Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Zvestoba in podpora, ki ju prejemate od štirinožnega prijatelja, nista kot nobena druga. Prilagodite dodatek za svojega psa ali mačko in ustvarite nekaj posebnega s fotografijo svojega ljubljenčka. Oglejte si vsa darila za hišne ljubljenčke. 

23 Darila

Darila za hišne ljubljenčke

4 oktobra praznujemo svetovni dan živali, ta dan je namenjen ustvarjanju boljšega sveta za živali po vsem svetu. Nekateri hišni ljubljenčki se ves čas razvajajo s piškotki in božanjem. Toda na svetovni dan živali vsi hišni ljubljenčki dobijo nekaj dodatne ljubezni in pozornosti. Dajte svoji mački ali psu dodatne piškote ali pa jih pobožajte po glavi, konju ali zajcu pa dodatno korenje. V podjetju YourSurprise vam želimo pomagati, da bo svetovni dan živali zabaven za ljudi in živali! Ustvarite trajne spomine na svoje hišne ljubljenčke tako, da vsem, kar najdete v darilni trgovini, dodate njihovo ime ali svojo najljubšo fotografijo!

Osebni plakat

Imate super srčkano fotografijo svojega ljubljenčka, ko je bil še majhen? Ali pa ta njihova zabavna fotografija na prostem? Ali pa morda, ko ste v oddaji osvojili nagrado? Treba si je ogledati posebne fotografije! Takšno posebno fotografijo je treba videti. Naj bo vaša fotografija natisnjena na velikem plakatu in ji dajte posebno mesto v kateri koli sobi. Tiprilagojeni plakati so odlično darilo za vse, ki imate radi svoje hišne ljubljenčke do lune in nazaj! Ne samo, da lahko svojo čudovito fotografijo natisnete na plakat, ampak tudi na platno, les ali keramične ploščice . Tako bo vaš hišni ljubljenček vedno imel lepo in posebno mesto v vašem domu.

Pasja postelja z imenom

Ali želite razvajati svojega štirinožca? Prepričani smo, da mu bo všeč mehka pasja postelja. Na posteljo si natisnite njihovo ime in prav tako ste jim ustvarili prijetno mesto za sprostitev in dremanje. Z dvema razpoložljivimi velikostmi ne namenjamo le majhnim psom, ampak tudi večjim psom! Vaš pes bo zelo hvaležen za to pasjo posteljo z imenom, ko pride izčrpan domov po igri zunaj ali po dolgem sprehodu. Pasja postelja z imenom je na voljo v črni in sivi barvi in je izdelana iz vodoodpornega materiala.

Ovratnica za pse z imenom

Je kdo pravkar posvojil kosmatega prijatelja ali ste vi ta srečnež? To vznemirljivo priložnost je treba proslaviti! Se že veselite dolgih skupnih sprehodov? Olajšajmo si to z lastno pasjo ovratnico z imenom . Ovratnica se nosi skoraj vsak dan v letu, zato to ni le popolno darilo, ko ima nekdo novega psa, ampak je tudi odlično darilo, ko je treba zamenjati sedanjo pasjo ovratnico. Ime vašega psa lahko natisnete neposredno na ovratnico ali na obesek, pritrjen na ovratnico. Vse ovratnice so nastavljive velikosti in imajo obroč za pritrditevpasjega povodca . Zdaj je to praktično darilo!