Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Pridobitev ključev nove hiše je zelo razburljiva. Presenetite nekoga, ki se je pravkar vselil, z darilom za hišno ogrevanje.

85 Darila

Videli ste 48 od 85 darila

Najboljša osebna darila za gospodinjstvo

Iskanje popolnega darila za hišno stanovanje je lahko težavno, zato se mnogi pogosto odločijo za darilno kartico ali rastlino. Menimo, da je to sramota, saj je na izbiro toliko kul daril za novoletna stanovanja, od prvih daril do hišnih daril za izkušene selce!

Prilagojena nova darila za dom

Iskanje novega doma je zagotovo razlog za praznovanje, ne glede na to, ali se prvič odselite, postanete lastnik stanovanja, se preselite v univerzo ali pa ste končno našli popoln zgornji del za pritrditev. Vedno je pomembno, da izberete darilo, ki ustreza situaciji, pri iskanju popolne ideje za darilo za stanovanje ni nič drugače.

Darilni komplet za pivo ali priročni kozarci so odlična, praktična darila za gospodinjstvo za študente, osebnadeska za rezanje ali predpasnik pa bi bila odlično darilo za nove lastnike stanovanj. Če iščete odlična darila za gospodinjstvo za pare, jih presenetite s steklenico slastnega vinskega vina, kompletom vgraviranih kozarcev ali prilagojenimi skodelicami , vse čudovito edinstveno darilo za hišo.

Prilagojeno vino ali šampanjec

Ko je čas za praznovanje, mnogi od nas odprejo okusno steklenico vina ali mehurčke. Če je ljubljena oseba končno našla svoj sanjski dom, je to vsekakor treba nazdraviti! Naša prilagojena darila za vino in šampanjec so čudovite ideje za darilo za nov dom, saj je vsebina okusna, osebno steklenico ali leseno omarico pa lahko ohranite kot hladen spomin v prihodnjih letih.

YourSurprise ponuja široko izbiro vina, penine in šampanjca, vsako darilo pa lahko prilagodite z imeni, fotografijami in/ali besedilom po vaši izbiri. Preprosto ustvarite svoj dizajn v našem spletnem urejevalniku, mi pa naredimo ostalo. Vaše darilo za stanovanje lahko pošljemo celo na naslov, ki ga izberete!

Osebna gravirana kozarec

Koristno darilo za gospodinjstvo, ki je tudi zabavno: osebno vgravirana kozarec z imeni in/ali besedilom po vaši izbiri. Ponujamo vam široko paleto kozarcev za osebno prilagoditev, od kozarcev za čaj do kozarcev za vino in od kozarcev za vodo do kozarcev za pivo. Preprosto ustvarite svoj dizajn v našem spletnem urejevalniku tako, da dodate ime, imena ali besedilo po vaši izbiri in enega od naših zabavnih modelov.

Osebna kozarec so čudovito darilo za ljubljeno osebo, ki se preseli v študentsko bivališče, a enako dobro delujejo tudi za par, ki se skupaj preseli v svoj prvi dom. Komplet skodelic, potovalnih skodelic ali prilagojen komplet odej so tudi čudovite ideje za darilo za hišo.

Praktična kuhinjska darila

Če iščete praktično darilo za gospodinjstvo, vas imamo tudi tam pokrito. Ponujamo veliko zabavnihkuhinjskih daril, ki so kot nalašč za to priložnost, na primer prilagojeno knjigo receptov in osebno gravirane lesene deske za rezanje, ki se lahko podvojijo tudi kot servirni krožniki. Lesene deske za sekanje so na voljo v različnih oblikah in velikostih, tako da se za vsakega najde nekaj. Idealen za pripravo hitrih in enostavnih obrokov ter za postrežbo okusnih dobrot gostom.

Če prejemnik rad preživlja čas v kuhinji, zakaj se ne bi odločil za osebni predpasnik? Na voljo imamo predpasnike iz tkanin v različnih barvah, pa tudi lepo gravirane usnjene predpasnike, na voljo v črni in rjavi barvi. Usnjeni predpasniki so odlično darilo za skupino ali če imate večji proračun. Za dokončanje kompleta lahko dodate celo par hladnih usnjenih rokavic za žar. Oboje je čudovito darilo za gospodinjstvo tako za moške kot za ženske.

Personalizirana stenska umetnost

Veliko ljudi ima pri selitvi v nov dom precej gole stene, saj se najprej osredotočijo na sam ali pohištvo.Stenska umetnost je lahko draga, kar pomeni, da je običajno ena zadnjih stvari, ki jih je treba dodati. Predstavljajte si nasmeh na obrazu prejemnika, ko mu podarite čudovit tisk s platna, pleksi stekla ali aluminija!

Če je to malo preveliko za tisto, kar imate v mislih, bi bila morda dobra izbira prilagojena stenska ura s čudovitimi fotografijami. Preprosto izberite uro po svoji izbiri, dodajte svoje fotografije in mi jo bomo ustvarili za vas. Na voljo imamo okrogle, pravokotne in srčaste ure.

Proračun prijazna darila za novoletna stanovanja

Če iščete smešno ali tradicionalno darilo za gospodinjstvo, ki ne bo zlomilo bank, vam bodo te možnosti morda všeč! Kaj pa osebna skodelica s fotografijo ali imenom po vaši izbiri ali osebna steklenica mila za roke? Osebna gravirana čajna škatla je še ena ljubka ideja, pa tudi škatla slastnih fotografskih čokolad ali prilagojene palice Toblerone za prejemnika, ki ima vse.

Če se vaš proračun še nekoliko razteza, vam ponujamo osebno oljčno olje kot izvirno darilo za tiste, ki radi kuhajo, in prilagojen vgraviran hladilnik za vino, kot nalašč za poznavalce vina. Ponujamo vam tudi prilagojene hišne napise , ki jim lahko dodate fotografijo ali besedilo po vaši izbiri. Lahko bi celo izbrali kombinacijo več manjših daril, da bi ustvarili darilno košarico ali košaro za hišo!