Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirano spodnje perilo s fotografijo in/ali besedilom. Izbirate lahko med personaliziranim spodnjim perilom, nogavicami z imenom ali s fotografijo za zabavno in izvirno darilo.

15 Darila

Osebne boksarice in nogavice po meri

Ni nujno, da so vsa darila zahtevna, obstajajo pa tudi darila, ki so prejemniku enostavna, zabavna in čudovita! Prilagojene boksarice ali nogavice s fotografijo, besedilom in/ali zabavnim dizajnom po vaši izbiri so zabavne in izvirne ideje za darila, ki bodo izstopale od standardnih daril.

Presenetite svojega partnerja ali prijatelja

Če želite svojega partnerja ali najboljšega prijatelja presenetiti z resnično edinstvenim darilom, namenjenim samo njim, ste na pravem mestu. Tukaj v podjetju YourSurprise lahko ustvarite prilagojene boksarice ali prilagojene nogavice s fotografijo, besedilom ali dizajnom po vaši izbiri, da jim podarite nepozabno, praktično darilo in jim narišete velik nasmeh. Prilagojene boksarice in nogavice so zabavne ideje za darilo za rojstni dan, valentinovo ali jelenjad/kokoš, pa tudi lep dodatek k vaši osebni garderobi! Ustvarite in naročite edinstveno spodnje perilo v najkrajšem času, mi pa naredimo ostalo.

Personalizirane boksarice in nogavice v različnih barvah in velikostih

Ponujamo izbor boksar v različnih barvah in velikostih, ki se popolnoma prilegajo vsem. Izdelane iz mehke, udobne tkanine, jih je z veseljem nositi in so kot nalašč za vsak slog in priložnost.