dobaviteljem in poslovnim partnerjem, ki so vas spremljali na poti do uspeha. Lahko si zamislite edinstveno božično darilo, ki nosi logotip vašega podjetja, hkrati pa je osebno za tistega, ki se mu želite zahvaliti. Darilo lahko naredite osebno na več načinov, na primer dodate ime osebe, ki ga bo prejela, ali pa vključite posebno pozdravno sporočilo. V stran z božičnimi darili za podjetja najdete več idej za popolno darilo.

Darila v zahvalo strankam.

Obstajajo posebne stranke, ki lahko ostanejo v vašem srcu. To so lahko zveste stranke, ki vas podpirajo že več let, ali ljudje, ki so vam s prijazno besedo polepšali dan, ki se je začel težko. Zakaj se jim torej ne bi zahvalili s posebno mislijo? Personalizirano darilo ni nujno pretirano. Pri YourSurprise ponujamo številne edinstvene in izvirne ideje za poslovna darila, ki ustrezajo vsakemu proračunu. Kakšen nasvet? Ogledate si lahko personalizirani zvezki z logotipom ali besedilom, ali na personalizirana pisala z graviranjem.

Pri YourSurprise smo specializirani za personalizacijo daril. To pomeni, da lahko na naša darila in pripomočke dodate svoj logotip. Svoj logotip lahko uporabite za promocijsko gradivo za dogodke ali kampanje, lahko pa ustvarite tudi edinstvena darila za zaposlene ali pripomočke za uporabo v podjetju. Darila z logotipom za vaše podjetje lahko kupite neposredno na spletnem mestu ali pa se obrnite na enega od naših zaposlenih za osebno ponudbo.

Darila za odprtje podjetja

Pozdravite nove zaposlene z nekaj dodatki z logotipom za vsakdanje delovno življenje. Nekaj idej? Vrč z imenom, beležnica, v katero si lahko zapišete vse svoje zamisli, plastenka vode, da boste ostali hidrirani, in ovitek za prenosni računalnik, ki ga bo zaščitil pred praskami in padci.

Boste odprli svoje podjetje in ga želite promovirati na edinstven način? Pri YourSurprise vam ponujamo tudi možnost izdelave pripomočkov in dodatne opreme za promocijo vašega novega podjetja. Vaš logotip je natisnjen, graviran ali izvezen na kakovostnih darilih. Na voljo so tudi darila za odprtje novega podjetja, za nekoga, ki se je odločil za novo pustolovščino, ali za zaposlene in poslovne partnerje.

Naj bo vaša pisarna bolj zelena

S plastičnimi steklenicami in lončki za enkratno uporabo zlahka ustvarite več odpadkov, kot jih je v pisarni potrebno. Če se odločite spremeniti svoje navade, lahko s tem zaščitite okolje in dolgoročno prihranite denar. Ustvarjanje okolju prijaznega okolja bo povečalo ozaveščenost zaposlenih in jim omogočilo, da bodo v vsakdanjem življenju bolj obzirni. Za vas imamo več primernih možnosti, npr. Personalizirani vrči z imenom in/ali logotipom, Steklene ali aluminijaste steklenice Steklene skodelice z vgraviranim logotipom

Prilagojena pisarniška darila

Personalizirano darilo ni namenjeno le posebnim priložnostim, temveč je lahko tudi način, kako personalizirati pisarno in hkrati narisati nasmeh na obraz zaposlenih. Zaposleni se bodo počutili razvajene, ko bodo videli osebno darilo za vsakodnevno uporabo. Na primer, presenetite jih lahko s personalizirano podlogo za miško ali ovitkom za prenosni računalnik z logotipom podjetja in imenom vsakega zaposlenega.

Darila za predstavitve in dogodke

Pogosto se zgodi, da morate organizirati pomembne dogodke ali predstavitve novega izdelka/storitve. Želite, da se gostje počutijo cenjene in razvajene ter da cenijo sporočilo, ki ga želi posredovati vaše podjetje. Gostom lahko podarite številna majhna darila s svojim logotipom ali besedilom. Element z logotipom po meri je tudi odličen način za promocijo na dogodkih, kot so sejmi.

Darilni paketi za podjetja

Želite nekoga presenetiti z edinstvenim darilnim paketom? Za vsako priložnost in zahtevo lahko pripravimo prilagojene pakete daril za podjetja. Na primer paketi s steklenicami vina, šampanjca ali žganih pijač ali kompleti za degustacijo piva. Odkrijte vse naše pakete za poslovna darila in prosite našo ekipo za ponudbo, da dobite najboljšo ponudbo. Pomagamo vam prilagoditi darilne škatle z logotipom, imenom in/ali sporočilom.

Če vas zanima naročilo za vaše podjetje, vendar niste prepričani, kateri izdelek je najboljši, nas brez obveznosti kontaktirajte. Zagotovo vam bomo znali svetovati glede najboljšega darila za vaše potrebe!