Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

V pisarni ali šoli je osebni dnevnik najboljši način za beleženje vseh obveznosti. Prilagodite ga s fotografijo, dizajnom, logotipom in/ali besedilom.

Ustvarite svoj zelo lasten načrtovalec

Če raje hranite fizični načrtovalec in ne digitalni, je to zelo kul! V našem asortimanu imamo različne načrtovalce, ki jih lahko vse prilagodimo s fotografijami in/ali besedilom po vaši izbiri!

Ustvarite svoj šolski načrtovalec

Vaši sošolci bodo zagotovo navdušeni nad načrtovalcem, ki je bil prilagojen posebej vam. Izbirate lahko med mehko vezano ali trdo vezano različico, vsaka s tednom, ki se začne v ponedeljek in je prikazana na dveh straneh. Obstaja dovolj prostora za zapisovanje, kaj je treba narediti vsak dan, prav tako pa lahko spremljate ocene in urnike.

Načrtovalce šol lahko prilagodite tako na sprednji kot na zadnji strani platnice, s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. Ponujamo vam tudi zabavne modele, med katerimi so rože, srca, tigri, ananas in pomaranče.

Planer leta

Če želite imeti prvotni načrtovalec za leto, ga ustvarite v našem spletnem urejevalniku. Preprosto dodajte fotografijo in/ali besedilo po vaši izbiri, enostavno peasy! Vaš zelo lasten prilagojen letnik, v nobenem trenutku. Načrtovalniki za leto so na voljo v mehki in trdi vezavi, tako da lahko izberete različico, ki vam najbolj ustreza. Če želite dodati zabaven pridih, izberite med našimi ljubkimi odtisi. V našem spletnem urejevalniku boste našli različne odtise, ki vsebujejo rože, tigre, ananas in še veliko več!

Bullet journal

Če želite delati z načrtovalcem, ki vam prepušča postavitev, z veliko prostora za sezname opravil, pojdite v naš dnevnik. Revija obsega 120 strani, vsaka je napolnjena z drobnimi pikami: veliko prostora, ki ga lahko uporabite, kot želite. Časopis je na voljo tudi v različici z mehko in trdo vezavo. Dodajte fotografijo in/ali besedilo po vaši izbiri, da prilagodite sprednjo in zadnjo stran platnice, da ustvarite svoj edinstven edinstven dnevnik!

Naš urejevalnik ponuja modele, ki smo jih vnaprej pripravili za vas, z veliko izbiro. Morda bi si želeli roza ovitek z zlatimi črtami, ovitek, prekrit s cvetjem, ovitek z videzom marmorja, rožnat ovitek z videzom marmorja, ovitek s tropskimi listi, ovitek iz flaminga, ovitek z zvezdami, ovitek iz samoroga ali naslovnica s poletnim sadjem, kaktusi ali planeti.