Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Pridobitev ključev nove hiše je zelo razburljiva. Presenetite nekoga, ki se je pravkar vselil, z darilom za hišno ogrevanje.

153 Darila

Videli ste 48 od 153 darila

Unikatna personalizirana darila ob vselitvi

Prejem ključev novega doma je prav poseben trenutek in občutek, ki zapečati pomemben življenjski mejhnik. Ta dosežek je prav gotovo rezultat dolgega in težavnega iskanja popolnega prostora in velikega truda. Če poznate koga, ki se je pravkar preselil v nov dom, in želite trenutek proslaviti z nepozabnim personaliziranim darilom ob vselitvi, ste prišli na pravi naslov! Naši strokovnjaki za darila so izbrali personalizirane ideje, ki so popolne za prijatelje, pare ali kogar koli drugega posebnega, ki bi ga radi presenetili.

Kako proslaviti nov dom?

Čeprav praznovanje za nov dom ni obvezno, je precej pogosta praksa. Navsezadnje si posameznik želi nov življenjski mejnik proslaviti s svojimi najdražjimi, in kateri način je boljši kot kosilo, prigrizek ali zabava?

Priljubljene možnosti vključujejo prigrizke v buffet stilu ali večerjo doma. Lahko povabite vsakogar; prijatelje, družinske člane, nove sosede.

Kaj podariti za darilo za vselitev?

Vselitveno praznovanje po navadi zahteva darilo za vselitev. Če ne želite priti praznih rok, lahko izberete nekaj malega za njihov nov dom. Vendar bodite previdni, da ne kupujete dekorativnih predmetov, ki so preveč osebni. Vaš okus morda ni enak kot okus prejemnika! Tukaj je nekaj daril za nov dom, ki vas ne bodo razočarala:

 • Komplet kuhinjskih pripomočkov: Visokokakovosten komplet kuhinjskih pripomočkov je ključnega pomena v vsakem domu. Podarite eleganten in praktičen komplet, ki bo pomagal vašim bližnjim pri pripravi okusnih obrokov. Izberite gravirane lesene pripomočke, personalizirano rezalno desko ali komplet nožev.
 • Kopalniški izdelki: Komplet visokokakovostnih izdelkov za prhanje je lahko odlično darilo ob vselitvi. To lahko vključuje mila, gele za prhanje, šampone in kopeli z mehurčki. Poleg tega lahko za njihovo zabavo ob vselitvi embalažo personalizirate s čestitko za nov dom. Druga dobra alternativa so brisače z izvezenimi napisi ali kopalni plašč z imenom prejemnika.
 • Posušeni cvetovi: Šopek posušenih cvetov je klasično, a vedno cenjeno darilo. So lepi, trajni in lahko se uporabijo kot dekoracija v vsakem prostoru hiše. Izberite cvetje v tonih, ki se najbolje ujemajo z dekorjem novega doma. Popoln šopek za praznovanje nove dogodivščine je na voljo v različnih slogih in barvah.
 • Pijače: Odlično vino, šampanjec ali ročno izdelana piva so lahko odlično darilo. Še boljša ideja so različna piva, ki jih je možno uživati ob različnih priložnostih in jih je možno podariti v personaliziranem darilnem kompletu.
 • Dišeča sveča: Dišeča sveča doda sproščujoč dotik vsakemu domu. Svečo lahko personalizirate s čestitko za nov dom, fotografijo ali imeni prejemnikov.
 • Kompleti daril: Personalizirani kompleti vključujejo izbor edinstvenih daril, kot so vino s kozarci, prigrizki in dodatki za kuhinjo. So edinstven način, da nekomu voščite dobrodošlico v nov dom.

