Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Poletje je eden najbolj priljubljenih letnih časov, ne glede na to, ali ste na morju ali v gorah. Zato so potrebna najboljša poletna darila: edinstveni dodatki, s katerimi bo vaše poletje bolj pestro in zabavno!Poletje je eden najbolj priljubljenih letnih časov, ne glede na to, ali ste na morju ali v gorah. Zato so potrebna najboljša poletna darila: edinstveni dodatki, s katerimi bo vaše poletje bolj pestro in zabavno!

154 Darila

Videli ste 48 od 154 darila

Poletna darila in dodatki za plažo

Poletje je tu! Zdaj je čas, da se sprostite in uživate v dnevih, polnih sonca, na plaži ali ob bazenu. Pri YourSurprise vam želimo pomagati, da bo vaše poletje še bolj edinstveno z osebnimi dodatki in darili. Za vas smo izbrali naša najljubša poletna darila.

Popolno poletno darilo?

Ali poznate nekoga, ki letos poleti praznuje rojstni dan, ali pa želite kupiti popoln dodatek in iščete kul darila za toplo sezono? Poleti so prijetne hladne pijače nujne, da ostanete hidrirani. Ustvarite svojo personalizirana steklenica. spletna stran. Organizirate prijetno večerjo? Naredite jo posebno in nazdravite z graviranimi kozarci za vino in personaliziranim hladilnikom za vino, ki bo hladil vaše najljubše vino.

Personalizirani potovalni pripomočki

To poletje potujte v slogu! Ne glede na to, ali boste potovali z javnim prevozom, lastnim avtomobilom ali letalom, imamo za vas nekaj potovalnih pripomočkov, ki jih morate imeti:

  • Kovček po meri: Ustvarite ročni kovček ali kovček XXL s svojim dizajnom.
  • Usnjena oznaka za prtljago: Z usnjeno oznako za prtljago z graviranimi kontaktnimi podatki nikoli ne izgubite svojega kovčka in mu dodajte pridih elegance.
  • Senčniki za avto: S personaliziranimi avtomobilskimi senčniki poskrbite, da bodo potniki v vročih dneh hladni.

Personalizirani dodatki za plažo

Poletje radi preživljate na plaži, ob morju ali jezeru? Potem si prilagodite svoje dodatke, ki jih lahko najdete le pri YourSurprise. To je tudi odlična ideja za darilo za vaše dekle, mamo ali najboljšo prijateljico! Svoje najljubše dodatke za plažo lahko hitro in preprosto prilagodite na spletu. Tukaj je nekaj idej:

  • Personalizirana brisača za plažo: Obljubimo vam, da nihče ne bo imel takšne brisače za plažo, kot je vaša! Naša brisača za plažo je velika 1 x 1,8 metra, kar je kot nalašč za sončenje ali sušenje po osvežujočem plavanju.
  • Personalizirane japonke: Ustvarite ljubke japonke s svojo najljubšo fotografijo!
  • Sončni klobuk: Zaščita pred UV-žarki sonca je zelo pomembna. To lahko letos storite s klobukom za sončenje. Na voljo so v različnih slogih in barvah: kot personaliziran vedro klobuk ali s ščitnikom.

Personalizirani pripomočki za žar

Ena izmed najbolj priljubljenih poletnih dejavnosti je seveda skupno pečenje na žaru. Naj bo vaša zabava ob žaru še posebej posebna z enim od naših prilagodljivih pripomočkov za žar, na katerega lahko vgravirate besedilo po vaši izbiri. Zakaj ne bi gostitelja presenetili s super predpasnikom za BBQ. Naši individualno oblikovani predpasniki za žar so na voljo v različnih različicah: Na voljo so iz blaga, na katerem je natisnjena fotografija ali ime, ali iz (recikliranega) usnja, na katerem je gravirano ime.