Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirano spodnje perilo s fotografijo in/ali besedilom. Izbirate lahko med personaliziranim spodnjim perilom, nogavicami z imenom ali s fotografijo za zabavno in izvirno darilo.

15 Darila

Osebne boksarice in nogavice po meri

Ni nujno, da so vsa darila zahtevna, obstajajo pa tudi darila, ki so prejemniku enostavna, zabavna in čudovita! Prilagojene boksarice ali nogavice s fotografijo, besedilom in/ali zabavnim dizajnom po vaši izbiri so zabavne in izvirne ideje za darila, ki bodo izstopale od standardnih daril.

Presenetite svojega partnerja ali prijatelja

Če želite svojega partnerja ali najboljšega prijatelja presenetiti z resnično edinstvenim darilom, namenjenim samo njim, ste na pravem mestu. Tukaj v podjetju YourSurprise lahko ustvarite prilagojene boksarice ali prilagojene nogavice s fotografijo, besedilom ali dizajnom po vaši izbiri, da jim podarite nepozabno, praktično darilo in jim narišete velik nasmeh. Prilagojene boksarice in nogavice so zabavne ideje za darilo za rojstni dan, valentinovo ali jelenjad/kokoš, pa tudi lep dodatek k vaši osebni garderobi! Ustvarite in naročite edinstveno spodnje perilo v najkrajšem času, mi pa naredimo ostalo.

Personalizirane boksarice in nogavice v različnih barvah in velikostih

Ponujamo izbor boksar v različnih barvah in velikostih, ki se popolnoma prilegajo vsem. Izdelane iz mehke, udobne tkanine, jih je z veseljem nositi in so kot nalašč za vsak slog in priložnost.

Ustvarite osebno spodnje perilo: Prilagojene bokserice in tangice

Ste kdaj razmišljali, da bi spodnjemu perilu dodali osebno noto? Z našim izborom personaliziranega spodnjega perila je to zdaj mogoče. Predstavljajte si to: par boksaric ali tangic z vašim edinstvenim dizajnom. Personalizirano spodnje perilo je zabavno darilo za obletnico, fantovščino ali dekliščino, rojstni dan ali kadar koli želite nekomu podariti zabavno darilo!

Kako personalizirati spodnje perilo

Naš izbor personaliziranega spodnjega perila vključuje:

  • Personalizirane boksarice: To niso običajne boksarice - lahko jih personalizirate s fotografijo po vaši izbiri. Ne glede na to, ali gre za obraz prejemnika ali sliko, ki se nanaša na notranjo šalo, jo lahko natisnete neposredno na boksarice.
  • Personalizirane tangice: Želite popestriti dogajanje? Na naše personalizirane tangice dodajte fotografijo in besedilo po lastni izbiri. Izrazite se v celoti, na način, ki je resnično intimen in oseben.

Toda kako to deluje?

  1. Najprej izberete slog spodnjega perila, ki ga želite personalizirati.
  2. Nato naložite fotografijo, ki jo želite natisniti na spodnje perilo. Dodate lahko tudi majhen vzorec.
  3. Če ste izbrali naše personalizirane tangice, lahko dodate tudi besedilo.
  4. Ko je vaša zasnova pripravljena, oddajte naročilo, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo.

Personalizirano spodnje perilo zanjo

Najboljše personalizirano žensko spodnje perilo je mogoče personalizirati! Ustvarite edinstvene personalizirane tangice z zabavno fotografijo, ki bo prejemnika nasmejala. Dodate lahko tudi ime, besedilo ali poseben datum. Naše tangice izstopajo med ženskim spodnjim perilom. To niso le običajne tangice, ampak platno, na katerem lahko izrazite svojo individualnost in čut.

Personalizirano spodnje perilo zanjo je na voljo v rdeči in črni barvi ter v treh različnih velikostih: S, M, L.

Če imate raje nekaj drugačnega, so naše boksarice s fotografijo odlična izbira!

Personalizirano spodnje perilo zanj

Iščete popolno unikatno darilo za posebnega moškega v vašem življenju? Ali pa morda preprosto želite v svoj predal s spodnjim perilom vnesti pridih individualnosti? Naše personalizirano moško spodnje perilo je prava izbira, da ga nasmejite z odličnim izvirnim darilom!

Naše personalizirane boksarice so na voljo v treh barvah: beli, črni ali roza in treh velikostih: M, L, XL.

Kako izdelati osebno spodnje perilo?

Personalizirano spodnje perilo je edinstven način izražanja in dajanja izjave. Postopek personalizacije spodnjega perila vključuje uporabo napredne tehnologije tiskanja za prenos slike ali besedila na tkanino oblačila. Ta postopek zagotavlja, da je vzorec dolgotrajen in da po pranju ne zbledi ali se ne odlepi. Vendar ne skrbite; naročanje je preprosto!

1. Izberite personalizirano spodnje perilo

Prvi korak v postopku personalizacije je izbira vrste spodnjega perila, ki ga želite personalizirati. Na voljo so bokserice in tangice. Ko izberete vrsto spodnjega perila, lahko izberete barvo in velikost, ki najbolj ustrezata vašemu prejemniku.

2. Izberite personalizacijo

Ko izberete vrsto, barvo in velikost spodnjega perila, lahko naložite sliko ali besedilo, ki ga želite natisniti na oblačilo. Slika ali besedilo sta lahko poljubna, od osebne fotografije do priljubljenega citata ali slogana.

3. Vaše darilo je ustvarjeno

Ko naložite sliko ali besedilo, se začne postopek tiskanja. Uporabljena tehnologija tiskanja zagotavlja, da se slika ali besedilo natančno prenese na tkanino oblačila. Rezultat je visokokakovostno osebno spodnje perilo, ki je edinstveno za vas.

4. Pošljite na izbrani naslov

Po končanem postopku tiskanja je personalizirano spodnje perilo skrbno pregledano, da se zagotovi izpolnjevanje najvišjih standardov kakovosti. Oblačilo je nato zapakirano in poslano na izbrani naslov, pripravljeno za nošenje in uživanje.

Personalizirano spodnje perilo je odličen način za dodajanje osebnega pridiha vaši garderobi ali kot edinstveno in premišljeno darilo.