Personalizirana darila ob vselitvi za mlad par

Začetek skupnega življenja v novem domu je nepozabna izkušnja za mlad par! Gre za velik korak, še posebej, če je to zanju prvič, ko živita skupaj. Darilo, ki je zasnovano tako, da dopolnjuje njun novo ljubezensko gnezdece, bo zelo dragoceno. Tukaj je nekaj predlogov:

Ljubitelji kuhanja

Darilo za nov dom za nekoga, ki ljubi kuhanje, je lahko povezano s pripravo jedi ali postrežbo le-teh. Na primer lepo gravirane rezalne deske, personaliziran usnjen predpasnik, pladenj za postrežbo s fotografijo, ali graviran leseni komplet za sol in poper.

Žurerji

Komplet personaliziranih kozarcev za koktajle je odlično darilo za nov dom, ki združuje stil in funkcionalnost. Lahko se odločite tudi za paket koktajlov, ki je popoln za nazdravljanje. Ljubitelji zabav bodo veseli tudi kompleta za žar ali prisrčnih personaliziranih držal za kozarce.

Ljubitelji stila

Če imajo prejemniki radi dober okus in prefinjenost, bodo dragoceno darilo zanje steklenica šampanjca ali finega vina v gravirani leseni škatli. Ob njihovem mejniku lahko vgravirate njihova imena ali sporočilo. Lahko se odločite tudi za komplet, ki vključuje steklenico in kozarce za vino. To lahko opremite z graviranim odpiračem za steklenice ali jekleno hladilno posodo za vino.

Za tiste, ki delajo od doma

Tisti, ki delajo od doma, bodo verjetno vzpostavili učinkovito delovno postajo v svojem novem domu. Zakaj ne bi podarili darila, ki bi jim obogatilo delovno postajo? Dišeča namizna sveča, personalizirana termo skodelica za vročo kavo, steklenica za vodo, personalizirana z imenom, beležnica za zapisovanje vseh opomb ...

Uporabna personalizirana darila ob vselitvi

Pri izbiri darila ob vselitvi je pomembno izbrati nekaj, kar je uporabno. Lahko vprašate prejemnike, ali potrebujejo kaj za svoj dom ali če so ustvarili seznam želja. Lahko razmislite tudi o podaritvi denarja, ki ga lahko podarite na eleganten način, skupaj s personaliziranim darilom ali voščilnico s posebnim sporočilom.

Personalizirana darila ob vselitvi, ki so ustvarjena za to, da pustijo vtis

Obstajajo darila, ki ostanejo v mislih dolgo po tem, ko so bila podarjena. Če želite narediti velik vtis s svojim darilom za nov dom, zakaj potem ne bi izbrali nečesa, kar bo pustilo trajen vtis? Pomislite na zelo pomembno darilo: obesek za ključe za nov dom, personaliziran z voščilnico ali fotografijo. Lahko pa se odločite tudi za lepo darilo s fotografijo, kot je personalizirano platno, panel za fotografijo ali personalizirani koledar.

Personalizirano darilo ob vselitvi za ženske

Ali se je pomembna ženska v vašem življenju, na primer vaša sestra, prijateljica ali sodelavka, ravno preselila v novo hišo? Kako čudovit mejnik! Tu je nekaj idej za darila ob praznovanju:

 1. Kozarec za vino, z njenim graviranim imenom
 2. Steklenica njenega najljubšega gina
 3. Odeja iz flisa s fotografijo
 4. Personaliziran predpražnik z zabavnim voščilom
 5. Elegantna gravirana svetilka
 6. Ogromna čokoladna tablica
 7. Velika personalizirana brisača

Personalizirano darilo ob vselitvi za moške

Iščete idejo, kako presenetiti svojega prijatelja ob vselitvi? Tu je nekaj predlogov:

 1. Personaliziran mešalnik za koktajle za ljubitelja zabav
 2. Personalizirana steklenica viskija za ljubitelja viskija
 3. Personaliziran plakat njegove najljubše ekipe za športnega navdušenca
 4. Elegantni usnjeni podstavki za goste
 5. Gravirana lesena deska za rezanje za šefa hiše
 6. Škatla čokolad za sladokusca