Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Želite sodelavca presenetiti s posebnim darilom? Ne glede na to, ali iščete darilo za slovo ali zahvalo, boste pri YourSurprise našli široko paleto personaliziranih daril za sodelavce. Darilo za sodelavca naj bo še posebno, če mu dodate osebno sporočilo ali fotografijo.

151 Darila

Videli ste 48 od 151 darila

Presenetite svoje sodelavce z edinstvenim darilom

Sodelavci so ljudje, s katerimi v vsakdanjem življenju preživite največ časa. V dobrem in slabem morate držati skupaj in premagovati težave pri delu. Če pa imate srečo, ustvarite tudi dolgotrajne vezi, ki jih boste negovali še mnogo let. Zato boste morda v nekem trenutku morali poiskati darilo, s katerim boste presenetili svojega sodelavca. Darilo za sodelavca, ki praznuje rojstni dan? Ali pa je morda napočil čas in se vaš sodelavec ločuje od podjetja, zato potrebujete odlična darila ob odhodu za sodelavce? Pripravili smo izbor idej za darila za sodelavce, ki vam bodo pomagale najti najboljše darilo za sodelavca za vsako priložnost.

Darila ob odhodu za sodelavce

Vedno je žalostno, ko odličen sodelavec zapusti podjetje, vendar tudi veste, da se verjetno vaš ljubi sodelavec odpravlja k boljši priložnosti ali življenjski spremembi. Kako vznemirljivo!

Darilo ob odhodu za sodelavca je lep način, da pokažete, koliko vam pomeni in kako zelo ga boste pogrešali. Hkrati pa je to tudi želja za njihovo novo pot.

Če skupaj preživljate leta in dolge delovne ure, imate verjetno darilo za slovo že v mislih, če pa temu ni tako, zakaj ne vprašate njene družine ali prijateljev? Ti vam lahko pomagajo najti najboljše darilo za sodelavca tam zunaj!

Nekatera najbolj cenjena darila ob odhodu za sodelavce so tista, ki spominjajo na najlepše spomine v podjetju. Tako lahko na primer izdelate podlogo za miško ali ovitek za prenosni računalnik s fotografijo vseh sodelavcev, majhno darilo, ki jih bo spominjalo na novo službo. Lahko pa ustvarite košarico in jo napolnite z majhnimi darili, od katerih vsako izbere eden od sodelavcev.

Koliko naj porabim za darila za sodelavce?

Pri nakupu darila za sodelavca ni fiksnega pravila o tem, koliko je treba porabiti. Vsekakor je to odvisno od več dejavnikov, kot so priložnost, odnos, ki ga imate s sodelavcem, in tudi proračun udeležencev.

Seveda nihče ne pričakuje, da boste zapravili celo premoženje, še posebej zato, ker se pogosto zgodi, da morate kupiti darilo za sodelavca. Pogosto se odločite, da boste zbirko oblikovali skupaj s preostalimi sodelavci. Že če vsak od vas vloži nekaj evrov, lahko nastane smiselno darilo za sodelavca. Če organizirate darilo za sodelavca, lahko znesek zberete tudi tako, da vsakogar pozovete k brezplačni ponudbi, tako bo vsak sodeloval z zneskom, ki se mu zdi primeren. Seveda uspeh darila ni povezan s tem, koliko boste porabili za nakup, temveč z mislijo, ki stoji za njim.

Darila z nižjim proračunom, ki bodo všeč vašemu sodelavcu

Obstaja veliko idej za darila za sodelavce tudi z omejenim proračunom. Vam je uspelo določiti proračun, vendar ne veste, katero darilo bo ustrezalo vašemu namenu? Na voljo imamo nekaj fantastičnih idej za darila za sodelavce:

  • Skodelica s smešno sliko in posebnim pozdravom
  • steklenica vina z osebno etiketo
  • škatla slastne čokolade
  • darilna škatla bonbonov
  • personalizirana lesena voščilnica

Zahvalno darilo za sodelavca

Kolegi so tisti, ki vam pomagajo prebroditi težke trenutke v službi in tisti, s katerimi se lahko dobro nasmejite. Morda so vam pomagali opraviti težko nalogo ali pa so bili preprosto tam, ko ste jih najbolj potrebovali.

Če se jim želite zahvaliti in iščete majhno zahvalno darilo, s katerim bi povedali, kako zelo jih cenite, zakaj ne ustvarite personaliziranega darila? To je lahko nekaj majhnega: voščilnica z zahvalnim pismom, bombonjera, dišeča sveča ...

Darila za sodelavce, ki radi potujejo

Se vaš sodelavec vedno veseli počitnic, da bi se odpravil na naslednje veliko raziskovalno potovanje po svetu? Potem je tematsko darilo prav tisto, kar potrebuje, da podpre njegov pustolovski duh!

Za sodelavce, ki radi potujejo, lahko razmislite o tem, da jim podarite potovalni dnevnik, ki ga bodo napolnili z vsemi počitniškimi spomini. Ustvarite tudi personalizirano prtljažnico, da vaš sodelavec na letališču nikoli več ne bo izgubil svojega kovčka, ali stekleničko vode, ki je kot nalašč za ohranjanje hidracije na potovanju.

Darila za sodelavce gurmane

Kdo ne obožuje hrane? Je vaš sodelavec najslajša oseba, ki jo poznate? Iskanja darila za sodelavca je konec! Pri YourSurprise imamo širok izbor okusnih daril: od čokolade in sladkarij za sladokusce do slanih prigrizkov in pijač; za vsakogar se najde nekaj!

Izberete lahko tudi paket s pijačo, prigrizki in edinstvenim personaliziranim darilom, da bo darilo resnično popolno. Za sodelavca, ki obožuje čokolado, izberite velikansko čokoladno ploščico. Tako je nikoli ne bo imel dovolj!

Darilo za sodelavca, ki je rodil otroka

Prihod otroka je vedno sladka novica! Pogosto se zgodi, da bo eden od vaših sodelavcev v določenem trenutku začasno zapustil službo, da bi v svoje vrste sprejel novo življenje. Da bi proslavili veselo novico, je vedno dobra ideja, da kolegu, ki odhaja na porodniški ali očetovski dopust, podarite darilo.

Kupite lahko darilo za novorojenčka na poti ali darilo za bodočo mamo ali očeta.

Lahko se odločite tudi za kombinacijo obojega. Zelo priljubljeno darilo je personalizirana darilna košara z darili za otroka in bodoče starše. Kakšne ideje? Personalizirano oblačilo z otrokovim imenom, dodatki za dojenčke, kot so brisače in lutke, pa tudi steklenica vina in čokolada za starše ter vse drugo, kar bi lahko potrebovali za "preživetje" vznemirjenja in stresa ob prihodu novega otroka!

Božična darila za sodelavce

Božič je končno čas za počitek in preživljanje časa doma z družino (če vam delo to omogoča).

To je tudi čas božičnih zabav v pisarni ali večerij s sodelavci, na katerih si pred prazniki izmenjamo božične želje.

Obdarovanje v tem primeru ni obvezno, vendar če ste z nekaterimi sodelavci ustvarili posebno vez, je morda lepo, da jim podarite majhen znak hvaležnosti.

Oglejte si vsa naša božična darila in poiščite najboljše božično darilo za sodelavca!