Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prišel je dolgo pričakovani trenutek upokojitve! Iščete darilo za nekoga, ki praznuje ta pomemben mejnik? Oglejte si najboljša darila ob upokojitvi.

67 Darila

Videli ste 48 od 67 darila

Darila ob upokojitvi

Upokojitev je pomemben mejnik! To je trenutek, ki zaznamuje konec poklicnega življenja in začetek bolj brezskrbnega življenja. Po letih trdega dela in urah, ki jih preživite s sodelavci, je odhod z delovnega mesta lahko nekoliko žalosten. Iščete darilo ob upokojitvi enega od vaših prijateljev ali sodelavcev? Včasih je delo kot druga družina, zato je pomembno, da slovo od dela proslavimo na najboljši možni način. V pomoč so vam naši nasveti in poiščite popolno darilo zanj ali zanjo ob upokojitvi.

Ideje za darila ob upokojitvi

Ni vedno lahko najti pravega darila za nekoga, ki ima za seboj desetletja trdega dela. Želite izbrati nekaj, kar se bo spominjalo tega trenutka in kar bo prejemniku všeč. Zbrali smo nekaj idej za darila ob upokojitvi, s katerimi boste zagotovo videti dobro:

  • Personaliziran šampanjec: upokojitvena zabava brez odprtja dobrega šampanjca ni zabava. Nazdravljanje z vsemi sodelavci, s katerimi ste delili trenutke veselja in težave, bo eden najbolj vznemirljivih trenutkov dneva. Izbirate lahko med blagovnimi znamkami šampanjec ki jih najdete na našem spletnem mestu, in embalažo prilagodite po svojih željah!
  • Čokoladno srce: poskrbite, da si bo vaš sodelavec zapomnil vas in druge sodelavce s slastnim srcem, napolnjenim z veliko čokolade Milka. S sladkarijami nikoli ne morete zgrešiti! Paket naredite edinstven, tako da ga personalizirate s posebno fotografijo. Izbirate lahko med široko paleto čokolada po meri vaš najljubši!
  • Voziček - ročna prtljaga: Veste, da je vaš sodelavec navdušenec nad potovanji in da bo, ko bo zapustil službo, verjetno potoval po svetu? Potem je to popolno darilo za vas! Priročna torba za voziček, ki jo lahko prilagodite z imenom, fotografijo ali besedilom.

Najdete lahko tudi številna upokojenska darila za moške in ženske, kot je vrč za pivo z graviranim imenom za bolj zadržano, a enako izvirno misel, ali lep nakit za trajno in impresivno darilo. Za upokojene kulinarične navdušence lahko najdete veliko kuhinjski dodatki, kot so lesene deske za rezanje, predpasniki in celo komplet za peko na žaru! Za upokojence, ki obožujejo vino, pa je na voljo bogata izbira prilagojenih rdečih, belih in rožnatih vin!

Zahvalite se tistim, ki zapuščajo službo

Ali je eden od vaših sodelavcev pripravljen na odhod in rast v drugem podjetju? Lahko se zgodi, da se morate posloviti od nekoga, ki zapušča delovno mesto, in v takšnih primerih se odhajajočemu sodelavcu zahvalite s posebnim darilom. Darilo, s katerim jim zaželimo veliko sreče v prihodnosti. Pri YourSurprise lahko poleg izbire daril, ki jih iščete, darila tudi prilagodite in jih naredite edinstvena. Ne glede na to, ali gre za darilo ob upokojitvi ali za sodelavca, ki se je odločil zapustiti službo in oditi drugam, v vsakem primeru si darilo zasluži biti posebno... le tako se boste lahko svojemu priljubljenemu sodelavcu zahvalili na najboljši možni način! Izbranemu darilu dodajte fotografijo, ime ali besedilo in navdušite sodelavca.

Upokojitvena darila za očeta in mamo

Če se upokojujeta oče ali mama, kdo drug kot otrok lahko poskrbi za izvirno in zabavno darilo za upokojitev? Darilo lahko izročite na upokojitveni zabavi s prijatelji in sodelavci ali, če želite bolj intimen trenutek, zjutraj pred zadnjim delovnim dnem. Zagotovo imajo vaši starši po upokojitvi veliko načrtov. Več časa za hobije, družino in morda potovanja. Skupaj z njima proslavite ta edinstven trenutek. Kakšne ideje? Usnjeni predpasnik, primeren za ljubitelje kuhinje. Poleg razkošne oblike je predpasnik izdelan iz visokokakovostnega recikliranega usnja, nanj pa lahko seveda vgravirate ime osebe, ki ji ga želite podariti. Tako se bo upokojenec končno lahko posvetil štedilniku. Za ljubitelje kave je na voljo čudovita skodelica, ki jo lahko personalizirate z lepo fotografijo. Če iščete nekaj bolj izvirnega, lahko izberete čarobno skodelico! Tako se bo vsak nov dan v upokojitvi začel na pravi način. Še vedno niste našli želenega? Oglejte si našo spletno stran... je polna številnih darila ob upokojitvi resnično izvirno!